sneer 181 #74551 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) klasycznie.. Edytowane 15 Listopada 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #74552 Napisano 15 Listopada 2014 Mniej więcej z tego samego okresu 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74553 Napisano 15 Listopada 2014 Przez takie zdjęcia chciałem ją kupić, na szczęście na żywo przypomniało mi się dlaczego jej nie chcę ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #74554 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Teraz już czas żeby być "professional again " Edytowane 15 Listopada 2014 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #74555 Napisano 15 Listopada 2014 od czwartku non stop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4963 #74556 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) od czwartku non stopPicie czy zegarek? Świetny jest ten SARBik, ciągle zastanawiam się, czy nadaje się do garniaka...Dziś wieczorem na bogato , zdjęcie wcześniejsze: Edytowane 15 Listopada 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39711 #74557 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) od czwartku non stop Masz zdrowie. Ja nie przepadam za brandy. Już po dwóch kieliszkach bym spasował Edytowane 15 Listopada 2014 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 986 #74558 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Z nowym paskiem nie chce zejść z ręki. Edytowane 15 Listopada 2014 przez antiquarius.maximus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(Jaca) 15 #74559 Napisano 15 Listopada 2014 Poranne "łazienki" ... : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #74560 Napisano 15 Listopada 2014 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #74561 Napisano 15 Listopada 2014 od czwartku non stop Masz zdrowie. Ja nie przepadam za brandy. Już po dwóch kieliszkach bym spasował ... też o tym pomyślałem, trzeba mieć zdrowie by trzydniówkę wytrzymać ... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #74562 Napisano 15 Listopada 2014 od czwartku non stopnowy zakup? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #74563 Napisano 15 Listopada 2014 Przez takie zdjęcia chciałem ją kupić, na szczęście na żywo przypomniało mi się dlaczego jej nie chcę ; ) To zegarek kameleon. Trzeba go ponosci pare godzin, w roznym swietle, zeby zrozumiec jego fenomen. Jesli ogladales w sklepie, to mozna powiedziec, ze wcale jej nie ogladales 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #74564 Napisano 15 Listopada 2014 Picie czy zegarek? Świetny jest ten SARBik, ciągle zastanawiam się, czy nadaje się do garniaka...Dziś wieczorem na bogato , zdjęcie wcześniejsze: rakieta TV złota1.jpgzegarek zegarek, drink po kolacji kulturalnie sarb do garnituru? niestety nie,ewentualnie mundur leśniczego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 953 #74565 Napisano 15 Listopada 2014 Przez takie zdjęcia chciałem ją kupić, na szczęście na żywo przypomniało mi się dlaczego jej nie chcę ; ) I czemu jej jednak nie chcesz? Tez po takich fotkach kusi mnie zeby ja kupic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #74566 Napisano 15 Listopada 2014 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #74567 Napisano 15 Listopada 2014 Nie na ręce ale też ładnie Pod kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #74568 Napisano 15 Listopada 2014 Ale fajna fotka 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #74569 Napisano 15 Listopada 2014 Czarli, wysłałem Ci na PM parę małych zapytań odnośnie SMP, jako że odnośnie zakupu tego zegarka nie zamierzam poprzestawać na planach . ----A Certina wyszła rewelacyjnie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74570 Napisano 15 Listopada 2014 Panowie, To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #74571 Napisano 15 Listopada 2014 Ale fajna fotka No właśnie słabo bo ISo poszło na 1600 ale na szybko z ręki może być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #74572 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) No właśnie słabo bo ISo poszło na 1600 ale na szybko z ręki może być Chodzi o fotke jako caloksztalt. Nie zawsze jakosc najwazniejsza Panowie,To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; ) Kwestia gustu. Mi sie SMP wizualnie podoba o wiele bardziej od SUBa. W zasadzie nie widze slabych punktów. Czarli, wysłałem Ci na PM parę małych zapytań odnośnie SMP, jako że odnośnie zakupu tego zegarka nie zamierzam poprzestawać na planach . ----A Certina wyszła rewelacyjnie . Pozniej odpisze Edytowane 15 Listopada 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #74573 Napisano 15 Listopada 2014 Panowie,To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; )@desmo, wyjątkowo trafne spostrzeżenia-zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #74574 Napisano 15 Listopada 2014 Panowie,To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; ) Niesubowość tego zegarka jest właśnie najbardziej urocza . Trudno mi wręcz znaleźć coś ładniejszego w tej cenie .Ale w tym wypadku de gustibus... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74575 Napisano 15 Listopada 2014 Ale nie zmienia ta faktu, że zdjęcia Karola z reguły dodają 25 % uroku fotografowanym obiektom ( no w każdym razie zegarkom na pewno ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach