traczu 6687 #311526 Napisano 28 Lutego Bardzo dawno nienoszony, ale jednak Moonwatch to klasa sama w sobie 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumcajs997 6359 #311527 Napisano 28 Lutego 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68714 #311528 Napisano 28 Lutego 8 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) Podejrzewam że większości z nas nie przekonałeś......siebie zapewne też nie🤣 8 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) Podejrzewam że większości z nas nie przekonałeś......siebie zapewne też nie🤣 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 2766 #311529 Napisano 28 Lutego 12 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) Bo do choroby zegarkowej dołącza się nerwica natręctw. Potem objawy pustego konta.😂 Ale te fale radości założenia na rękę wymarzonego modelu nie da się z niczym porównać. A potem dołączyć go do kolekcji, aby się nie podrapał...🙃 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50943 #311530 Napisano 28 Lutego 9 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a): Podejrzewam że większości z nas nie przekonałeś......siebie zapewne też nie🤣 Wciąż walczę ze słabościami 😅 *jako potwierdzenie dodam, że nieco zredukowałem kolekcję (chociaż 'zdrowieniem' bym tego nie nazwał... skoro wpadają coraz to droższe sztuki hah) A Ty @SLAWEK 01...masz zbyt wiele sztosów w kolekcji <i to takich naprawdę perełek>! *po prostu za daleko to zaszło... dlatego i powrót do 'normalności' byłby w Twoim przypadku trudniejszy hihi 4 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68714 #311531 Napisano 28 Lutego 5 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Wciąż walczę ze słabościami 😅 *jako potwierdzenie dodam, że nieco zredukowałem kolekcję (chociaż 'zdrowieniem' bym tego nie nazwał... skoro wpadają coraz to droższe sztuki hah) A Ty @SLAWEK 01...masz zbyt wiele sztosów w kolekcji <i to takich naprawdę perełek>! *po prostu za daleko to zaszło... dlatego i powrót do 'normalności' byłby w Twoim przypadku trudniejszy hihi Ślicznie dziękuję, ale w sumie to nie wiem czy się cieszyć, czy raczej płakać 🤣 .. Bardziej to drugie🤦♂️ tym bardziej że, nie wszystko widziałeś (przemilczmy to)🤣 Na dowód znalazłem w pudełku takie coś, nawet nie wiem skąd to mam i ile lat temu go kupiłem? Ale działa 😉 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50943 #311532 Napisano 28 Lutego @SLAWEK 01 życie jest za krótkie by płakać, trzeba się cieszyć! *widziałem trochę w temacie "Twoja kolekcja" 😧 Taki użytkownik - prawdziwie zasługuje na miano 'reputacji guru zegarmistrzostwa' (przypadek statusu naszych profili heh) 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4507 #311533 Napisano 28 Lutego 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 4216 #311534 Napisano 28 Lutego 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #311535 Napisano 28 Lutego Japoński Rolex 😉 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68714 #311536 Napisano 28 Lutego 20 minut temu, Dnlaie napisał(-a): @SLAWEK 01 życie jest za krótkie by płakać, trzeba się cieszyć! *widziałem trochę w temacie "Twoja kolekcja" 😧 Taki użytkownik - prawdziwie zasługuje na miano 'reputacji guru zegarmistrzostwa' (przypadek statusu naszych profili heh) Odnośnie guru to "przyganiał kocioł garnkowi"😊 Fajnie że to Ktoś ogląda, chociaż było to już dawno i nie prawda 😊 Życzę samych wymarzonych perełek ⌚️😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sobilak 940 #311537 Napisano 28 Lutego 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50943 #311538 Napisano 28 Lutego (edytowane) 56 minut temu, Socool napisał(-a): Bo do choroby zegarkowej dołącza się nerwica natręctw. Potem objawy pustego konta.😂 Ale te fale radości założenia na rękę wymarzonego modelu nie da się z niczym porównać. A potem dołączyć go do kolekcji, aby się nie podrapał...🙃 Racja! Haj do tego stopnia, że później - nieistotne ciuchy czy auto...tylko zegarki! Hah Bo my, mężczyźni to gadżeciarze! (chociaż nie tylko ; ) 10 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a): Odnośnie guru to "przyganiał kocioł garnkowi"😊 Fajnie że to Ktoś ogląda, chociaż było to już dawno i nie prawda 😊 Życzę samych wymarzonych perełek ⌚️😉😴 Podziękował i nawzajem! *Ja już kilka zegarkowych marzeń tutaj spełniłem (ale nie mówię basta, żeby nie być gołosłownym ; ) Edytowane 28 Lutego przez Dnlaie 3 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154404 #311539 Napisano 28 Lutego 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 54253 #311540 Napisano 28 Lutego 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37126 #311541 Napisano 28 Lutego 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niktnikt 9281 #311542 Napisano 28 Lutego 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 2766 #311543 Napisano 28 Lutego (edytowane) 40 minut temu, SPS napisał(-a): Idealnie komponuje się do Audii.👍 Edytowane 28 Lutego przez Socool 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimeWaitsForNoOne 1205 #311544 Napisano 28 Lutego 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 16800 #311545 Napisano 28 Lutego 2 godziny temu, Dnlaie napisał(-a): Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) Jeśli jednozegarkowiec to mit to ja ten mit kultywuje Jestem nim w znaczeniu, że noszę zawsze jeden zegarek (Colt leżakuje i chyba już czas żeby go oddać w dobre ręce). Zarejestrowałem się tu w 2012, zaglądam tu regularnie i raczej za często jak większość z nas wiec chyba to można jakość połączyć. Nie czuję potrzeby rotacji zegarków i powiem więcej, zakładanie każdego ranka tego samego zegarka to naprawdę przyjemność. Plan na AT jest taki, że ma służyć co najmniej 10 lat ale czy zostanie utrzymany to trudno powiedzieć, bo pięknych zegarków jakby coraz więcej 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154404 #311546 Napisano 28 Lutego 52 minuty temu, Socool napisał(-a): Idealnie komponuje się do Audii.👍 Wg mnie pudło zaliczyłeś😉 mam audi i to nie przypomina zegarów, jakie mam w moim samochodzie. Prędzej mi na jakiegoś Forda to wygląda😉 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25334 #311547 Napisano 28 Lutego O, temat jednozegarkowców. To nie dla mnie. Ja jestem zbieraczem. Nie kolekcjonerem. Zwykłym zbieraczem. Nie umiem skupić się na typie, stylu, kraju pochodzenia, latach, marce. I w sumie nie chcę. 15 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 2766 #311548 Napisano 28 Lutego 3 minuty temu, rafalmosty napisał(-a): Wg mnie pudło zaliczyłeś😉 mam audi i to nie przypomina zegarów, jakie mam w moim samochodzie. Prędzej mi na jakiegoś Forda to wygląda😉 Z przykrością muszę Ci przyznać, że możesz mieć rację. Albo to jakiś nowszy VW. Te zegary ostatnio są bardzo podobne... Poczekamy, może właściciel to sprostuje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50943 #311549 Napisano 28 Lutego 46 minut temu, kingcrimson napisał(-a): Jeśli jednozegarkowiec to mit to ja ten mit kultywuje Jestem nim w znaczeniu, że noszę zawsze jeden zegarek (Colt leżakuje i chyba już czas żeby go oddać w dobre ręce). Zarejestrowałem się tu w 2012, zaglądam tu regularnie i raczej za często jak większość z nas wiec chyba to można jakość połączyć. Nie czuję potrzeby rotacji zegarków i powiem więcej, zakładanie każdego ranka tego samego zegarka to naprawdę przyjemność. Plan na AT jest taki, że ma służyć co najmniej 10 lat ale czy zostanie utrzymany to trudno powiedzieć, bo pięknych zegarków jakby coraz więcej Podziwiam. Nie dość, że nosisz jeden zegarek - to jeszcze w planach masz go przez 10 lat <wow> *Podoba mi się ta idea 2 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41281 #311550 Napisano 28 Lutego 25 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach