mikolaj78 747 #67351 Napisano 25 Lipca 2014 Zastanawiałem się kiedy go znowu pokażesz ?Piękny. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #67352 Napisano 25 Lipca 2014 "25 watches in the room next door, 25 watches... but I need more..." Kto zgadnie z czego to cytat (lekko parafrazowany)?8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #67353 Napisano 25 Lipca 2014 U mnie dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwia1gb 409 #67354 Napisano 25 Lipca 2014 Rzeczywiście jest ogromny, ale taki właśnie Ingenieur ma być Bardzo się cieszę, że zegarek przypadł Wam do gustu, ja z mojej strony mogę obiecać, że zrobię mu jakąś fajną galerie. Dzięki wszystkim! Michał, super zegarek ! i piękne zdjecia... ; )gratulacje! Kroll_Czarli, ta Omega...jest przednia i faktycznie fajnie wyglada na tym pasku ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 2288 #67355 Napisano 25 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #67356 Napisano 25 Lipca 2014 A ja dziś zapomniałem zegarka założyć tak się spieszyłem :( 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #67357 Napisano 25 Lipca 2014 Z roślinką w tle. 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28213 #67358 Napisano 25 Lipca 2014 ...kolejny dzień ten sam, ale tak pasuje... Pewnie, że pasuje i do tego ma klasę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #67359 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Bulova świetna, przypomina mi zegarki (piloty) z przełomu lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych. Longines to typowy garniturowiec i w takim środowisku mu najlepiej... Edytowane 25 Lipca 2014 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 1027 #67360 Napisano 25 Lipca 2014 kurcze już prawie zapomniałem jaki to wygodny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67361 Napisano 25 Lipca 2014 Dzięki Sylwia. Pytanie do Was wszystkich. Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam gdzie zapytać Powiadają, z czym się oczywiście zgadzam, że najlepsze bransolety (najlepiej wykonane) mają AP RO, Rolexy i właśnie Ingenieuery - czy bylibyście zainteresowani takim porównaniem tych trzech bransolet ? Poparte oczywiście zdjęciami. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookas2 15 #67362 Napisano 25 Lipca 2014 Dzis na ręce slim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2028 #67363 Napisano 25 Lipca 2014 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 94260 #67364 Napisano 25 Lipca 2014 carlito1 zawsze coś ciekawego warto poczytać i pooglądać zdjęcia takiego porównania 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #67365 Napisano 25 Lipca 2014 Dzięki Sylwia. Pytanie do Was wszystkich. Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam gdzie zapytać Powiadają, z czym się oczywiście zgadzam, że najlepsze bransolety (najlepiej wykonane) mają AP RO, Rolexy i właśnie Ingenieuery - czy bylibyście zainteresowani takim porównaniem tych trzech bransolet ? Poparte oczywiście zdjęciami.Jasne, że tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 65 #67366 Napisano 25 Lipca 2014 Przez najbliższy czas będzie to :Widzę, że w końcu dojechał Gratulacje bo super jest ten IWC chociaż kolos niezły Gratulacje Michał. Jak dla mnie najładniejszy z obecnej kolekcji Inge! Wow.Zdjęcia umiesz lepsze U mnie skromnie ale cieszę się z tego zegarka bo zawsze chciałem go kupić i zawsze składało się tak, że sie nie składało do zakupu Eeeee tam skromnie - nie bądź znowu taki skromny Bardzo fajny pilot - nietypowy a wyglądający bardzo dobrze. Tak więc gratulacje bo zegar rzadko widywany, a bardzo fajny. Poza tym nitk nie powiedział, że fajny zegarek musi kosztować worek pieniędzy - najważniejsze żeby się podobał i cieszył właściciela, a jakości samego zegarka też nie można nic zarzucić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5093 #67367 Napisano 25 Lipca 2014 Black 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44472 #67368 Napisano 25 Lipca 2014 O poranku 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39394 #67369 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) No, widzę, że na wczasy pojechał zacny zestaw zegarków.Ja dzisiaj na ręku też wakacyjnie, chociaż dzień spędzam w robocie. Edytowane 25 Lipca 2014 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diver33 653 #67370 Napisano 25 Lipca 2014 相撲 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67371 Napisano 25 Lipca 2014 Dzięki Sylwia. Pytanie do Was wszystkich. Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam gdzie zapytać Powiadają, z czym się oczywiście zgadzam, że najlepsze bransolety (najlepiej wykonane) mają AP RO, Rolexy i właśnie Ingenieuery - czy bylibyście zainteresowani takim porównaniem tych trzech bransolet ? Poparte oczywiście zdjęciami. Rób zdjęcia i się nie pytaj. Ciekawy jestem tego porównania. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4916 #67372 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Przed południem bez zmian,zdjęcie wczorajsze: Edytowane 25 Lipca 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5093 #67373 Napisano 25 Lipca 2014 Przez najbliższy czas będzie to : Wyśmienity Może projektant ten sam co AP, ale ten bardziej mnie urzeka, podoba mi się niesamowicie - nosiłbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #67374 Napisano 25 Lipca 2014 Gratuluję Michał kolejnego pięknego zegara. Mistrzostwo świata. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #67375 Napisano 25 Lipca 2014 O porankuWidzę, ze wypicie herbaty ze świeżą cytrynką nie stwarza żadnego problemu. A tag śliczny nie tylko o poranku. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach