Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

16 godzin temu, Moonlight napisał(-a):

Różowo mi 😍

IMG_20240905_210640.jpg

IMG_20240905_205651.jpg

IMG_20240905_210459.jpg

IMG_20240905_210302.jpg

Piękny zegarek idealnie pasuje do koloru lakieru na paznokciach i teraz mam problem... czy on na męski przegub będzie pasował. Bo malowanie paznokci to jednak niemęskie jest a mi się bardzo podoba. Może ratunkiem byłby pasek granatowy? Hmm... Mam zagwozdkę. No, ewentualnie drugi wariant kolorystyczny tarczy będzie lepszym rozwiązaniem? :) 

16 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Bo malowanie paznokci to jednak niemęskie jest a mi się bardzo podoba.  

Oj w tych czasach to nawet makijaż sobie możesz zrobić i nikogo to nie zdziwi 🤷

quartz bandit

Teraz, Funky_Koval napisał(-a):

Oj w tych czasach to nawet makijaż sobie możesz zrobić i nikogo to nie zdziwi 🤷

Nie każdy jest takim kolorowym ptakiem jak Szpak. ;) 

2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Piękny zegarek idealnie pasuje do koloru lakieru na paznokciach i teraz mam problem... czy on na męski przegub będzie pasował. Bo malowanie paznokci to jednak niemęskie jest a mi się bardzo podoba. Może ratunkiem byłby pasek granatowy? Hmm... Mam zagwozdkę. No, ewentualnie drugi wariant kolorystyczny tarczy będzie lepszym rozwiązaniem? :) 

Dziękuję, też uważam, że jest piękny 😁

Inny pasek zdecydowanie odmieni wygląd zegarka. Na stronie producenta są zdjęcia, jak wygląda na męskim nadgarstku, właśnie z granatowym paskiem. 

Co do wariantu, mój wybór był podyktowany tym, że zegarek z jasną tarczą wizualnie wydaje mi się większy.

A malowanie paznokci odradzam😂 Czasochłonne zajęcie i na dodatek jest się bezbronnym do czasu wyschnięcia lakieru 😂

Zdjęcia zrobione wczoraj przy sztucznym świetle przekłamują nieco kolory tarczy, więc dodaję poniżej foto w świetle dziennym.

Edited by Moonlight