irekm 1050 #56826 Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Ja teraz będę nudził tym, ale uważam że to jest najładniejszy chrono do $4.5k Sent from my Z10 using Tapatalk 2 Edytowane 18 Stycznia 2014 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiu331 0 #56827 Napisano 18 Stycznia 2014 witam. mam na reku cos takiego. co myslicie?pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #56828 Napisano 18 Stycznia 2014 @Irekm - to jest ten pokryty Alchronem? No i do tego dwustronny AR, chyba będziesz musiał na niego uważać... 4,5k $ ???To skąd Ty go masz, z dymu? :) PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #56829 Napisano 18 Stycznia 2014 To ja jeszcze raz przyspamuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #56830 Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Tomek , tak to jest Alchron . Ja ogolnie mam dobre doswiadczenie z czarnymi zegarkami nigdy nie mialem z nimi problemu nawet Vostok wyglada swietnie , jak go znajde ( a szukam go juz jakis czas ) to zrobie zdjecia porownawcze z tym Zenithem .A co do ceny ? No coz , jest dobra jak na ten zegarek , nie moglem zaplacic wiecej bo by mi do nowego motocykla zabraklo .Zastanawiam sie nad jeszcze jednym Zenithem , zlotym port royal heritage bo mam go dostepnego w tej samej cenie Edytowane 18 Stycznia 2014 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4130 #56831 Napisano 18 Stycznia 2014 Jakis dziwny bezel ma ten Zenith, wyglada na tych zdjeciach jak plastikowy i wedlug mnie gryzie sie z ta tarcza. Zato mechanizm klasa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #56832 Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) To świetna cena.Kiedyś znalazłem taką stronę w necie, gdzie pojedyncze modele Zenitha były sprzedawane z ogromnymi upustami.Ale teraz nie mogę sobie przypomnieć... A nowe moto już wybrane? PozdrawiamTomek EDIT: już mam www.ashford.com.Ten Twój jest tam za 5k$ Edytowane 18 Stycznia 2014 przez cer_tom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1706 #56833 Napisano 18 Stycznia 2014 A który z tych?:Rolki (a w szczególności Sub) moim zdaniem nie są fotogeniczne natomiast ten Krystianowy Sub naprawdę świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #56834 Napisano 18 Stycznia 2014 A nowe moto już wybrane? PozdrawiamTomekA gdzie tam , w przyszlym tygodniiu ide na bike show wiec moze sie zdecyduje . To robi sie naprawde trudne , co wydaje mi sie ze juz wiem na 100% co wybrac to nagle czytam o nowych moto ktore niedlugo sie ukaza . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #56835 Napisano 18 Stycznia 2014 Jakis dziwny bezel ma ten Zenith, wyglada na tych zdjeciach jak plastikowy i wedlug mnie gryzie sie z ta tarcza. Zato mechanizm klasa!Tak na zdjeciach wychodzi , w rzeczywistosci jest tak czarny jak koperta 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #56836 Napisano 18 Stycznia 2014 A jak już kupisz, to za tydzień wyjdzie nowy model. Trzeba kupić i jeździć i przynajmniej pół roku po zakupie nie zaglądać na strony motocyklowe...Ja ostatnio przymierzałem się do Thunderbirda. Fajny sprzęt, ale nie dla mnie. PozdrawiamTomek P.S. Jeśli chciałbyś obejrzeć Ducati Superleggerę, to znam kogoś w SF, kto może Ci zaprezentować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #56837 Napisano 18 Stycznia 2014 chyba musimy sie przeniesc do innego dzialu . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #56838 Napisano 18 Stycznia 2014 witam. mam na reku cos takiego. co myslicie?pozdrawiam.fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #56839 Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) I co?GS fajniejszy. Co nie?Ja zdania po kontakcie z drugim GS nie zmieniłem.GS wygrywa w ilości detali natomiast co do proporcji i wygody nie ma najmniejszych szans Ps. Jeżeli ktoś uważa DJ za bardzo rzucający się w oczy, błyszczący zegarek nawet niech nie rozważa zakupu GS Zegarek jest pięknie dopracowany i ilość detali powala, ale tak jak pisałem to prawdziwa błyskotka.Ps. 2 Dzięki Tomek za miłe spotkanie Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #56840 Napisano 18 Stycznia 2014 A który z tych?:IMO Sub. Nawet bym się sekundy nie zastanawiał. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #56841 Napisano 18 Stycznia 2014 Od ponad tygodnia nie schodzi z nadgarstka. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #56842 Napisano 18 Stycznia 2014 IMO Sub. Nawet bym się sekundy nie zastanawiał.Widziałeś kiedyś te zegarki na żywo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #56843 Napisano 18 Stycznia 2014 Ja zdania po kontakcie z drugim GS nie zmieniłem.GS wygrywa w ilości detali natomiast co do proporcji i wygody nie ma najmniejszych szans Ps. Jeżeli ktoś uważa DJ za bardzo rzucający się w oczy, błyszczący zegarek nawet niech nie rozważa zakupu GS Zegarek jest pięknie dopracowany i ilość detali powala, ale tak jak pisałem to prawdziwa błyskotka.Ps. 2 Dzięki Tomek za miłe spotkanie Ja również dziękuję za spotkanie.Twój Datejust jak dla mnie ma tylko jedną wadę - jest za mały. Poza tym to pięknie wykonany i wspaniale zaprojektowany zegarek.A GS tak wyglądał w dziwnym świetle dziesiątek lamp w restauracji. Ma tyle różnych płaszczyzn odbijających światło...W świetle dziennym to po prostu ładny casual z białą, nie odbijającą światła tarczą. A Kingstona nie sprzedawaj, to piękny zegar. PozdrawiamTomek P.S. Czyżby to było mikrospotkanie podstolika południowowielkopolskiego? Może spróbujmy to kontynuować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #56844 Napisano 18 Stycznia 2014 Widziałeś kiedyś te zegarki na żywo?Suba tak. MK nie. Ale to nie ma znaczenia. MK nie ma daty. Dlatego bym go nie nosił. A skoro nie nosił to po co mi taki zegarek? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #56845 Napisano 18 Stycznia 2014 Tak jak mówiłem nie ma problemu. Mieszkamy na tyle blisko, że każdy z nas ma 25 minut aby dotrzeć na miejsce spotkania więc nie widzę przeszkód żeby robić konfrontacje zegarkowe i porozmawiać częściej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #56846 Napisano 18 Stycznia 2014 Suba tak. MK nie. Ale to nie ma znaczenia. MK nie ma daty. Dlatego bym go nie nosił. A skoro nie nosił to po co mi taki zegarek? Wersja z datą też była 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #56847 Napisano 18 Stycznia 2014 Wersja z datą też była Ale nie na zdjeciu. A pytanie odnosiło się do pokazanych na zdjeciu zegarków. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #56848 Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Twój Datejust jak dla mnie ma tylko jedną wadę - jest za mały. Tak jak mówiłem, po prostu przyzwyczaiłeś się do większych zegarków. Jestem pewny, że 2 dni z tym zegarkiem i byś mówił, że większego w życiu byś nie chciał Ja ponad wszystko cenię sobie wygodę.Pewnie zwróciłeś uwagę, że DJ dyskretnie wsuwał się pod mankiet koszuli, czego o wyższych zegarkach powiedzieć nie można bo haczą się one o koszulę. A Kingstona nie sprzedawaj, to piękny zegar.Nie sprzedaję, ale widzę, że Ty już poszukujesz Omegi vintage Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #56849 Napisano 18 Stycznia 2014 Wersja z datą też była Ale lupki nie miała. Trochę szkoda, że tarcza nie ma nakładanych indeksów, a koperta osłony koronki. Ale wiem, to wierność historii... PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #56850 Napisano 18 Stycznia 2014 Stary M-Force 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach