StarskiPL 10 #40326 Napisano 7 Stycznia 2013 Jak zrobię zegarek ojca to zaprezentuję. Trochę to potrwa bo nie chodzi, a i szkło rozbite (hexagonalne). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40327 Napisano 7 Stycznia 2013 Zobaczcie jak fajnie np. wygląda Milgauss przerobiony : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 639 #40328 Napisano 7 Stycznia 2013 Fajny jak nowy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #40329 Napisano 7 Stycznia 2013 To jest ceramika, czy co ? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #40330 Napisano 7 Stycznia 2013 Bardzo fajny mój kuzyn ma takiego robionego przez project x designe http://www.projectxdesigns.com/watches/blackout-2/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40331 Napisano 7 Stycznia 2013 Polecam zobaczyć sobie stronę Black-Out Concept : http://www.blackoutconcept.com/en/ 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1672 #40332 Napisano 7 Stycznia 2013 Fajny choć nie wiem czy taki czarnuch nie znudził by się szybko Swoją drogą myślę, że taki mod połowę wartości nowego zegara może kosztować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40333 Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Taki Milguass w sumie ok. 11 koła, tylko nie pamiętam, czy $, czy €. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szumi 735 #40334 Napisano 7 Stycznia 2013 czarne na mnie szału nie robią. Rolex by Casio G-Shock 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #40335 Napisano 7 Stycznia 2013 Moje Delbany nawet nie leżała obok Rolexa, ale też cieszą. Tym bardziej, że codziennie inna. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #40336 Napisano 7 Stycznia 2013 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #40337 Napisano 8 Stycznia 2013 Polecam zobaczyć sobie stronę Black-Out Concept : http://www.blackoutconcept.com/en/ Znam zegarki zrobione na mega poziomie, wcale się nie nudzą nawet po paru latach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #40338 Napisano 8 Stycznia 2013 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #40339 Napisano 8 Stycznia 2013 na niemiecko (szkielko wymaga lekkiej pracy) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #40340 Napisano 8 Stycznia 2013 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #40341 Napisano 8 Stycznia 2013 Nadal maluch Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #40342 Napisano 8 Stycznia 2013 Wasyl, bardzo ładna ta Twoja Omega, podoba mi się. Jaką ma średnice? U mnie Monaco : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #40343 Napisano 8 Stycznia 2013 Po prostu pilot. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #40344 Napisano 8 Stycznia 2013 @carlito1 - małe toto 35mm szerokości na 39 długości. Nawet moja wątła łapka musiała się do niego przyzwyczaić, choć już czuję, że jak wrócę do większych to mnie będą uwierały Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #40345 Napisano 8 Stycznia 2013 Dziś tak: 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #40346 Napisano 8 Stycznia 2013 Powrot nurka 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #40347 Napisano 8 Stycznia 2013 Po prostu pilot.Gdyby nie te malowane wskazówki... Ideał pilota IMO. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #40348 Napisano 8 Stycznia 2013 Dziś Carrera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #40349 Napisano 8 Stycznia 2013 Gdyby nie te malowane wskazówki...Ideał pilota IMO. One są podobno barwione termicznie. Fakt, jest to element "niekoszerny" w stosunku do wojskowego pierwowzoru, ale zdecydowanie ożywia zegarek. Sam już nie wiem, jak bym wolał - radykalną zgodność ze specyfikacją Luftwaffe (tylko wtedy co z wielkością - brakuje do oryginału kilkunastu mm średnicy), czy w sumie ładny akcent opalizujących na niebiesko wskazówek? Dla jasności: zdjęcia pierwowzoru 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #40350 Napisano 8 Stycznia 2013 Dziś zegarki trzy, a wskazówek jeszcze więcej:) 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach