Gość maestro #3851 Napisano 27 Kwietnia 2007 Dzięki Koledzy. Filip - oj cyka, cyka Jest naprawdę świetny - w ciągu kilku dni spróbuję mu zrobić kilka fotek do galerii, bo te, które robię mu teraz nie nadają się do publikacji - nie umiem, wszystko się w nim odbija. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #3852 Napisano 27 Kwietnia 2007 wszystko się w nim odbija. Może to przez tą radiację ? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #3853 Napisano 27 Kwietnia 2007 Obstawiam, że jednak przez mój brak umiejętności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1255 #3854 Napisano 27 Kwietnia 2007 Maestro! :shock: Ten Eberhard to jedno z moich marzeń. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #3855 Napisano 27 Kwietnia 2007 Po długim oczekiwaniu przyjechał Ale warto było czekać. Na razie jedna fotka, na szybko. PS. Irek - jeszcze raz, dzięki. cieszę się, że mogłęm pomóc => Treversetolo jest cudnym, klasycznym i ponadczasowym elegantem! sorry, że się spóźnił o tydzień bo miał być 18 kwietnia :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #3856 Napisano 27 Kwietnia 2007 Maestro! :shock: Ten Eberhard to jedno z moich marzeń. Gratulacje.Moich też! Marzenia się spełniają (...) sorry, że się spóźnił o tydzień bo miał być 18 kwietnia (...)Irek... nie żartuj Byłem trochę niecierpliwy i się nie mogłem doczekać, ale teraz to już nie ma znaczenia 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ŻÓŁTODZIUB #3857 Napisano 27 Kwietnia 2007 Już od kilku dni znowu gości na mojej ręce: ' alt='imageshack.us'>'>[/img] w tle betonowa wieś Dąbrowa Górnicza i najbardziej bandyckie osiedle - Mydlicepozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3858 Napisano 27 Kwietnia 2007 Maestro wielkie gratulacje - prezentuje się wspaniale - fota dekla obowiązkowo :!: :!: :!: warto było tyle czekać :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3859 Napisano 27 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #3860 Napisano 27 Kwietnia 2007 Maestro wielkie gratulacje - prezentuje się wspaniale - fota dekla obowiązkowo :!: :!: :!: Dzięki Dekiel jest stalowy, ale... Fotki będą, na dniach warto było tyle czekać :!:Zdecydowanie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3861 Napisano 27 Kwietnia 2007 maestro piekny zegarek!! Gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #3862 Napisano 27 Kwietnia 2007 Krzysiek_W - bardzo ładna Rakieta. A Eberhard Maestro rewelacyjny. Gratuluje zegarków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3863 Napisano 27 Kwietnia 2007 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #3864 Napisano 27 Kwietnia 2007 Maestro, sczere gratulacje! Zegarek nietuzinkowy ! Pamietam jak mi mowiles na spotkaniu o tym Eberhardzie. Fajnie, ze juz trafil na nadgarstek 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #3865 Napisano 27 Kwietnia 2007 Trochę na niego chorowałem, od pierwszego wejrzenia... To miłe, że już jest ze mną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #3866 Napisano 28 Kwietnia 2007 maestro gratulacje, zegarek prezentuje się wyśmienicie :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3867 Napisano 28 Kwietnia 2007 Wprawdzie nie mam, a miałem. Gdyby nie długość paska co to w nim dziurek zabrakło. To już bym miał. Teraz się łamię. Jak by wyglądało na dłużej??...URL...Szkoda ze kwarc, bo fajny. Tez o nabyciu go myslalem, ale sobie odpuscilem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3868 Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam: dziś trzecia Miss Kwietnia czyli ARCADIA (czyli Fleurier Watch Co) w złotej kopercie rocznik 1930-35. Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3869 Napisano 28 Kwietnia 2007 O ja :shock: :shock: Nagib, pisz PM wiesz z czym... 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3870 Napisano 28 Kwietnia 2007 mocno ,,vintage'' Lanco: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #3871 Napisano 28 Kwietnia 2007 Fajne Lanco, lubie takie zegareczki.Koperte przetrzyj automaxem albo pastą do zębów i bedzie ok, ja tak robie i jest lux. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3872 Napisano 28 Kwietnia 2007 Nie no :shock: Ja tutaj chyba przestane zaglądać. Felek to sobie poradzi z nim spoko.A z kąd go wyrwałeś?? Ja to bym chyba nic z nim nie robił. Taki jaki jest też bajera jest 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3873 Napisano 28 Kwietnia 2007 dzieki Panowie dostałem od kolegi mojego,jak na razie znam go tylko z/przez forum(nie licząc paru rozmów tel. :wink: )tak własnie mysle co z nim zrobić,a dostałem zadanie go pozłocić -a podobuje mi się właśnie w takim lub zbliżonym stanie -może wystarczy polerka,tak jak to amator3nr napisał :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3874 Napisano 28 Kwietnia 2007 Kokop napisz na [email protected] - nie wiem czy PM dochodzą. Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zulek 0 #3875 Napisano 28 Kwietnia 2007 FelekS(spółka)C(cywilna) :wink: dżizas wymiatasz z tymi zegarkami! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach