bert69 279 #38976 Napisano 15 Grudnia 2012 fajny bullhead ,niech się nosi.. a dziś ..był również ten..: Piękne zdjęcie i piękny zegar 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #38977 Napisano 15 Grudnia 2012 Dziś Piąteczka 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28710 #38978 Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werter 62 #38979 Napisano 15 Grudnia 2012 Zdjęcie nie jest dzisiejsze, ale dzisiaj ten : Ten Zenon to moim zdaniem dzieło sztuki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #38980 Napisano 15 Grudnia 2012 Ten Zenon to moim zdaniem dzieło sztuki Dobrze powiedziane! W szczególności, zachwycająca jest czerwona wskazówka stopera w trakcie pracy. 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wozik 0 #38981 Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Pomoże mi ktoś zidentyfikować ten zegarek ? :-)) mam go na ręce nawet ! Pozdrawiam ! Edytowane 15 Grudnia 2012 przez wozik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38982 Napisano 15 Grudnia 2012 Ten Zenon to moim zdaniem dzieło sztukiDobrze powiedziane! W szczególności, zachwycająca jest czerwona wskazówka stopera w trakcie pracy.Z tyłu też daje radę 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #38983 Napisano 15 Grudnia 2012 Właśnie mechanizm w Zenku to jest prawdziwe dzieło sztuki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38984 Napisano 15 Grudnia 2012 Moim zdaniem jest to zegarek wręcz kompletny, nic dodać, nic ująć. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #38985 Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) co do Zenona to zgadzam się ale chyba bardziej podoba mi sie wersja 38mm, przynajmniej na moim nadgarstku a u mnie nadgarstkowy dylemat odnośnie wieczornego wyjścia..chociaż Longin chyba jednak "zbyt bogato" się świeci Edytowane 15 Grudnia 2012 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #38986 Napisano 15 Grudnia 2012 Sneer bierz Longina . "Na bogato" 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #38987 Napisano 15 Grudnia 2012 U mnie nowy stary nabytek niestety brak czasu strasznie mnie ostatnio dopadł i rzadko mam czas się odzywać ale bedzie lepiejTen Marinemaster daje radę Ta z żółtymi polami na tarczy jest starsza od tej z czerwonymi? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #38988 Napisano 15 Grudnia 2012 Taki "dziadkowy" Pogoń swoją latorośl Swoją drogą zegarek nie gorszy do Memovoxów 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #38989 Napisano 15 Grudnia 2012 http://chronos24.pl/...er-mikrogirder/ Oczywiśćie pomyłka, złe zdjęcie umieściłem. Takie enigmatyczne zdjęcia pojawiły się odnośnie nowej Carrery. Podobno ma być bullhead, chociaż na zdjęciu nie widać dokładnie przycisków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #38990 Napisano 15 Grudnia 2012 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #38991 Napisano 15 Grudnia 2012 Zaadoptowałem jednego na swoje potrzeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #38992 Napisano 15 Grudnia 2012 Ten "goły" bezel jest IMO bez sensu. Poza tym średnio fajnie to wygląda. Poza tym całkiem OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #38993 Napisano 15 Grudnia 2012 Ten "goły" bezel jest IMO bez sensu. Poza tym średnio fajnie to wygląda. Poza tym całkiem OK. A czy każdy musi robić to na tą samą modłę ?? I tak przecież 99 % ludzi zegarków typu Diver w życiu nie zanurzy w oceanie. O nurkowaniu nie wspomnę...Mi się podoba to podejście Obrisa....na początku jak widziałem prototypy to faktycznie myślałem, że oznaczenia na bezelu się jeszcze pojawią :-) ale okazało się, że taki był projekt :-) . Znam też ludzi którzy nie lubią diverów właśnie za naćkane bezele...a tutaj taki zegarek kompromis....diver ale bez oznaczeń na bezelu. Chodź oczywiście jest obrotowy ( 120 klików) a samą kropą także można sobie pomagać przy codziennym odmierzaniu odcinków czasowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #38994 Napisano 15 Grudnia 2012 M-Force 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #38995 Napisano 15 Grudnia 2012 A czy każdy musi robić to na tą samą modłę ?? I tak przecież 99 % ludzi zegarków typu Diver w życiu nie zanurzy w oceanie. O nurkowaniu nie wspomnę...Mi się podoba to podejście Obrisa....na początku jak widziałem prototypy to faktycznie myślałem, że oznaczenia na bezelu się jeszcze pojawią :-) ale okazało się, że taki był projekt :-) . Znam też ludzi którzy nie lubią diverów właśnie za naćkane bezele...a tutaj taki zegarek kompromis....diver ale bez oznaczeń na bezelu. Chodź oczywiście jest obrotowy ( 120 klików) a samą kropą także można sobie pomagać przy codziennym odmierzaniu odcinków czasowych.Marcin, nie na jedną modłę, bo podziałka ułatwia odczyt. Ten bezel jest bez sensu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7735 #38996 Napisano 15 Grudnia 2012 Takie enigmatyczne zdjęcia pojawiły się odnośnie nowej Carrery. Podobno ma być bullhead, chociaż na zdjęciu nie widać dokładnie przycisków. IMHO, jeśli brać bullheada, to Seiko: Ewentualnie jakiegoś bullheada vintage. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reXio 5 #38997 Napisano 15 Grudnia 2012 Mechanizm w powyzszym Zenith jest przepiekny. Gratuluje zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #38998 Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Marcin, nie na jedną modłę, bo podziałka ułatwia odczyt. Ten bezel jest bez sensu. Czego odczyt ?? Godziny ?? Ja nigdy w diverach nie posługiwałem się podziałką na bezelu....na tarczy i owszem ułatwia ale na bezelu ?? Jesli ktoś nurkuje to zgodzę się...ale kto nurkuje ?? Profesjonalny nurek używa komputera...a nie zegarka mechanicznego. Xicorr Circle nie ma w ogóle bezela a na głębinach był hehe :-)...a i tak nurek który go założył zrobił to tylko do celów reklamowych bo na drugim nadgarstku miał komputer nurkowy :-) No proszę Cię :-) ...wszystko to pic na wodę i dobrze o tym wiesz... Edytowane 15 Grudnia 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #38999 Napisano 15 Grudnia 2012 Dzisiaj Sumowo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reXio 5 #39000 Napisano 15 Grudnia 2012 Jasne ze to pic na wode. OM moze sie podobac, natomiast mi nie lezy, za ascetyczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach