kchrapek 4716 #52501 Napisano 2 Października 2013 To po co dyskutujesz!Wolność wypowiedzi. I wszystko... A kto mi zabroni, wolny kraj. 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #52502 Napisano 2 Października 2013 (edytowane) @StarskiPL"...większa będzie radość z jednego "grzesznika" , który się nawraca, niż dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych, którzy nie potrzebują nawrócenia..." Sorry za cytat, ale mnie też, kiedyś koledzy wyprowadzili z błędu i dobrze, że to uczynili. Edytowane 2 Października 2013 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #52503 Napisano 2 Października 2013 @StarskiPL"...większa będzie radość z jednego "grzesznika" , który się nawraca, niż dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych, którzy nie potrzebują nawrócenia..." Sorry za cytat, ale mnie też, kiedyś koledzy wyprowadzili z błędu i dobrze, że to uczynili.W Twojej ulubionej marce[Longines] Lindberg z 1931 roku doczekał sie "reaktywacji"..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #52504 Napisano 2 Października 2013 Rano tak. Ale same "dziadowskie" mieli. Żonka z Synem stali w kolejce a ja oglądałem.Cuda tam ma. Na czele z moją ulubioną marką.Lisbona? Tak mi sie widzi a sklep na rogu fajny byl.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4716 #52505 Napisano 2 Października 2013 Miejmy nadzieję że kolega się na nas nie obrazi o następnym razem pokaże jakiś ciekawy zegarek, niekoniecznie drogi ale oryginał. Przy okazji pozdrawiam. I bez urazy KOC4R 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOC4R 0 #52506 Napisano 2 Października 2013 Miejmy nadzieję że kolega się na nas nie obrazi o następnym razem pokaże jakiś ciekawy zegarek, niekoniecznie drogi ale oryginał. Przy okazji pozdrawiam. I bez urazy KOC4RW porządku. Z niecierpliwością czekam na jakiś przypływ gotówki, marzy mi się steinhart ocean one black jestem w 1/3 drogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4716 #52507 Napisano 2 Października 2013 W porządku. Z niecierpliwością czekam na jakiś przypływ gotówki, marzy mi się steinhart ocean one black jestem w 1/3 drogi Bardzo przyzwoity zegar za znośne pieniądze. A może Orient Mako? Da się kupić z drugiej ręki za małe pieniążki... 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41448 #52508 Napisano 2 Października 2013 Lisbona? Tak mi sie widzi a sklep na rogu fajny byl..Jest Sir. Nadal jest. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_nino 0 #52509 Napisano 2 Października 2013 Takie cuś ostatnio zagościło na moim nadgarstku i naprawdę jestem mile zaskoczony :-) 0 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOC4R 0 #52510 Napisano 3 Października 2013 Bardzo przyzwoity zegar za znośne pieniądze. A może Orient Mako? Da się kupić z drugiej ręki za małe pieniążki...Również biorę jego pod uwagę, ale jak to bywa wszystko zależy od pieniążka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #52511 Napisano 3 Października 2013 W nieprzyzwoitą pogodę całkiem przyzwoity czasoumilacz 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #52512 Napisano 3 Października 2013 Takie cuś ostatnio zagościło na moim nadgarstku i naprawdę jestem mile zaskoczony :-)DSC_0227.jpgFajny jest ten Mega, jak możesz zrób fotkę z większej perspektywy i powiedz jaki masz nadgarstek 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaczo 2 #52513 Napisano 3 Października 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel.Martin 0 #52514 Napisano 3 Października 2013 Pepsi na pasku od Fixxxer'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #52515 Napisano 3 Października 2013 DON… czyli najwyraźniej doner kebab day… Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #52516 Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Raczej "DONATE". Ja chętnie przyjmę jakby co... . Edytowane 3 Października 2013 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 361 #52517 Napisano 3 Października 2013 Może pod Donka zegar robiony (komunijny) A tak swoją drogą fajny model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert G. 8 #52518 Napisano 3 Października 2013 W nieprzyzwoitą pogodę całkiem przyzwoity czasoumilacz za***isty klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #52519 Napisano 3 Października 2013 ...i za***iste zdjęcie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #52520 Napisano 3 Października 2013 Rękawiczki samochodowe? Serio? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #52521 Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Dzięki! , a nikt nie docenia spineczek ? , a i DON przy okazji też Edytowane 3 Października 2013 przez @rtur 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1323 #52522 Napisano 3 Października 2013 Rakietę prawie nie śmiganą muszę przewietrzyć żeby mole jej nie zżarły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexxus 64 #52523 Napisano 3 Października 2013 Dziś od samego rana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #52524 Napisano 3 Października 2013 Rękawiczki samochodowe? Serio? Też używam.Problemem jest jednak odległość zapięcia rękawiczek od koperty zegarka.Czasem się obija.Stąd ostatnio częściej leżą w schowku niż goszczą na rękach. :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #52525 Napisano 3 Października 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach