Gość 00110010000010011001 #17001 Napisano 19 Września 2010 wyscigi rajdowe love it 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #17002 Napisano 19 Września 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #17003 Napisano 19 Września 2010 Wariacja na temat wątku: jaki zegarek masz dziś w rotomacie (zdjęcia wieczorową porą) 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17004 Napisano 19 Września 2010 Moj rotomat nie swieci 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #17005 Napisano 19 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #17006 Napisano 19 Września 2010 Moj rotomat nie swieci Uruchomiłeś już? Kręci? Jakie masz nastawy pracy? 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17007 Napisano 19 Września 2010 Jeszcze nie. Jutro zaczynam wakacje to pojade kupic przelaczke 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #17008 Napisano 19 Września 2010 TeJot za każdym razem kiedy patrzę na fotki twojego U1 wraca on u mnie jako zegarek nr 1 do kupienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #17009 Napisano 19 Września 2010 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17010 Napisano 20 Września 2010 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17011 Napisano 20 Września 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17012 Napisano 20 Września 2010 Bardzo fajna ta Bulova , taka kolorowa . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17013 Napisano 20 Września 2010 Dzieki Irku - dlatego mnie kiedys urzekla - a powiedz co Ty tam pokazales - bo jakos nie jestem wstanie zidetyfikowac??? pozdr Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17014 Napisano 20 Września 2010 Ja takie brzydkie kaczatko , ale nigdy jeszcze nie mialem zegarka ze srebrna koperta . Van der Bauwede - kolor tarczy jest jakby specjalnie zaprojectowany pod moja koszule i pewnie dlatego sie go niepozbede . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17015 Napisano 20 Września 2010 A wracajac do Twojej Bulowy to gdybym nie wiedzial ze w tamtych latach BRM nie istnialo to bym pomyslal ze to ich zegarek . Naprawde trafia w moj gust 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17016 Napisano 20 Września 2010 Ja takie brzydkie kaczatko , ale nigdy jeszcze nie mialem zegarka ze srebrna koperta . Van der Bauwede - kolor tarczy jest jakby specjalnie zaprojectowany pod moja koszule i pewnie dlatego sie go niepozbede . Fajny - stawialem na jakies GP i zameczalem sie jakie:) Ta Bulova to 1970 model "Stars and Stripes" - na orginalnej branzolecie - eh ostatnie dini chwaly tej marki - kiedys widzialem u kogos ten zegarek i strasznie mi sie spodobal - tez raczej zostanie generalnie lubie takie zegarki - przyjdzie mi chyba ponownie zanabyc mojego kolorowego speedego mk40 - bo bardzo mi go brakuje pozdr Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #17017 Napisano 20 Września 2010 cytochrom, świetna Bulova, pierwszy raz taką widzę urzeka ! 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #17018 Napisano 20 Września 2010 (edytowane) Gościnnie. Edytowane 20 Września 2010 przez rip 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #17019 Napisano 20 Września 2010 Gościnnie. Fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17020 Napisano 20 Września 2010 Panowie piękne maszyny pokazujecie ! Rip - bardzo spodobał mi się Twój gościnny ORIS . cytochrom - jak zwykle trzymasz poziom! Wielkie gratulacje, Bulova miód 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17021 Napisano 20 Września 2010 Cytochrom, piękna, nietuzinkowa, wskazówki bajeczne. Lubię zegarki, które odznaczają się wyraźnie na tle innych, a jednocześnie ich kolorystyka jest wysmakowana, nieprzesadzona. Ta Bulova to jest to. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #17022 Napisano 20 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #17023 Napisano 20 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #17024 Napisano 20 Września 2010 < 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQ2EJQ 65 #17025 Napisano 20 Września 2010 (edytowane) Ładny ten SEIKO Edytowane 20 Września 2010 przez Adi Cytowanie zdjęcia zamiesczonego 2 posty wyżej - po co? ;) 0 Jurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach