ukke-4 3 #21926 Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) super zegarek i przy okazji dobry towarzysz do lampki winka u mnie weekendowe EDC Uploaded with ImageShack.us Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez ukke-4 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #21927 Napisano 17 Kwietnia 2011 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8286 #21928 Napisano 17 Kwietnia 2011 Dziś Seiko wrócił do łask i zagościł po długiej nieobecności na mym nadgarstku Fotka niestety z komórki badziewnej. Uploaded with ImageShack.us 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #21929 Napisano 17 Kwietnia 2011 Waldek Twoje Seiko prezentuje się świetnie...Jedno z ładniejszych, jakie widziałem. Szczerze zazdroszczę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #21930 Napisano 17 Kwietnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #21931 Napisano 17 Kwietnia 2011 Tomek dzięki . Jest świetny tym bardziej,że w bdb stanie.Czekam na jubileusza do niego i będzie cacy . DUBHEAD pewnie chodzi Tobie o 6105.Mój to mod 6309/6105 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #21932 Napisano 17 Kwietnia 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21933 Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzisiaj zegar przeznaczony tylko i wyłącznie dla dużych chłopców - 47mm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #21934 Napisano 17 Kwietnia 2011 Carlito - fajny lotnik. Przymierzałem wczoraj Twoją Certinę i powiem szczerze , że na Twoich fotkach wygląda zdecydowanie lepiej niż w rzeczywistości.. a szkoda ! A ja od dłuższego czasu i tak pewnie pozostanie 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21935 Napisano 17 Kwietnia 2011 Przymierzałem wczoraj Twoją Certinę i powiem szczerze , że na Twoich fotkach wygląda zdecydowanie lepiej niż w rzeczywistości.. a szkoda ! Jesteś pierwszą osobą od której słysze, że na żywca ta cytrynka traci 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #21936 Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) A ja od dłuższego czasu i tak pewnie pozostanie A co to za frak na rzepy ? PS. przepraszam za uszczypliwość nie mogłem się pohamować Michał dawno nie nosiłeś tego Lotnika a to po IWC i MLu Twój najładniejszy zegar Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #21937 Napisano 17 Kwietnia 2011 No nie przypadła mi do gustu ta Certina Za to Twój Pontos bije wszystko na głowe ! Co do Twojego pytania Marcin ? To kurtka ;P 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21938 Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Michał dawno nie nosiłeś tego Lotnika a to po IWC i MLu Twój najładniejszy zegar Wiesz, masz racje i bije się z tego powodu w pierś, bo to naprawde fantastyczny zegar Za to Twój Pontos bije wszystko na głowe !Nie zaprzecze Zwłaszcza na żywo wygląda naprawde świetnie. Swoją drogą jest to najtrudniejszy zegarek do fotografowania... Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #21939 Napisano 17 Kwietnia 2011 Michał dawno nie nosiłeś tego Lotnika a to po IWC i MLu Twój najładniejszy zegar Najładniejszy po Dosi, Orisie tytanowym, IWC i PO... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21940 Napisano 17 Kwietnia 2011 Najładniejszy po Dosi, Orisie tytanowym, IWC i PO... Jak dla mnie, moim nr 1 jest oczywiście... dośka - tego zegarka nie da się nie kochać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4363 #21941 Napisano 17 Kwietnia 2011 Jak dla mnie, moim nr 1 jest oczywiście... dośka - tego zegarka nie da się nie kochać Da się oj da... : ) 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 601 #21942 Napisano 17 Kwietnia 2011 Pięknie! Po to się ma Risemana! Wczoraj przyszedł: Jest piękny - it's bjutiful Niestety nie wiem dlaczego koronka nie ma sygnatury "K"... (ktoś ma jeszcze taki sam problem?) Napisałem do Rolanda ale być może zdecyduje się na grawerkę inicjałów Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, szczególnie, że numer tego egzemplarza to też mój rok urodzenia Ach, zapominiałbym - dzięki Wojtek (Spinner) Gratuluje, sliczny sikor, od jakiegos czasu zajmuje pierwsze miejsce na mojej wishliscie 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszekk 0 #21943 Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Kiedyś ( dawno temu) to byłby dla mnie ideał zegarka casual - ładny i dobrze wykonany , dokładny , ma datę a nawet dzień tygodnia , WR 100 , nakręcać nie trzeba. A teraz jak go już mam to wolę na co dzień unitasa bez daty . Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez zbyszekk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8286 #21944 Napisano 18 Kwietnia 2011 zbyszekk gratuluję pięknego zegarka, jeszcze z rok temu sam byłem nim zafascynowany, wygrał jednak jego mechaniczny kuzyn- seiko 5 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszekk 0 #21945 Napisano 18 Kwietnia 2011 zbyszekk gratuluję pięknego zegarka, jeszcze z rok temu sam byłem nim zafascynowany, wygrał jednak jego mechaniczny kuzyn- seiko 5 Dzięki .To jedyny kwarc którego czasami noszę . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21946 Napisano 18 Kwietnia 2011 Kolejny dzien ze stenkiem na łapce Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #21947 Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gimly 0 #21948 Napisano 18 Kwietnia 2011 Pilot w służbie wojsk lądowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21949 Napisano 18 Kwietnia 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #21950 Napisano 18 Kwietnia 2011 piekna a i paseczek tez fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach