QuadrifoglioVerde 3870 #39201 Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Dziś trochę lepsze zdjęcie choć to wciąż jakoś Iphone.BTW Michał, bardzo ładny ten Twój DJ! Uploaded with ImageShack.us Muszę powiedzieć że nie zdawałem sobie sprawy że do Suba produkują Gumę. Generalnie Sub na gumie to bardzo bardzo żadki widok. Niecierpię Suba...ale w tym połączeniu zegarek naprawdę wygląda dobrze :-) ...ta guma powoduje że nie jest taki nudny jaki wydaje się na bransolecie. Powiem więcej naprawdę mi się podoba kurcze...to niesamowite jak pasek/guma potrafi odmienić oblicze zegarka :-) Karol - o podobieństwie Twojej Doxy do Parniaka miałem napisać...ale bałem się poruszać drażliwy temat :-) Edytowane 18 Grudnia 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39202 Napisano 18 Grudnia 2012 Michał kupiłeś do niego tą białą tarczę, o której kiedyś wspominałeś ?Nie kupiłem, zostanie na niebieskiej, moim zdaniem z tą tarczą ten zegarek wygląda najlepiej. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39203 Napisano 18 Grudnia 2012 Nie kupiłem, zostanie na niebieskiej, moim zdaniem z tą tarczą ten zegarek wygląda najlepiej.On wygląda genialnie w tej konfiguracji! Rewelacyjnie! Tylko patrzeć i podziwiać! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39204 Napisano 18 Grudnia 2012 ...to niesamowite jak pasek/guma potrafi odmienić oblicze Słuszałem, że brak gumy potrafi odmienić ...życie Ale co do gumy w zegarkach-moim zdaniem wcale nie wygląda! Ale to kwestia gustu , a o tym chyba z zasady się nie dyskutuje! Eksperymenty z gumą to chyba jednak tylko w Hublot - subiektywnie w temacie gum się wypowiedziałem! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #39205 Napisano 18 Grudnia 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #39206 Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Dziś przez cały dzień towarzyszył mi taki Żak Leman: Sorry za jakość - komórką robiłem Karol, Doxa świetna - dla mnie nawet ładniejsza niż sub Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Pavulon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #39207 Napisano 18 Grudnia 2012 Muszę powiedzieć że nie zdawałem sobie sprawy że do Suba produkują Gumę. Generalnie Sub na gumie to bardzo bardzo żadki widok. Niecierpię Suba...ale w tym połączeniu zegarek naprawdę wygląda dobrze :-) ...ta guma powoduje że nie jest taki nudny jaki wydaje się na bransolecie. Powiem więcej naprawdę mi się podoba kurcze...to niesamowite jak pasek/guma potrafi odmienić oblicze zegarka :-) Zgadzam się, jest fajnie tym bardziej,że jakość tej gumy bije tą od AP w Diverze. Usunę lupkę jeszcze i kiedyś Ci go sprzedam. Bransoleta może i jest nudna ale wykonana genialnie i ta mikroregulacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #39208 Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Bez lupki nie odkupię ... ...ta guma ma jakieś wybite logo itd ?? jak wygląda jej zapięcie...tez tak się zwęża jak w bransolecie ?? Edytowane 18 Grudnia 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #39209 Napisano 18 Grudnia 2012 Żadnego logo z zewnątrz.Tu masz link i parę zdjęć : http://rubberb.com/en/content/submariner-ceramic-glidelock-claspNa lato wskoczę w jakiś żywy kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39210 Napisano 18 Grudnia 2012 Żadnego logo z zewnątrz.Tu masz link i parę zdjęć : http://rubberb.com/en/content/submariner-ceramic-glidelock-claspNa lato wskoczę w jakiś żywy kolor Kurcze super wyglada na tej gumie, w koncu spodobal mi sie jakis rolex poza millgausem:)Miales nosa z ta gumka tutaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39211 Napisano 19 Grudnia 2012 od jutra rano taki 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39212 Napisano 19 Grudnia 2012 Fajny, gratuluję Irku, pod choinkę jak znalazł On wygląda genialnie w tej konfiguracji! Rewelacyjnie! Tylko patrzeć i podziwiać!Jestem tego samego zdania, wciąż przyciąga mój wzrok, po czym nie mogę go od niego oderwać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #39213 Napisano 19 Grudnia 2012 środa w klimacie vintage 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #39214 Napisano 19 Grudnia 2012 irekm, gratulacje piękny Pam u mnie dziś poważnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39215 Napisano 19 Grudnia 2012 Ah ten portugalczyk, przepiękny zegarek. Nie miałeś problemu z podjęciem decyzji którą wersje kolorystyczną wybrać? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #39216 Napisano 19 Grudnia 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39217 Napisano 19 Grudnia 2012 piękne te zegarki które pokazujecie. Aż ślinka kapie. Próbowałem wczoraj zaskoczyc klubowiczów aquataimerem, który nie stanowi masówki na naszym rynku, ale nie udało mi się. No cóż, moze innym razem. Niemniej nie będzie to rolex, która to marka kojarzy mi się żle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #39218 Napisano 19 Grudnia 2012 Karol - śliczności Pięknie odnowiona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #39219 Napisano 19 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39220 Napisano 19 Grudnia 2012 Ah ten portugalczyk, przepiękny zegarek. Nie miałeś problemu z podjęciem decyzji którą wersje kolorystyczną wybrać?facet musi byc zdecydowany Michal;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39221 Napisano 19 Grudnia 2012 Facet musi być zdecydowany w podejmowaniu ważnych decyzji, niekoniecznie takich małostkowych jak wybór koloru zegarka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #39222 Napisano 19 Grudnia 2012 Man (czyli ja) in black: Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6579 #39223 Napisano 19 Grudnia 2012 Facet musi być zdecydowany w podejmowaniu ważnych decyzji, niekoniecznie takich małostkowych jak wybór koloru zegarka. Trochę OT, ale post Carlita przypomniał mi historyjkę:Para 70-cio letnich staruszków udziela wywiadu, bo obchodzę 50 rocznicę ślubu. Prowadząca pyta „dziadka”, kto rządzi w ich małżeństwie. „Dziadek” na to: Jak byliśmy młodzi, to umówiliśmy się, że w drobnych sprawach decyduje Żona, a w istotnych decyduję ja. Na szczęście jeszcze nigdy nie musiałem podjąć żadnej decyzji… :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 860 #39224 Napisano 19 Grudnia 2012 Od wczoraj na NATO. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26942 #39225 Napisano 19 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach