Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

taggy.jpg

ooo kolega widze Audi przemyca pod Tagiem :)

Nie zaszlamia sie silnik ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7B3CE715-A5CF-4BC2-9138-BB8821E2D61C-4992-000006B2AA688B35.jpg

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwek, podróba a więc się nie liczy :P

kiler1.JPG

Edytowane przez kaido2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sub w stosunku do sąsiadującej Omegi biga jakiś taki bidulek , aż żal bierze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jash,

Sam James Bond by Ci pozazdrościł :lol:

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kd061204.jpg

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwek, podróba a więc się nie liczy :P

U mnie praktycznie same podrupki, więc się przyzwyczaiłem :D

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sub w stosunku do sąsiadującej Omegi biga jakiś taki bidulek , aż żal bierze .

?

Mnie żal bierze jak czytam takie posty...

Kultury trochę chłopie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie praktycznie same podrupki, więc się przyzwyczaiłem :D

U mnie tyż, co nie znaczy że razem nie tworzymy grona wykwintnych pasjonatów. :D

Edytowane przez kaido2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, wy też zauważacie spadek poziomu kultury na forum ? Kiedy dołączałem, mniej więcej pod koniec zimy, wszystko ładnie pięknie, wszyscy dla siebie mili a teraz ?...

Edytowane przez Patom

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety Pantom to prawda. Jeden z drugim leczą kompleksy i nie potrafią napisać kulturalnie o swoich gustach tylko po chamsku, prowokując. Mi tam jest obojętne kto co myśli o mnie i moich rzeczach aczkolwiek milej jest czytać posty o choć minimalnym poziomie kultury. Niektórych to niestety przerasta.

Edytowane przez Bartek79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, wy też zauważacie spadek poziomu kultury na forum ? Kiedy dołączałem, mniej więcej pod koniec zimy, wszystko ładnie pięknie, wszyscy dla siebie mili a teraz ?...

Dołączyłeś dokładnie 26 kwietnia a to już kalendarzowa wiosna :D

A tak naprawdę to nie jesteś przewrażliwiony? Ja nie zauważyłem na kilku ostatnich stronach nic co można by nazwać niską kulturą. Chyba, że nie potrafisz odróżnić wpisów z żartobliwym podtekstem od tych naprawdę "niskich". Ogólnie nikt nie nakazuje tutaj wypowiadać się zgodnie z etykietą...

Edytowane przez Mikołaj N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie przesadzacie trochę? Co w tym poście było niekulturalnego?

Chyba sam się Bartek zgodzisz, że Rolek na tej fotce wyszedł kiepsko - ja rozumiem, że bardziej chodziło o pokazanie gumy, ale obiektywnie rzecz ujmując, Omega wyszła dużo korzystniej na zdjęciu. I myślę, że wyłącznie o to chodziło LMedowi, a nie o krytykowanie zegarka jako takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście,że wyszedł kiepsko, nie mam teraz lustra żeby fotki wyszły fajnie a z Blackberry zdjęcia są jakie widać. Szanuję,że jednemu podoba się Omega a drugiemu Rolex ale można pisać o tym bez zaczepek bo tak to odbieram.

Poza tym ocenianie zegarów na podstawie zdjęć to nieporozumienie. Gdybym tak robił to w życiu nie kupiłbym AP ani Suba. Na zdjęciach te zegary mnie odpychały. Jak je zobaczyłem zmieniłem zdanie o 180st.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zauważyłem tylko coraz częściej pojawiające się wpisy mówiące o tym, że ocenianie zegarków po fotkach to wiocha, a prawdziwi fani zegarków to Ci, których stać na PP, czy AP, no a już minimum przyzwoitości to Rolek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to się miłośnicy Rolexa obruszyli, więcej luzu Panowie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fanow Omegi i Rolexa pragne pogodzic moim Breitlingiem... :D

post-44118-0-14331400-1354832654_thumb.jpg

Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... grona wykwintnych pasjonatów. :D

Nieee, ja to zwykły oszołom jestem :lol::D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zauważyłem tylko coraz częściej pojawiające się wpisy mówiące o tym, że ocenianie zegarków po fotkach to wiocha, a prawdziwi fani zegarków to Ci, których stać na PP, czy AP, no a już minimum przyzwoitości to Rolek...

To też nie tak. Ja np. widziałem wiele zdjęć chinskiej maryny militarnej na której wygladała lepiej niz pierwowzór czyli Panerai, ale po wzieciu do ręki to nie ma o czym gadac. Tak samo w dziale Seiko jeden z kolegow wkleił zdjęcia porównawcze GS i modelu za kilka stów i ten tani wygląda nawet lepiej. Oceniac po zdjęciach oczywiscie nalezy, ale chyba lepiej nie kupować, chociaż fajny jest ten dreszczyk niepewnosci ;-). Bartek, ta guma swietna (na zdjęciu cha, cha) i super to wygląda jesli chodzi o dopasowanie, ale widzę, ze cyklop pozostał, odpuściłeś "bidusiowi"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bumak

Gratuluję Tobie Twojej żonie i Tobie!! :)

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi