Darek1974r 15 #28751 Napisano 18 Stycznia 2012 Ale SUPER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #28752 Napisano 18 Stycznia 2012 Cos mi mowi ze lubisz seiko 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28753 Napisano 18 Stycznia 2012 zolty i zielony tylko szkoda ze z lupkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #28754 Napisano 19 Stycznia 2012 Xpovoc - ciekawe jakiego koloru Ci brakuje ? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28755 Napisano 19 Stycznia 2012 XpovocMysle, ze w pudelku brakuje seledynowego? 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4431 #28756 Napisano 19 Stycznia 2012 brakuje snow monstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #28757 Napisano 19 Stycznia 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28758 Napisano 19 Stycznia 2012 Irek, w takim razie niech się dobrze nosi. Zawsze pisałem, że wykonanie tego zegarka jest na bardzo dobrym poziomie i w kwocie do 15 tyś. zł jest to bardzo dobry wybór. Zegarek naprawde może się podobać, choć ja wolę czarną wersje Jacek, mój egzemplarz natomiast jest bardzo dokładnym zegarkiem i wciąż mnie cieszy Oris wypuścił bardzo udane te zegarki, chwała im za to. Robert, nie, Monaco mi się nie znudziło. Wciąż jest to mój jeden z bardziej lubianych zegarków. Do dzinsów, niebieskiej bądz białej koszuli + marynarka pasuje jak żaden inny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #28759 Napisano 19 Stycznia 2012 Dziś jeden z rzadziej noszonych, ale wcale przez to nie mniej lubianych zegarków. Model na tyle znany, że chyba nie trzeba go opisywać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28760 Napisano 19 Stycznia 2012 Czarno widzę... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #28761 Napisano 19 Stycznia 2012 A ja dziś "tylko seiko" 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #28762 Napisano 19 Stycznia 2012 kolego Xpovoc ile czasu zbierałeś A na temat Monsterów wczoraj pierwszy raz widziałem na reku u kogoś monstera Było to w pociągu Warszawa-Łódź przyznawać się kto to był a ja dziś na reku Certina Square przyszła przed chwilą Pierwszy mój prostokątny zegarek Zdjęcia nie moje mam nadzieje że autor się nie obrazi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28763 Napisano 19 Stycznia 2012 U mnie dzisiaj ten : Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie nie jest dzisiejsze. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4293 #28764 Napisano 19 Stycznia 2012 He, he, u mnie taka sama data (chociaż zdjęcie też niedzisiejsze).Ale spinki i koszula dzisiaj takie jak na zdjęciu Michał, ładny pasek masz do tego Pama. To od Kaina? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28765 Napisano 19 Stycznia 2012 Tak, to Kain. Ale dzisiaj mam już na innym Kainie - zaraz cykne zdjęcie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28766 Napisano 19 Stycznia 2012 Uaktualniam Zdjęcie już dzisiejsze, na nowym pasku od Kaina : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #28767 Napisano 19 Stycznia 2012 Wedlug mnie minimalnie za krotki ten pasek. Brakuje mu pol centymetra 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28768 Napisano 19 Stycznia 2012 Mógłby być ciut dłuższy, to prawda. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #28769 Napisano 19 Stycznia 2012 I wskoczyła PO 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #28770 Napisano 19 Stycznia 2012 Dziś stary Astromaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qristo 0 #28771 Napisano 19 Stycznia 2012 fajny ten Astromaster, osobiscie przyomina mi Omege Constellation u mnie dzis Marvin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #28772 Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) fajny ten Astromaster, osobiscie przyomina mi Omege Constellation W którym miejscu? Przypominać to on przypomina, ale AP RO EDYTA: no dobra może i ma bransoletę jak Constellation Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młody92 0 #28773 Napisano 19 Stycznia 2012 Ha! Astromaster! Miałem takiego, z tym że na pasku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qristo 0 #28774 Napisano 19 Stycznia 2012 no dobra może i ma bransoletę jak Constellation własnie tak jak piszesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #28775 Napisano 19 Stycznia 2012 Przypominać to on przypomina, ale AP RO A to nie AP RO przypomina Astromastera? Ktoś wie dokładnie kiedy zaczęto go robić, bo mógł być wypuszczony wcześniej niż AP RO? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach