parigot 1 #38251 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) marcomar - to ten forumowy? Calkiem ladny tak czy inaczej.. Edyta: Mialem na mysli czterolistna koniczynke Edytowane 28 Listopada 2012 przez parigot 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4560 #38252 Napisano 28 Listopada 2012 Woytec...bardzo ciekawy Żak Lemanz Dziś u mnie: może kilka słów przed Forumowcem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #38253 Napisano 28 Listopada 2012 A u mnie podobnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #38254 Napisano 28 Listopada 2012 Na pomarańczu ładniej temu Squale! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #38255 Napisano 28 Listopada 2012 Na pomarańczu ładniej temu Squale!ładniej to mu na nato będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heniz #38256 Napisano 28 Listopada 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2275 #38257 Napisano 28 Listopada 2012 Uploaded with ImageShack.us Piękny!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 644 #38258 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Można więcej wrażeń o Squale usłyszeć ? Quub, super fota!!!!! U mnie Brajtek. Cały czas się zastanawiam, czy sprzedawać Edytowane 28 Listopada 2012 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2275 #38259 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Ten Braitek mi się podoba, bo nie jest przesadnie przeładowany cyferkami! Edytowane 28 Listopada 2012 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #38260 Napisano 28 Listopada 2012 ladek: Ten Braitek mi się podoba, bo nie jest przesadnie przeładowany cyferkami! Jak co drugi Brajtek bez mala - nie wszystkie maja piec tarcz i czternascie przyciskow 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #38261 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Dziś taki ;] Przegapilem go na bazarku Jakby Kolega sprzedawal to wiadomo..... Edytowane 28 Listopada 2012 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #38262 Napisano 28 Listopada 2012 A dzis u mnie tak: 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #38263 Napisano 28 Listopada 2012 Dziś u mnie: QV nie mecz, napisz cos wiecej... chyba ze z wrazenia nie mozesz dojsc do siebie;( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3996 #38264 Napisano 28 Listopada 2012 QV nie mecz, napisz cos wiecej... chyba ze z wrazenia nie mozesz dojsc do siebie;( Koperta, tarcza, wskazówki...jakość swiss...żadnych niedociągnięć. Koperta mega mega komfortowa....to zdecydowanie jeden z najwygodniejszych zegarków jakie miałem...mocno wygięte uszy + koronka an godzinie 4tej praktycznie w 1/2 schowana w kopertę...powoduje, że nadgarstek można wyginać ekstremalnie we wszystkie strony i absolutnie zegarek nie pozostawi nam śladów na dłoni...nic się nie wbija itd. Leży jak przyklejony....w sumie to nie dziwne bo ten kształt koperty był projektowany w latach 70tych do zastosowań sportowych i militarnych. Guma standardowa pachnie czekoladą ( jest od Bonetto) i jest mięciutka...ale klamerka do niej jest bardzo słaba...napisałem już do Squale że coś z tym trzeba zrobić bo klamerka nie ejst dobrze wykończona No ale to w sumie pierdoła.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3332 #38265 Napisano 28 Listopada 2012 @QuadrifoglioVerdePonoc koperta ma 40,0mm a bezel 41,5mm. Zgadza sie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3996 #38266 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) @QuadrifoglioVerdePonoc koperta ma 40,0mm a bezel 41,5mm. Zgadza sie? Zmierzę dokładnie ale to co piszesz jest prawdopodobne bo bezel jest leciutko szerszy niż koperta. Ale mysle ze to raczej 41koperta i 42mm licząc bezel.generalnie mysle ze ten zegarek najlepiej bedzie wyglądał na Nato strapie ...tym bardziej, że dziury na teleskopy są głęboko i nie będzie się tworzyła nie fajna duża szpara między paskiem a kopertą. Edytowane 28 Listopada 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uasica 1 #38267 Napisano 28 Listopada 2012 Koperta, tarcza, wskazówki...jakość swiss...żadnych niedociągnięć. Koperta mega mega komfortowa....to zdecydowanie jeden z najwygodniejszych zegarków jakie miałem...mocno wygięte uszy + koronka an godzinie 4tej praktycznie w 1/2 schowana w kopertę...powoduje, że nadgarstek można wyginać ekstremalnie we wszystkie strony i absolutnie zegarek nie pozostawi nam śladów na dłoni...nic się nie wbija itd. Leży jak przyklejony....w sumie to nie dziwne bo ten kształt koperty był projektowany w latach 70tych do zastosowań sportowych i militarnych. Guma standardowa pachnie czekoladą ( jest od Bonetto) i jest mięciutka...ale klamerka do niej jest bardzo słaba...napisałem już do Squale że coś z tym trzeba zrobić bo klamerka nie ejst dobrze wykończona No ale to w sumie pierdoła.... Nie mogę się doczekać naszego forumowego. Piszesz o słabej klamerce, kilka osób będzie na pewno zainteresowana będzie gumą do kompletu w tym ja, fajnie byłoby przed zamówieniem gum wiedzieć czy będzie dobrej jakości nie chciałbym zgubić zegarka podczas pływania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3996 #38268 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Co by nie być gołosłownym....moim zdaniem najlepsza synergia to takie połączenie ( uwaga koronka na tym zdjęciu jest odkręcona!, faktycznie w połowie się chowa w kopertę ): Uasica ....zegarka na pewno nie zgubisz....klamerka jest bardzo solidna i dobrze się ją zapina....i mocno trzyma ale jest po prostu słabo wykonczona...krawędzie itd....o to chodzi ...Postaram się ze Squale to poprawić. Edytowane 28 Listopada 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #38269 Napisano 28 Listopada 2012 U mnie dzisiaj słoneczko na krótko wyjrzało... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #38270 Napisano 29 Listopada 2012 Jakos po japonsku dzis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #38271 Napisano 29 Listopada 2012 Woytec- nosisz dwa naraz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2275 #38272 Napisano 29 Listopada 2012 Woytec- nosisz dwa naraz ? To jest taki magiczny zegarek Jest na bazarku. 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #38273 Napisano 29 Listopada 2012 Jakos po japonsku dzis Dzis po jakponsku.....jakotako 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #38274 Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Świetny Jacques Wojtek - jeden i drugi , pasek z fabryki czy sam dobrałeś ?? U mnie dziś póki co tak : Uploaded with ImageShack.us EDYTA : już widzę na bazarze, że fabryczny, bardzo fajny zestaw. Edytowane 29 Listopada 2012 przez Kosma 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #38275 Napisano 29 Listopada 2012 Na prosbe kolegi dzisiaj ten. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach