meXy 342 #2251 Napisano 8 Listopada 2006 Gratulacje. Mam nadzieję, że będziesz mu służył długo :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2252 Napisano 8 Listopada 2006 Dariuszu - wypisz zegarki nabyte w ciągu ostatniego roku, bo ja się pogubiłem, Serio - opisz kolekcję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2253 Napisano 8 Listopada 2006 Dariuszu - wypisz zegarki nabyte w ciągu ostatniego roku, bo ja się pogubiłem, Serio - opisz kolekcję. Cytat " Trzeba był uważać" - zagadka dla Tsukiego, z czego to cytat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2254 Napisano 8 Listopada 2006 racja, pogubić się to nic chwalebnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2255 Napisano 8 Listopada 2006 Dariuszu - wypisz zegarki nabyte w ciągu ostatniego roku, bo ja się pogubiłem, Serio - opisz kolekcję. Cytat " Trzeba był uważać" - zagadka dla Tsukiego, z czego to cytat?Ja wiem z czego - Tsuki to ma coś wspólnego z teatrem -kostiumy przebieranie itp. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2256 Napisano 8 Listopada 2006 i ja winszuję Darku piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #2257 Napisano 8 Listopada 2006 również gratuluję, bo... jest czego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2258 Napisano 8 Listopada 2006 I ja też, ja też gratuluję :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2259 Napisano 9 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2260 Napisano 9 Listopada 2006 W końcu... gratulacje! Fotka elegancka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2261 Napisano 9 Listopada 2006 NOOOO! To jest to! PS Tessio czemu nie masz ręki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2262 Napisano 9 Listopada 2006 NOOOO! To jest to! PS Tessio czemu nie masz ręki? Bez zegarka jak bez ręki 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2263 Napisano 9 Listopada 2006 Marcin odpowiedział :wink: W sumie to już mam, bo kolega pożyczył mi zegarek 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2264 Napisano 9 Listopada 2006 Irku, Piękna sztuka. Gratulacje. Jak się czujesz z dużym formatem ? Darku, Ten Rolex jest super, no i nowe rozwiązania. Możesz pokazać fotki nowego zapięcia bransolety ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2265 Napisano 9 Listopada 2006 Irku, Piękna sztuka. Gratulacje. Jak się czujesz z dużym formatem ? za duży :cry: więc pewnie się szybko rozstanę z nim na korzyść Dornblueth & Sohn albo Dubey & Schaldenbrand. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #2266 Napisano 9 Listopada 2006 Cześć :!: Pozwólcie, że choć z opóźnieniem dołączę się do gratulacji dla Darka i Irka.Przyznam się, że Gevril bardziej mi sie podoba, bo Rolex, moim zdaniem, ma dość oklepane wzornictwo.Irku nie rozstawaj się z tym zegarkim na rzecz mniejszego :!: Pozdrowienia, Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2267 Napisano 9 Listopada 2006 Gevril cudowny, Irku, nie rób głupot :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2268 Napisano 9 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #2269 Napisano 9 Listopada 2006 Darku, pięknie. Gratuluję legendy :!: Irku, Gervil jest szyty na miarę :idea: Nie daj się zwieść pozorom Gratuluję. Jak się pojawiają legendy na nadgarstkach :?: ...kupiłem :) co miałem zrobić ( ? ) raz jeden raz drugi-nigdy oba naraz :shock:A błąd :!: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2270 Napisano 10 Listopada 2006 A błąd a nie bo dwa błędy :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #2271 Napisano 10 Listopada 2006 And that's the way it's: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #2272 Napisano 10 Listopada 2006 Ja uwielbiam ekstrawagancje.Na codzien noszę Jacob & Co Chronograph Quasar. Do garnituru JLC lub dosyc wiekowy AP. Z tym ostatnim dzieje sie cos dziwnego bo potrafi byc niedokladny nawet 5 min na dobe,prawdopodobnie wymaga czyszczenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2273 Napisano 10 Listopada 2006 Ale wypaciany Samuraj :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #2274 Napisano 10 Listopada 2006 Ale wypaciany Samuraj :twisted:Masz lepsze :wink: : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2275 Napisano 10 Listopada 2006 Piękny, nawet wypaciany robi wrażenie :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach