Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

Ale są Tacy! ;)

Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑

*swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠

Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪

*takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅)

Podejrzewam że większości z nas nie przekonałeś......siebie zapewne też nie🤣

8 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

Ale są Tacy! ;)

Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑

*swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠

*takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

Ale są Tacy! ;)

Bo do choroby zegarkowej dołącza się nerwica natręctw. Potem objawy pustego konta.😂 Ale te fale radości założenia na rękę wymarzonego modelu nie da się z niczym porównać. A potem dołączyć go do kolekcji, aby się nie podrapał...🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Wciąż walczę ze słabościami 😅

*jako potwierdzenie dodam, że nieco zredukowałem kolekcję (chociaż 'zdrowieniem' bym tego nie nazwał... skoro wpadają coraz to droższe sztuki hah)

A Ty @SLAWEK 01...masz zbyt wiele sztosów w kolekcji <i to takich naprawdę perełek>!

*po prostu za daleko to zaszło... dlatego i powrót do 'normalności' byłby w Twoim przypadku trudniejszy hihi

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@SLAWEK 01 życie jest za krótkie by płakać, trzeba się cieszyć! ;)

*widziałem trochę w temacie "Twoja kolekcja" 😧

Taki użytkownik - prawdziwie zasługuje na miano 'reputacji guru zegarmistrzostwa' (przypadek statusu naszych profili heh)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

@SLAWEK 01 życie jest za krótkie by płakać, trzeba się cieszyć! ;)

*widziałem trochę w temacie "Twoja kolekcja" 😧

Taki użytkownik - prawdziwie zasługuje na miano 'reputacji guru zegarmistrzostwa' (przypadek statusu naszych profili heh)

Odnośnie guru to "przyganiał kocioł garnkowi"😊 

Fajnie że to Ktoś ogląda, chociaż było to już dawno i nie prawda 😊

Życzę samych wymarzonych perełek 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
56 minut temu, Socool napisał(-a):

Bo do choroby zegarkowej dołącza się nerwica natręctw. Potem objawy pustego konta.😂 Ale te fale radości założenia na rękę wymarzonego modelu nie da się z niczym porównać. A potem dołączyć go do kolekcji, aby się nie podrapał...🙃

Racja! Haj do tego stopnia, że później - nieistotne ciuchy czy auto...tylko zegarki! Hah

Bo my, mężczyźni to gadżeciarze! (chociaż nie tylko ; )

10 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

Odnośnie guru to "przyganiał kocioł garnkowi"😊 

Fajnie że to Ktoś ogląda, chociaż było to już dawno i nie prawda 😊

Życzę samych wymarzonych perełek 😉😴

Podziękował i nawzajem!

*Ja już kilka zegarkowych marzeń tutaj spełniłem (ale nie mówię basta, żeby nie być gołosłownym ; )

Edytowane przez Dnlaie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
40 minut temu, SPS napisał(-a):

IMG_6428.thumb.jpeg.f64b85a1842ac7144f447c73a22891ef.jpeg

Idealnie komponuje się do Audii.👍

Edytowane przez Socool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dnlaie napisał(-a):

Ale są Tacy! ;)

Jeśli jednozegarkowiec to mit to ja ten mit kultywuje :) Jestem nim w znaczeniu, że noszę zawsze jeden zegarek (Colt leżakuje i chyba już czas żeby go oddać w dobre ręce). Zarejestrowałem się tu w 2012, zaglądam tu regularnie i raczej za często jak większość z nas wiec chyba to można jakość połączyć.  Nie czuję potrzeby rotacji zegarków i powiem więcej, zakładanie każdego ranka tego samego zegarka to naprawdę przyjemność. Plan na AT jest taki, że ma służyć co najmniej 10 lat ale czy zostanie utrzymany to trudno powiedzieć, bo pięknych zegarków jakby coraz więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rafalmosty napisał(-a):

Wg mnie pudło zaliczyłeś😉 mam audi i to nie przypomina zegarów, jakie mam w moim samochodzie. Prędzej mi na jakiegoś Forda to wygląda😉

IMG_3702.jpeg

Z przykrością muszę Ci przyznać, że możesz mieć rację. Albo to jakiś nowszy VW. Te zegary ostatnio są bardzo podobne... Poczekamy, może właściciel to sprostuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, kingcrimson napisał(-a):

Jeśli jednozegarkowiec to mit to ja ten mit kultywuje :) Jestem nim w znaczeniu, że noszę zawsze jeden zegarek (Colt leżakuje i chyba już czas żeby go oddać w dobre ręce). Zarejestrowałem się tu w 2012, zaglądam tu regularnie i raczej za często jak większość z nas wiec chyba to można jakość połączyć.  Nie czuję potrzeby rotacji zegarków i powiem więcej, zakładanie każdego ranka tego samego zegarka to naprawdę przyjemność. Plan na AT jest taki, że ma służyć co najmniej 10 lat ale czy zostanie utrzymany to trudno powiedzieć, bo pięknych zegarków jakby coraz więcej :)

Podziwiam. Nie dość, że nosisz jeden zegarek - to jeszcze w planach masz go przez 10 lat <wow>

*Podoba mi się ta idea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi