Gość vlepek #74576 Napisano 15 Listopada 2014 od czwartku non stopnowy zakup? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #74577 Napisano 15 Listopada 2014 Przez takie zdjęcia chciałem ją kupić, na szczęście na żywo przypomniało mi się dlaczego jej nie chcę ; ) To zegarek kameleon. Trzeba go ponosci pare godzin, w roznym swietle, zeby zrozumiec jego fenomen. Jesli ogladales w sklepie, to mozna powiedziec, ze wcale jej nie ogladales 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #74578 Napisano 15 Listopada 2014 Picie czy zegarek? Świetny jest ten SARBik, ciągle zastanawiam się, czy nadaje się do garniaka...Dziś wieczorem na bogato , zdjęcie wcześniejsze: rakieta TV złota1.jpgzegarek zegarek, drink po kolacji kulturalnie sarb do garnituru? niestety nie,ewentualnie mundur leśniczego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #74579 Napisano 15 Listopada 2014 Przez takie zdjęcia chciałem ją kupić, na szczęście na żywo przypomniało mi się dlaczego jej nie chcę ; ) I czemu jej jednak nie chcesz? Tez po takich fotkach kusi mnie zeby ja kupic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #74580 Napisano 15 Listopada 2014 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #74581 Napisano 15 Listopada 2014 Nie na ręce ale też ładnie Pod kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #74582 Napisano 15 Listopada 2014 Ale fajna fotka 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #74583 Napisano 15 Listopada 2014 Czarli, wysłałem Ci na PM parę małych zapytań odnośnie SMP, jako że odnośnie zakupu tego zegarka nie zamierzam poprzestawać na planach . ----A Certina wyszła rewelacyjnie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #74584 Napisano 15 Listopada 2014 Panowie, To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #74585 Napisano 15 Listopada 2014 Ale fajna fotka No właśnie słabo bo ISo poszło na 1600 ale na szybko z ręki może być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #74586 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) No właśnie słabo bo ISo poszło na 1600 ale na szybko z ręki może być Chodzi o fotke jako caloksztalt. Nie zawsze jakosc najwazniejsza Panowie,To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; ) Kwestia gustu. Mi sie SMP wizualnie podoba o wiele bardziej od SUBa. W zasadzie nie widze slabych punktów. Czarli, wysłałem Ci na PM parę małych zapytań odnośnie SMP, jako że odnośnie zakupu tego zegarka nie zamierzam poprzestawać na planach . ----A Certina wyszła rewelacyjnie . Pozniej odpisze Edytowane 15 Listopada 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #74587 Napisano 15 Listopada 2014 Panowie,To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; )@desmo, wyjątkowo trafne spostrzeżenia-zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #74588 Napisano 15 Listopada 2014 Panowie,To co widać w różnym świetle akurat bardzo mi się podoba - tarcza właściwie niemal w całości, ceramika. Dyskwalifikuje ją w kolejności istotności szpecenia: zawór, biżuteryjna bransoleta, bezel poza wkładką, ażurowe wskazówki. No i nie jest SUBem ; ) Niesubowość tego zegarka jest właśnie najbardziej urocza . Trudno mi wręcz znaleźć coś ładniejszego w tej cenie .Ale w tym wypadku de gustibus... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #74589 Napisano 15 Listopada 2014 Ale nie zmienia ta faktu, że zdjęcia Karola z reguły dodają 25 % uroku fotografowanym obiektom ( no w każdym razie zegarkom na pewno ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #74590 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) O to prawda. Talentu do łapania dobrego światła Karolowi odmówić nie można, ale po około 2-miesięcznym stręczycielstwie sprzedawców i przymierzaniu wszystkiego co się da, moja lista zawęziła się do Tudora BB, SMP, Seiko MM (to ostatnie z kolei na podstawie fotek), przy czym SMP obecnie wciąż na prowadzeniu . Taki to już nieuleczalny gust. Edytowane 15 Listopada 2014 przez atrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #74591 Napisano 15 Listopada 2014 Ale nie zmienia ta faktu, że zdjęcia Karola z reguły dodają 25 % uroku fotografowanym obiektom ( no w każdym razie zegarkom na pewno ; ) W niektórzych przypadkach owszem, tutaj uważam, że nic nie jest dodawane. Na żywo to tak czaderski zegar właśnie 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #74592 Napisano 15 Listopada 2014 Czyli będziesz sprzedawał ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #74593 Napisano 15 Listopada 2014 Przykro mi, ale dziś strzelanie Ci nie wychodzi 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #74594 Napisano 15 Listopada 2014 Od kilku dni. Zobaczymy czy zostanie. Na razie sprawia radość. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #74595 Napisano 15 Listopada 2014 Prześwietny, turbokozacki zegar. Graty 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #74596 Napisano 15 Listopada 2014 @atrax myślę że nowy Seamaster 300 może sporo namieszać w planach. Mnie się ten zegarek okrutnie podoba ale pewnie Karol i tak będzie pierwszy.... 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #74597 Napisano 15 Listopada 2014 A która wersja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #74598 Napisano 15 Listopada 2014 233.30.41.21.01.001 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #74599 Napisano 15 Listopada 2014 O to prawda. Talentu do łapania dobrego światła Karolowi odmówić nie można, ale po około 2-miesięcznym stręczycielstwie sprzedawców i przymierzaniu wszystkiego co się da, moja lista zawęziła się do Tudora BB, SMP, Seiko MM (to ostatnie z kolei na podstawie fotek), przy czym SMP obecnie wciąż na prowadzeniu . Taki to już nieuleczalny gust. Napiszę Ci tak.SMP miałem, znudziła mi się bardzo szybko i po dobrym miesiącu zamieniłem na Suba.BB mam od trzech miesięcy i nawet przez chwilę nie pomyślałem o jego sprzedaży. Ten zegarek można łączyć z różnymi paskami, co niesamowicie zmienia jego charakter. W SMP jesteś praktycznie skazany na kajdan.Jeśli musisz mieć datę i zależy Ci na bardziej prestiżowym mechanizmie, to na pewno SMP, ale jeśli nie to się zastanów. Mój BB jest dokładniejszy niż SMP... PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #74600 Napisano 15 Listopada 2014 To także mój faworyt - tu nieco przekłamany światłem i telefonem : ( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach