atrax 62 #74601 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) quub - tego SMP widziałem dostępnego w paryskim butiku. Ogólnie ok, chociaż poza mechanizmem (master co-axial chyba ma ochronę antymagnetyczną?) nie powalił mnie AŻ tak na kolana, żeby do niego tyle dopłacić. Co nie zmienia faktu, że świetnie się prezentuje . Na pewno wskazówki ma ciekawsze. W SMP300M podoba mi się ten konserwatywny wygląd . COŚ mnie do tego zegarka od dawna ciągnie. Tommaso - ja jestem kajdanowcem, ale Tudor wciąż ostro walczy (swoją drogą Black Bay bym za żadne skarby nie nosił z kajdanem. To zegar stworzony do paska). O ile tarcza i indeksy nie robią na mnie aż takiego wrażenia, tak koperta i bezel miażdżą. Edytowane 15 Listopada 2014 przez atrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #74602 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) To także mój faworyt - tu nieco przekłamany światłem i telefonem : ( To piękny zegarek, tylko nie wiem czemu Omega upiera się na to "rolexowanie" bransolety. Nie mogli zostawić w spokoju tych środkowych ogniw?Jakbym kupił, to od razu poszła by na szczotkowanie do jakiegoś forumowego speca Edytowane 15 Listopada 2014 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #74603 Napisano 15 Listopada 2014 To także mój faworyt - tu nieco przekłamany światłem i telefonem : (Kompletnie "nie gada" do mnie ten zegar...nie wiem, może z czasem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74604 Napisano 15 Listopada 2014 To prosty zabieg marketingowy , który poszerza grupę docelową o wszystkich którzy wątpili czy można nosić divera do garnituru , jak się uczyć to od od mistrza ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74605 Napisano 15 Listopada 2014 Kompletnie "nie gada" do mnie ten zegar...nie wiem, może z czasem. Poza ogniwami na wysoki połysk i faktem , że "chodzi w tej samej kategorii co SUB" to świetna propozycja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 640 #74606 Napisano 15 Listopada 2014 @atrax myślę że nowy Seamaster 300 może sporo namieszać w planach. Mnie się ten zegarek okrutnie podoba ale pewnie Karol i tak będzie pierwszy.... Nie będę pierwszy Nie do końca mi się ta Omega podoba. 1. brak daty, 2. polerka na bransolecie. Napiszę Ci tak.SMP miałem, znudziła mi się bardzo szybko i po dobrym miesiącu zamieniłem na Suba.BB mam od trzech miesięcy i nawet przez chwilę nie pomyślałem o jego sprzedaży. Ten zegarek można łączyć z różnymi paskami, co niesamowicie zmienia jego charakter. W SMP jesteś praktycznie skazany na kajdan.Jeśli musisz mieć datę i zależy Ci na bardziej prestiżowym mechanizmie, to na pewno SMP, ale jeśli nie to się zastanów. Mój BB jest dokładniejszy niż SMP... PozdrawiamTomek Pierwszy raz miałem SMP kilka miesięcy, pozniej sprzedalem. Po jakims czasie wrócilem i mam ponownie od kilku miesiecy. Nie nudzi sie wcale. Gdybym musial sprzedac jeden z zegarów SUB lub SMP, to zostalaby Omega. SMP doskonale wygląda na parciakach: szary oraz granatowy. Wygodnie też się nosi na ISO. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #74607 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Poza ogniwami na wysoki połysk i faktem , że "chodzi w tej samej kategorii co SUB" to świetna propozycjaChyba właśnie na tym polega mój problem, że każdego divera porównuję z Sub'em i w takim zestawieniu moim zdaniem zwycięzca może być tylko jeden;-) Edytowane 15 Listopada 2014 przez Passero 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #74608 Napisano 15 Listopada 2014 ....super zegareczek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74609 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Bo jesteś fanatykiem Passero ; ) To nie jest propozycja zamiast SUBa lecz obok...choć sprzedający Omegę jakoś uparli się żeby w co drugim zdaniu dyskredytować Rolexa...nie tędy droga Panowie , nie tędy Edytowane 15 Listopada 2014 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1084 #74610 Napisano 15 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #74611 Napisano 15 Listopada 2014 Bo jesteś fanatykiem Passero ; ) To nie jest propozycja zamiast SUBa lecz obok...choć sprzedający Omegę jakoś uparli się żeby w co drugim zdaniu dyskredytować Rolexa...nie tędy droga Panowie , nie tędyMyślę, że z fanatyzmem mam niewiele wspólnego;-) Submariner nie jest moim jedynym zegarkiem, ani nawet ulubionym-po prostu uważam, że w kategorii "diver" nie ma konkurencji...ale co ja tam wiem;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #74612 Napisano 15 Listopada 2014 Dobre zestawienie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #74613 Napisano 15 Listopada 2014 To prosty zabieg marketingowy , który poszerza grupę docelową o wszystkich którzy wątpili czy można nosić divera do garnituru , jak się uczyć to od od mistrza ; ) Rolexa jeszcze nie mam więc na razie szczotkowana bransoleta musi mi pasować do marynarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74614 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Mnie także czasem satynowa obroża "pasuje".Ta strategia jest raczej dla targanych wątpliwościami czy aby Bond ich nie wypuszcza, bo już konserwatywni bransoletom mówią stanowcze NIE! Edytowane 15 Listopada 2014 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #74615 Napisano 15 Listopada 2014 Czas zrzucić kajdany konwenansów i ograniczeń 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #74616 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Konwenanse są wygodne...nie trzeba długo myśleć co ubrać ; ) Edytowane 16 Listopada 2014 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #74617 Napisano 16 Listopada 2014 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #74618 Napisano 16 Listopada 2014 Od kilku dni. Zobaczymy czy zostanie. Na razie sprawia radość. Dobry wybór, gratulacje 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #74619 Napisano 16 Listopada 2014 Wojtek, mam nadzieję, że Ci nie podpasuje ten MM U mnie dzisiaj na ręku, ale ten rotomat tak mi się podoba że postanowiłem dopracować wczorajszy pomysł na zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #74620 Napisano 16 Listopada 2014 Wracam do ulubieńca. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #74621 Napisano 16 Listopada 2014 Wojtek, mam nadzieję, że Ci nie podpasuje ten MM U mnie dzisiaj na ręku, ale ten rotomat tak mi się podoba że postanowiłem dopracować wczorajszy pomysł na zdjęcie `Jak dla mnie - zdjecie mega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szabas 22 #74622 Napisano 16 Listopada 2014 Miłej niedzieli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #74623 Napisano 16 Listopada 2014 to i ja przewietrzę swojego staruszka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #74624 Napisano 16 Listopada 2014 Chyba pochodzą z tego samego okresu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4225 #74625 Napisano 16 Listopada 2014 Od rana, ale zamierzam zmienić na coś bardziej niedzielnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach