Gość 0.1 #31501 Napisano 26 Kwietnia 2012 a tak bedzie w Maju... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość EPPL #31502 Napisano 26 Kwietnia 2012 Świetne fotki robisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #31503 Napisano 26 Kwietnia 2012 U mnie dzisiaj na łapie GIEZ i jeszcze jedno a co 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #31504 Napisano 26 Kwietnia 2012 Dla mnie na żywca jest dużo ładniejszy niż na fotach..Potwierdzam. I gratuluję Inge Wiedziałem, że nie należysz do takich typów jak ja, co krążą wokół tematu długo i czasem bez sensu ... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 737 #31505 Napisano 26 Kwietnia 2012 Potwierdzam. I gratuluję Inge Wiedziałem, że nie należysz do takich typów jak ja, co krążą wokół tematu długo i czasem bez sensu ... Ale czasami moje decyzje nie są trafne,choć w tym przypadku myślę,że to dobry wybór...Jesteś typem myśliwego,szukasz okazji,a ja jak się napalę to czasem nawet przepłacę,żeby mieć to co chcę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 737 #31506 Napisano 26 Kwietnia 2012 Świetny poliocik,miałem kiedyś takiego..byłem taki młody.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10809 #31507 Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Zgadzam się z przedmówcą świetny jest ten Zenith. U mnie dzisiaj tak jak wczoraj i pewnie w najbliższym czasie się to nie zmieni No powiem tak - sam zegarek, to kwestia gustu, ale fota... mnie powala (nie chodzi o kadr itp. ale jakosc) szacun! Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1672 #31508 Napisano 26 Kwietnia 2012 Ale czasami moje decyzje nie są trafne,choć w tym przypadku myślę,że to dobry wybór...Jesteś typem myśliwego,szukasz okazji,a ja jak się napalę to czasem nawet przepłacę,żeby mieć to co chcę Heh skąd ja to znam... Też chcę się napiąć na jednego takiego Divera. Oby mi żyłka nie pękła BTW Inge zostaw na dłużej, to zegarek designem ponadczasowy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2201 #31509 Napisano 26 Kwietnia 2012 'Xpovoc'Swietny ten Poliot i nie chce sie wierzyc, ze nie jest nowy tylko jeszcze radziecki. 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 432 #31510 Napisano 26 Kwietnia 2012 Dornbluth swietny , zaluje ze kiedys nie kupilem bo mialem swietna okazje @ Brabus Jak z dokladnoscia Twojego Rolka ? Moj chodzi z dokladnoscia -1s na 24h , Podobnie(sprawdzałem przez dwa dni), ogólnie jak w radiu mówią godzinę to taka jest na moim Rolku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #31511 Napisano 26 Kwietnia 2012 Waldii, jest rewelacyjna żałuję, że nie przetrzymałem jej dłużej i nie zrobiłem porządnej sesyjki 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tapir 1 #31512 Napisano 26 Kwietnia 2012 Również posiadam takiego Poljota, niestety nie w tak dobrym stanie. Często ostatnio go noszę, bardzo wpadł mi w oko.Nie chciałbyś może sprzedać jednego szkiełka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4524 #31513 Napisano 26 Kwietnia 2012 dowaliłeś z tym Poljotem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31514 Napisano 26 Kwietnia 2012 No powiem tak - sam zegarek, to kwestia gustu, ale fota... mnie powala (nie chodzi o kadr itp. ale jakosc) szacun! Dziękuje bardzo Jakiś czas temu oglądałem zdjęcia na twojej stronie internetowej i do twoich zdjęć to mi jeszcze lata świetlne brakuje żeby nie było offa to cały czas na ręku zdjęcie lipne bo cały czas staram się pokazać jak świeci i za nic mi nie wychodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 737 #31515 Napisano 26 Kwietnia 2012 Biorąc pod uwagę samą urodę bonda to zegarek sam w sobie jest ładny,sam fakt,ze miałem go kilkakrotnie o czymś świadczy.Mnie osobiście ta linia się poprostu przejadła,ale uważam,że każdy pasjonata powinien mieć z nią choć raz stycznosć ..Co do nowego modelu to mnie osobiście przypadł do gustu,charakterystyczna fala na tarczy pachniała już myszką... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #31516 Napisano 26 Kwietnia 2012 Co do nowego modelu to mnie osobiście przypadł do gustu,charakterystyczna fala na tarczy pachniała już myszką... Powiem ci że mi fale nie przeszkadzały bardzie zadecydował nowy niebieski kolor. Aha no i gratuluje IWC - piekny jest chociaz na moją rękę za duży niestety ale model 323401 to już moje marzenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3964 #31517 Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) zgadzam sie poprzedni niebieski bond byl jakby przybrudzony. dlatego ze starej serii wolalem czarnego bonda . nowy odcien niebieskiego zdecydowanie na plus jest bardziej szlachetny i teraz gdybym wybieral zdecydowanie wygral by z niebieska tarcza. bezsennosc mnie dopadla Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #31518 Napisano 27 Kwietnia 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #31519 Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) dubel Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #31520 Napisano 27 Kwietnia 2012 @santino rozwalasz mnie tymi customami,ten ostatni widze ze zwiastuje nowa linie? No chyba ze powstal na czesc naszej superautostrady :/ Jeszcze raz gratki za fajne zegarki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #31521 Napisano 27 Kwietnia 2012 Greenwatch - dzięki. A to od imienia mojego syna :-) 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #31522 Napisano 27 Kwietnia 2012 Wakacyjnie, albo nie- inaczej powiem- wesoło i wiosennie, bo na wakacje raczej to nie on pojedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #31523 Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Santino, świetna skala jak na jednowskazówkowca. Kwadranse od wewnątrz i pięciominutówki na zewnątrz. Ergonomiczne, czytelne i dobrze przemyślane. Jak barwiony jest środek tarczy?. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #31524 Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzięki. Tu nic nie jest barwione. Środek jest piaskowany :-) A z tyłu wygląda tak (na razie): Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #31525 Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) /nw Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach