Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

piąteczek  ;)

U mnie :)

M103KmD.jpg

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak wrażenia Pablo ? :-)

Dla mnie jedyną wadą tego zegarka jest jego wysokość. Gdyby miał te 2mm mniej byłby idealnym Diverem.

U mnie foto stare ale dziś na łapie:

kcku.jpg

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Graty.

Musimy się umówić, aby porównać. :D 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8221F269-E0D4-41B8-BA45-73BDDB2C3D03_zps

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uploaded with ImageShack.us

Łaaał, gratulacje, jest na mojej liście potencjalnych odległych zakupów, ale obawiam się o rozmiar ze swoim nadgarstkiem niestety...

U mnie tak:

1puhab.jpg

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje Kolego. bardzo fajny G-Shock  i  do tego ciekawa kompozycja kolorystyczna.  jaki to model?

9300 MUDMAN. Mam ten model, ale w standardowym czarnym kolorze. Świetny zegarek :)

Kalendarze KMZiZ 2014 jeszcze są i można zamawiać:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/90561-kalendarz-biurkowy-na-2014-rok/page-8

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IMG_3239-3_zpsa8cae553.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak wrażenia Pablo ? :-)

Dla mnie jedyną wadą tego zegarka jest jego wysokość. 

Dla mnie wysokość nie jest problemem, wydaje mi się ok. Spodziewałem się większego klocka, a jest całkiem zgrabny. Chyba mój ideał, ale wstrzymam się jeszcze, aż "wytrzeźwieję". Na ten moment trzymanie Submarinera wydaje mi się bezzasadne. Zegarek jest wspaniały.

Jedyne co mi się nie podoba to bransoleta, która wydaje mi się taka bidna i chyba lepiej by leżał na jakiejś isofrance.

Tak jak mówię muszę wyjść z tego pierwszego stadium miłości i się ostatecznie zadeklaruję ;)  

Graty.

Musimy się umówić, aby porównać. :D

Dzięki!  :)

Ustawimy się na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pablo122, miałeś nowego Monstera, miałeś Sumo liczę na rzeczowe rozliczenie się z MM czy to dobrze wypozycjonowany zegarek.

Miałeś/sz również Rolka, więc spostrzeżenia powinny być naprawdę interesujące.

Czekam z niecierpliwością i gratuluję zakupu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pablo122, miałeś nowego Monstera, miałeś Sumo liczę na rzeczowe rozliczenie się z MM czy to dobrze wypozycjonowany zegarek.

Dzieki wszystkim!

W najblizszym czasie sie ustosunkuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na łapę i do kieszeni  B) 

na łapę i w łapę

k2f5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maru ma MM i Sumo i Shoguna też powinien się wypowiedzieć :) 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już przy shogunie proszony był o zabranie głosu, ale nabrał wody w usta. Może nie jest rozmowny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak mnie naszło na open hearta

post-57210-0-14777400-1385748603_thumb.jpg

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maru ma MM i Sumo i Shoguna też powinien się wypowiedzieć :)

Ja się wypowiem, jak tylko ochłonę z pierwszego wrażenia. Na dzień dzisiejszy to Monster (klasa niższa) nie ma polotu do Sumo (średnia), które to nie ma polotu do MM (wyższa). Moim zdaniem Monster to taki chamski prostak do tyrania (za to go kocham). Sumo jest świetnie wykonane i jest fajnym zegarkiem i obawiałem się, że po przeżyciu z Sumo jak dostanę SBDX001 to czar zdjęć z internetu pryśnie, ale nic z tych rzeczy. Myślałem, że stary Submariner jest partnerem do porównań, ale teraz myślę, że w starciu z nowym Subem MM to mocny zawodnik. Mam teraz oba i według moich kryteriów lepszy chyba będzie Marine Master. Nie potrzebuję zegarka turbo uniwersalnego tylko fajny zegarek do tyrania. Są to na tyle podobne zegarki, że nie widzę potrzeby posiadania obu więc któryś pójdzie do ludzi, a który to rozstrzygnie się w przeciągu kilku tygodni lub miesięcy.

Gdybym żył w świecie gdzie nie ma potrzeby liczenia kasy to Sub wygrywa pracą bezela, koronki, jakością wskazówek i bransoletą i wybieram Suba. Jednak 1,5k euro kontra 6k euro, czyli 1;4, a różnica w jakości to w grubych porywach 1:2 to też jest naciągane, sprawia że wolę Seiko.

Na ręce wyglądają równie szpanersko  ;) , a dla mnie wychowanego w szarej końcówce lat 80-tych i początku 90-tych to też nie do przecenienia

Jest jeszcze taka sprawa, żw dzięki temu pajacowi z Rządu plus mediom zegarki są na cenzurowanym i lepiej na jakiś czas zejść do podziemia  ^_^ . To taki żarcik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pablo122 i to są ważne spostrzeżenia, że za 6k można mieć zaje..i zegar i cieszyć się jak zegarkiem z dużo wyższej półki cenowej.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie

narekeidoreki.jpg

odpowiedzialny kaliber, chyba 45 colt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi