Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

IMG_0311-3.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna. Wrzuciłbyś fotkę na nadgarstku?

A nie będziesz się śmiał? :) To młodej zegarek, jest trochę mały :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-27475-1357511587,3621_thumb.jpg

Sorry za zdjęcie, robione nogą od stołu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

img0269wt.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Rodzinne spotkanie, jutro poniedziałek czyli nic innego jak jeden z G na ręku wyląduje

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-27475-1357511587,3621_thumb.jpg

Sorry za zdjęcie, robione nogą od stołu ;)

Znak czasow. Ten zegarek wcale nie jest maly, po prostu przyzwyczailismy sie do malych budzikow na reku. Wlasnie postanowilem z tym u siebie walczyc i nie wychodzic ponad 42mm. Wyjatkiem jest Pam jedynka, ale na tym koniec. Zegarek ok. 40 mm jest dla mnie szczytem wygody, a w moim wieku to nie bez znaczenia -)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znak czasow. Ten zegarek wcale nie jest maly, po prostu przyzwyczailismy sie do malych budzikow na reku. Wlasnie postanowilem z tym u siebie walczyc i nie wychodzic ponad 42mm. Wyjatkiem jest Pam jedynka, ale na tym koniec. Zegarek ok. 40 mm jest dla mnie szczytem wygody, a w moim wieku to nie bez znaczenia -)

ale zgodzisz się, że między 42mm a 35mm jest zasadnicza różnica :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Datejust :wub: :wub: Bajka :) . Masz może jakieś jego nadgarstkowe foty ?

Dzieki.

Zegarek jest mojej zony, jest to mid-size DJ (ref. 178273) o srednicy 31mm;

Tak wyglada na jej nadgarstku:

dj31mm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki carlito :-)

Btw. od czasu do czasu zastanawiam się, czy moda na mniejsze zegarki powróci(?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadzieje, że moda na wielkie zegarki w końcu przeminie i producenci zaczną produkować mniejsze zegarki. Sam kiedyś pod wpływem mody lubiłem "patelnie", teraz mam wrażenie, że wygląda taki zegarek okropnie (pomijam w tym wypadku zegarki typu pilot), zwłaszcza na szczupłym nadgarstku. Już nie wspominając o wygodzie, bo komfort noszenia wielkich zegarków jest żaden, męczarnia. Dla mnie najlepszy rozmiar, to 40-42, przy czym ja mam spory nadgarstek, dlatego też w rozmiarach mniejszych jak 40 też nie czuje się zbyt dobrze. Choć wczoraj wieczorem przymierzyłem sobie tą Omegę do garnituru, i wyglądała przy takim stroju naprawdę ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trakcie pakowania do wysyłki - mam nadzieję, że kolega się nie obrazi (nie mogłem się powstrzymać wrzucić na 10 sekund do foty choćby z komórki, bo ... ładny ten sejkacz jest )

qf570_kinetik-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale zgodzisz się, że między 42mm a 35mm jest zasadnicza różnica :) ?

Pewnie ze sie zgodze, ale 37 mm juz akceptuje. Oczywiscie to sprawa indywidualna, szczegolnie ze mam nadgarstek 16 cm. Faktycznie, gdy po dwoch dniach z Pamem zaloze zegarek o srednicy 37mm na poczatku jest dziwnie, ale tylko przez chwile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jędrek, a zamieniłbyś Pama 44 na 42 ? Przyznam, że bardzo jestem ciekaw, jak na żywo się prezentuje Luminor w kopercie 42mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj ten będzie. Lubie nosić patelnie :D

zenith3.jpg

zenith2.jpg

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6D823C0A-B258-4BA2-B0D1-C62E543F3EE2-872-00000109F9E29832.jpg

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tutaj dziś vintage'owo i w niewielkich rozmiarach.

To chyba wyczułem trend :)

img2013010700517.jpg

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi