Bartheck 7 #3051 Napisano 30 Stycznia 2007 Uch! jak bym obuchem dostał jak zobaczyłem to zdjęcie, śliczniutka ta Stowa Gratulacje i niech się nosi. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #3052 Napisano 30 Stycznia 2007 :shock: na Twoim zdjęciu wygląda lepiej niż na stronie Stowy 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24192 #3053 Napisano 30 Stycznia 2007 Filip jaki to rozmiar?fi 42mm ucho do ucha - 50mm A na ręce dobrze leży, nie jest jakaś monstrualnie wielka, na zdjęciu tak wyszła. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #3054 Napisano 30 Stycznia 2007 Filip, gratulacje, jest świetna, podoba mi się!! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3055 Napisano 30 Stycznia 2007 Filipie i moje gratki również przyjmij :shock: jest świetna i jako jedna z nielicznych Stow jest całkiem przyjemna a jednocześnie bardzo praktyczna :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #3056 Napisano 30 Stycznia 2007 Filipie i moje gratki również przyjmij :shock: jest świetna i jako jedna z nielicznych Stow jest całkiem przyjemna a jednocześnie bardzo praktyczna :!: True - śniadanko można na niej wtrząchnąć J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #3057 Napisano 30 Stycznia 2007 Jest REWELACYJNA!Zmieniły się moje priorytety zegarkowe :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #3058 Napisano 30 Stycznia 2007 Konkretny zegareczek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lutek 0 #3059 Napisano 30 Stycznia 2007 Witam zachorowałem własnie...powiedz jak udało ci się dostać czarne wskazowki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #3060 Napisano 30 Stycznia 2007 Filip, Ja również gratuluję. Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #3061 Napisano 30 Stycznia 2007 i ja gratuluję ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #3062 Napisano 30 Stycznia 2007 I ja też gratuluję Seatime'a. Fajnie wygląda w tej kombinacji kolorystycznej. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3063 Napisano 30 Stycznia 2007 Dzisiaj:) Slava kupiona od jednego z klubowiczow.... jest swietna...Co do Stowy Filipa -jest bardzo ladna... gratuluje i pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #3064 Napisano 30 Stycznia 2007 Nooo, Felipe To dopiero wydarzenie 8) Gratulacje :!: Teraz czas na recenzję 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3065 Napisano 30 Stycznia 2007 Gratuluje Stowy! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24192 #3066 Napisano 30 Stycznia 2007 Witam zachorowałem własnie...powiedz jak udało ci się dostać czarne wskazowki?Przypomniałem Jorgowi o ile wzrósł export Antei do Polski po mojej recenzji tegoż zegarka :wink: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1229 #3067 Napisano 30 Stycznia 2007 Pan Schauer powinien się dowiedzieć o ile wzrosła znajomość Stowy w Polsce od momentu pojawienia się tej marki w naszym klubie. Jeszcze z rok i będziemy się mogli domagać zegarka klubowego po preferencyjnych cenach. Piszę poważnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3068 Napisano 30 Stycznia 2007 Fajna Stowa, Filip. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lutek 0 #3069 Napisano 31 Stycznia 2007 ... a mogłbym wiedziec ile masz w obwodzie nadgarstka? Seatime nie jest raczej małym zegarkiem... sam mam raptem 17cm ( 6.75 cala ) a chodzi mi po głowie seatime albo pd...obawiam sie jednak ze mam zbyt mały nadgarstek. pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24192 #3070 Napisano 31 Stycznia 2007 Mam tyle co Ty. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3071 Napisano 31 Stycznia 2007 Dzisiaj troche kwarcowego szaleństwa:) Seatime naprawde super.Gratuluje! :wink: 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diplodok 63 #3072 Napisano 31 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3073 Napisano 31 Stycznia 2007 świetna kombinacja, Diplodoku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lutek 0 #3074 Napisano 31 Stycznia 2007 eye_lip możesz wrzucic więcej fot nadgarstkowych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DonPablo #3075 Napisano 31 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach