Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, GTR napisał(-a):

Na bank nie prowadzą takiej listy, jeśli ktoś nie realizuje zamówienia, mają kilkaset chętnych osób w kolejce na każdy egzemplarz ,  zależnie od modelu nawet kilka tysięcy. 

Co do koloru -  to co mają na stronie jest na stanie, ewentualnie max 2 miesiące jeśli skończyły im się np. bezele. 

Który model masz na radarze ? 

Czyli kolor można wybrać? 

Nie będę oryginalny, celuję w Komodo, który oprócz najniższej ceny, wydaje mi się najbardziej dla Helma charakterystyczny. A propos koloru, to mam problem, bo najchętniej gdybym mógł to wziąłbym wszystkie. :) 

Na Helma zapiszę się zaraz potem jak kupię mój aktualny numer jeden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Takiego ma kolega Kamil na sprzedaż chyba, że już poszedł dalej. 

aVUaEAZ.jpeg

Mam już "leworęcznego" Promastera i wystarczy. Swoją drogą koronka na 10 (50) to coś czego jeszcze nie widziałem. Niemniej dziękuję za podpowiedź. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, GTR napisał(-a):

Kolor można wybrać.

Komodo bardzo fajny , ale zła wiadomość jest taka że czeka się na niego najdłużej,  myślę że kilka lat na ten moment .

20240908_100324.thumb.jpg.1d9426857b9fd78e8fed9db36e8792db.jpg

Kilka lat? Sławna "kolejka Rolexowa" jest znacznie krótsza...

Zapiszę się więc już dziś. Postaram się dożyć. ;) 

A czarna lista chyba istnieje, bo nie mogę dodać swojego maila. Wezmę więc firmowy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, GTR napisał(-a):

Kolor można wybrać.

Komodo bardzo fajny , ale zła wiadomość jest taka że czeka się na niego najdłużej,  myślę że kilka lat na ten moment .

20240908_100324.thumb.jpg.1d9426857b9fd78e8fed9db36e8792db.jpg

Niestety kolejny mail nie wchodzi. Nie wiem o co chodzi. Może już na niego nie przyjmują zapisów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Niestety kolejny mail nie wchodzi. Nie wiem o co chodzi. Może już na niego nie przyjmują zapisów?

9 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Kilka lat? Sławna "kolejka Rolexowa" jest znacznie krótsza...

Zapiszę się więc już dziś. Postaram się dożyć. ;) 

A czarna lista chyba istnieje, bo nie mogę dodać swojego maila. Wezmę więc firmowy. 

Sprawa się wyjaśniła. Mój mail jest już w bazie i mam numer 1627!! Trochę to potrwa, ale tym razem wezmę. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Sprawa się wyjaśniła. Mój mail jest już w bazie i mam numer 1627!! Trochę to potrwa, ale tym razem wezmę. :) 

No to nieźle bo jak się dziś zapiszesz to lądujesz na:

IMG_3925.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi