kobas 329 #40051 Napisano 1 Stycznia 2013 W Nowy Rok z małą Omegą o dużej kwarcowej duszy i oczywiście z Wigorem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4020 #40052 Napisano 1 Stycznia 2013 od rana Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11987 #40053 Napisano 1 Stycznia 2013 W Nowy Rok z małą Omegą o dużej kwarcowej duszy i oczywiście z Wigorem Piękny psicho... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27764 #40054 Napisano 1 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #40055 Napisano 1 Stycznia 2013 Wczorajszy towarzysz zabawy dziś zostaje w domu a na bolącą głowę dobrze zrobi kawał zimnego żelastwa do nurkowania 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #40056 Napisano 1 Stycznia 2013 pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #40057 Napisano 1 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #40058 Napisano 1 Stycznia 2013 Wszyscy Ci już Michał gratulowali nowego zegarka, więc i gratuluje ja. Jest obłędny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #40059 Napisano 1 Stycznia 2013 spełnienia wszelkich zegarkowych marzeń i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Piękny jest. Jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40060 Napisano 1 Stycznia 2013 Wszyscy Ci już Michał gratulowali nowego zegarka, więc i gratuluje ja. Jest obłędny!Podziękował 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek29 0 #40061 Napisano 1 Stycznia 2013 U mnie Louis Erard. 0 pozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #40062 Napisano 1 Stycznia 2013 Piękny jest. Jaki to model?aquanautic 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #40063 Napisano 1 Stycznia 2013 Podziękował Ja też gratuluję... przede wszystkim fantastycznych zdjęć.Więcej - niedawno przeglądałem zdjęcia carlito1 z rolexem. I moje opinie o rolexie jako zegarku dla wieśniaków poszły w diabły.Teraz oglądam zdjęcia z AP - który za cholerę mi się nie podobał... i znowu coraz bardziej widzę, że chyba się myliłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #40064 Napisano 1 Stycznia 2013 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40065 Napisano 1 Stycznia 2013 Ja też gratuluję... przede wszystkim fantastycznych zdjęć.Więcej - niedawno przeglądałem zdjęcia carlito1 z rolexem. I moje opinie o rolexie jako zegarku dla wieśniaków poszły w diabły.Teraz oglądam zdjęcia z AP - który za cholerę mi się nie podobał... i znowu coraz bardziej widzę, że chyba się myliłem...Miło słyszeć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 254 #40066 Napisano 1 Stycznia 2013 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27764 #40067 Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Maro66, podoba mi się ten Twój X-wind. Jakie masz wrażenia po paru latach użytkowania? U mnie Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #40068 Napisano 2 Stycznia 2013 Seamaster z tymi falami na tarczy, to moim zdaniem najładniejszy zegarek Omegi, nawet PO przy niej to przeciętniak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 48062 #40069 Napisano 2 Stycznia 2013 wczoraj i dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #40070 Napisano 2 Stycznia 2013 Maro66, podoba mi się ten Twój X-wind. Jakie masz wrażenia po paru latach użytkowania? Świetny zegarek. Bardzo dokładny. Oryginalny, niestety ze względu na rozmiar, trzeba uważać, żeby nim w coś nie uderzyć. Z drugiej strony, koperta nie jest bardzo droga. Bez szkła, dekla i głównej koronki kosztuje 239 pln. Mam jedną w zapasie 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27764 #40071 Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki. O uderzenia się nie martwię, podświadomie wykształcił się u mnie bezwarunkowy odruch chronienia lewej ręki Biorę pod uwagę zakup albo X-winda (zamiast posiadanego Archimede pilota chrono), albo Pan Europ. Się zobaczy na wiosnę . Potrzebuję dość dużego sportowego zegarka. Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40072 Napisano 2 Stycznia 2013 Lestaf, widziałeś na żywo te Omegi? Moim zdaniem nowa, ta bez fal, wygląda lepiej. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #40073 Napisano 2 Stycznia 2013 Ja też gratuluję... przede wszystkim fantastycznych zdjęć.Więcej - niedawno przeglądałem zdjęcia carlito1 z rolexem. I moje opinie o rolexie jako zegarku dla wieśniaków poszły w diabły.Teraz oglądam zdjęcia z AP - który za cholerę mi się nie podobał... i znowu coraz bardziej widzę, że chyba się myliłem...Zdjęcia Michała są świetne,to fakt.Wielu z kolegów robi naprawdę dobre zdjęcia i już mi się zdarzyło,że widząc galerię pomyślałem ...ooo jaki super zegar.W realu już nie robił takiego wrażenia dlatego zdjęcia mogą nas "okłamać". Wszystkiego co naj...naj... w Nowym Roku 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #40074 Napisano 2 Stycznia 2013 Lestaf, widziałeś na żywo te Omegi? Moim zdaniem nowa, ta bez fal, wygląda lepiej. Tej bez fal na żywo nie widziałem, ale domyślam się że tarcza jest podoba do tej w PO, czyli bez wyrazu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27764 #40075 Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Z falami, czy bez fal, kwestia gustu. Tarcza w nowej 300m też niezła, moim zdaniem ciekawsza niż w PO i generalnie z wyglądu i komfortu użytkowania preferuję SMP 300m. Gdyby robili 300m z mechanizmem 8500, wtedy rozważyłbym nówkę sztukę, może kiedyś się doczekam. Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach