Gość #1801 Napisano 4 Września 2006 dziwny ten IWC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1802 Napisano 4 Września 2006 dziwny ten IWC. staram sie NIE dotykać ludzi tylko problemu ale muszę: dziwny to Ty jesteś!! ....... bez avatara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1803 Napisano 4 Września 2006 wiem, sam się przyzwyczaić nie mogę! :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1804 Napisano 4 Września 2006 IWC wskazówkę sekundową ( nie wiem, pierwszą czy drugą) ma jakąś strasznie Panerai'owatą 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1805 Napisano 4 Września 2006 soft !! ??? :shock: dlaczego się fotografujesz z podróbą ?? Nie spodziewałem się tego po Tobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1806 Napisano 4 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #1807 Napisano 4 Września 2006 No dobra wyjaśniam, bo się dym robi Prowokacja miała na celu stwierdzenie, która z fotek wzbudzi większe wzburzenie wśród Klubowiczów. Tak jak przypuszczałem zdecydowanie gorzej jest się sfotografować z podróbą niż kościotrupem PS: Nie jestem właścicielem tego "IWC" więc nie będę mógł go przeznaczyć pod walec. :twisted:Moje sikorki są tu:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....01&start=60 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1808 Napisano 4 Września 2006 przepraszam Soft - to z oburzenia Tomzet - kościotrup miał na "ręku" zegarek oryginalny , więc czemu miał wzbudzać kontrowersje ? ( a tego typu ekspontów anatomiczych jest tyle w szkołach m.in że nie robią już chyba na nikim wrażenia ) - musisz się bardziej starać z prowokacjami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #1809 Napisano 4 Września 2006 wiem, sam się przyzwyczaić nie mogę! :oops: No to teraz dałeś popalić :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1810 Napisano 4 Września 2006 lubię koty :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1811 Napisano 5 Września 2006 Wychylam sie ponownie. Ciemno juz sie robilo i fota slaba troche :? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1812 Napisano 6 Września 2006 Bardzo ciekawy! Choc czegoś mi w nim brakuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1813 Napisano 6 Września 2006 no może nie na ręku, ale ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1814 Napisano 6 Września 2006 Stary i brzydki rusek komunijny, ale za to na nowycm pasku z RLT (niestety jak zwrócicie uwagę jest cokolwiekl krzywo uszyty :roll: ): 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #1815 Napisano 6 Września 2006 Pasek równie brzydki co maszyna. Efekt ogólny: wypas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1816 Napisano 6 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1817 Napisano 6 Września 2006 Nie patrzę na ten model obiektywnie, trudno mi oceniać w kategoriach ładny/brzydki. Pamiętam jak w podstawówce przylepiałem nos do wystawy Jubilera idąc do szkoły. W końcu stał się po długich oczekiwaniach mój (był na bransoletce). Wtedy wydawał mi sie ósmym cudem świata A ten pasek pasuje chyba tylko do takich kanciastych. Na okrągły bym nie założył 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1818 Napisano 6 Września 2006 Czy ten zegarek ma teleskopy? Czy też może uchwyty na pasek przymocowano na stałe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1819 Napisano 6 Września 2006 Standartowe teleskopy, rozstaw 18 mm. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1820 Napisano 6 Września 2006 Radek czemu ten pasek jest taki krzywy ? Reklamuj !!! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1821 Napisano 6 Września 2006 Opłaci się? Aż do Angoli wysyłać jeden pasek? :roll: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1822 Napisano 7 Września 2006 Hm, nie wiem jakie tam są warunki reklamacji, ale moim zdaniem powinni koszty całej operacji wziąć na siebie. No chyba że Ci ta krzywizna nie przeszkadza Ale ja bym reklamował. Może wyślij im fotki i zapytaj jak przeprowadzić całą akcję. Firma wygląda na solidną, a w cywilizowanym świecie takie rzeczy załątwia się w sposób cywilizowany. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #1823 Napisano 7 Września 2006 :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1824 Napisano 7 Września 2006 No Silver, dopiąłeś swego - granulacje. Piękne zegarki. Widzę, że znowy nie mogłeś się zdecydować przy zakupie :twisted: :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1825 Napisano 7 Września 2006 Silver, łączymy się z Tobą w bólu :!: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach