carlito1 59 #25176 Napisano 28 Sierpnia 2011 Pisał już kiedyś, że sobie zmodyfikował. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4198 #25177 Napisano 28 Sierpnia 2011 A ja dziś poljocikiem się cieszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4198 #25178 Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) A żonę namówiłem na takiego wostoka oczywiście zdjęcie stare, na mojej łapce założony do zdjęcia Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4198 #25179 Napisano 28 Sierpnia 2011 A po południu, na słoneczną pogodę ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #25180 Napisano 28 Sierpnia 2011 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6538 #25181 Napisano 29 Sierpnia 2011 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #25182 Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Na campingu , w drodze do bardzo goracych, goracych zrodel na kapiel . Nad o twartym oceanem Woda w oceanie jest krystalicznie czysta i ma okolo 8 stopni , ale dzieci plywaly IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g417/irek1/IMG-20110825-00089.jpg[/img] Zalacze jeszcze jedno < co prawda bez zegarka ale .... Tak wyglada Canadyjska plaza w sodku dnia . Zawsze wtedy przypominaja mi sie wakacje nad Baltykiem Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #25183 Napisano 29 Sierpnia 2011 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3904 #25184 Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) wreszcie w domu, chyba zarobilem na nowy dobry zegarek pracujac caly weekend na overtime , tak wyglada parking lot przed moim budynkiem, zegnaj Ireno..... Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #25185 Napisano 29 Sierpnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #25186 Napisano 29 Sierpnia 2011 trzymajcie za nas wszystkich na wschodnim wybrzezu kciuki.Widzisz Robercie,Jak pół Polski była pod wodą i jak przez terytorium Polski przechodziły huragany ,nie takie deszcze jak nad NY To się nie wypowiadałeś aby w PL wszystko było O.K i nie trzymałeś kciuków Nie pisałeś że trzymasz za nas kciuki ,za obywateli PL .Dlatego ciesz się swoimi nadgodzinami,za które będziesz mógł sobie kupić nowy zegarek .I ,że Irena nie zagościła u was na dłużej. A to u nas zwykła burza A to moje starty be z lamentowania. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3904 #25187 Napisano 29 Sierpnia 2011 sorry, ale nie za bardzo rozumie powyzsza wypowiedz....., a stratami nie bede sie licytowal 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #25188 Napisano 29 Sierpnia 2011 Robnyc ciężko było? Opisz coś w po godzinach. Nie żebym był żądny sensacji, tylko ciekawi mnie Twoja praca w takich warunkach.. Możeby tak przerzucić watek do archiwum i zacząć nowy. 1260 stron... trochę dużo, a i tak wiekszości zegarków z początku wątku juz pewno nie mamy. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3904 #25189 Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) tutaj troche jak to wygladalo u mnie w Howard Beach a tutaj troche na wesolo w pracy w Piatek trzymali nas od 6 rano do 1 w nocyw Sobote zaczelismy o 13, mialo byc 12 godzin, ale nasi zmiennicy nie mieli jak dojechac do pracy - publiczny transport byl nie czynny juz od poludnia w Sobote,czesc mostow i tuneli zamknieta, wiec pracowalismy do 21 w Niedziele, bywalo gorzej, pamietam jak pracowalem po 11 Wrzesnia 2001 roku - wtedy bylo ciezko nie tylko duzo godzin ale trudno bylo sie pogodzic z ludzka tragedia i strata wielu osob ktore znalem.Teraz to tylo kupa godzin w pracy i straty materialne, przynajmniej nie bylo ofiar ludzkich w NY. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #25190 Napisano 29 Sierpnia 2011 nie pytajcie co kraj może zrobić dla was pytajcie co wy możecie zrobić dla kraju 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #25191 Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Robnyc napisał:"wreszcie w domu, chyba zarobilem na nowy dobry zegarek pracujac caly weekend na overtime , tak wyglada parking lot przed moim budynkiem, zegnaj Ireno....." Po takiej akcji kupił bym Rolexa Robercie ! Pozdrawiam Howard Beach, byłem kilka razy niedaleko Ciebie By wrócić do wątku .... Od kilku dni nieprzerwanie: Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3904 #25192 Napisano 29 Sierpnia 2011 nastepnym razem jak bedziesz w poblizu to przeslij PW, podrzuce ci pare koszulek z pracy, co do extra $$$ to zona juz sie tym zajela - powiedziala ze jej sie nalezy za siedzenie samej w domu z dzieckiem.... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #25193 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) U mnie vintage wlasnej produkcji, czyli wynik niedzielnej nudy i zlozenie na unitasie pilota uzywajac jedynie czesci lezacych w szufladzie Mial byc vintage destro,no i jest Wiecej mozna znalezc w galerii Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez Janek Sarnowski 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25194 Napisano 30 Sierpnia 2011 Nowy nabytek?? jeśli tak to wielkie gratulacje napisz coś więcej o niejU mnie natomiast dzisiaj mechaniczna pomarańcza Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #25195 Napisano 30 Sierpnia 2011 karol1302 już nie taki nowy .Będzie może ze 3 miesiące ale premierowo na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25196 Napisano 30 Sierpnia 2011 jak Ci się znudzi to podeślij do Wałbrzycha ponoszę sobie. Jak odbierasz te bransoletę... nie wydaje Ci sie zbyt "świecąca"? nie zastanawiasz się nad przejściem na jakiś fajny pasek albo gumę? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #25197 Napisano 30 Sierpnia 2011 No to ja dziś po raz pierwszy z nowym paskiem - wiem, że ten zegarek na takim pasku nie występował, ale rajdówki z małymi dziurkami robią mi robotę. Będzie na zimę bo przeciągi mniejsze niż przy dużych dziurach:-) Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #25198 Napisano 30 Sierpnia 2011 jak Ci się znudzi to podeślij do Wałbrzycha ponoszę sobie. Jak odbierasz te bransoletę... nie wydaje Ci sie zbyt "świecąca"? nie zastanawiasz się nad przejściem na jakiś fajny pasek albo gumę? Do Wałbrzycha za daleko .Co do bransolety to wiadomo,że to nie ryż ale z drugiej strony 5000 to zupełnie inna liga jeśli chodzi o wykonanie niż powiedzmy 1000,1200 czy 750 no i zapięcie rewelacja .Z gumy/pasków jedynie co by mnie interesowało to Isofrane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25199 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja nie rozumiem, co Wy chcecie od tej bransolety w 5000 ? Moim zdaniem idealnie pasuje do tego zegarka - zjada ryż na śniadanie Waldek, nie przypominam sobie żebyś się wcześniej chwalił tym zegarkiem - świetna maszyna, gratuluję Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #25200 Napisano 30 Sierpnia 2011 Będzie trzeba kiedyś obadać 5000- może to ona będzie Dosią która trochę lepiej się wpasuje w moje oczekiwania A u mnie na ręce jeszcze dziś rano była DS-trójka... ...ale przed wyjściem do pracy została zastąpiona przez MM- co tu dużo mówić- lubię go 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach