pharmacon 172 #4926 Napisano 10 Stycznia 2017 Mirosuaw, to już lepszy ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27183 #4927 Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Wolę Żółwia, ale na SKX-a ani jednego złego słowa nie powiem Dobry jest. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daagonet 8 #4928 Napisano 10 Stycznia 2017 U mnie wpadł korkodyl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 571 #4929 Napisano 10 Stycznia 2017 To ja to tak tutaj zostawię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #4930 Napisano 10 Stycznia 2017 Wolę Żółwia, ale na SKX-a ani jednego złego słowa nie powiem Dobry jest.Parami dobrze się chowają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27183 #4931 Napisano 10 Stycznia 2017 Taka para to ja rozumiem. Klasyk i rozweselacz. Brawo Ty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stosiek 40 #4932 Napisano 10 Stycznia 2017 Pierwszy raz na bransolecie. Na pasku ładniej wygląda, ale bransoleta wygodniejsza, nawet bardziej od tej z Sumo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4933 Napisano 10 Stycznia 2017 jakoś gęsto tych SDGM się zrobiło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12681 #4934 Napisano 10 Stycznia 2017 Kurde wszystkiego gęsto, żółwi jak psów, SDGMów też. Człowiek przestaje się czuć wyjątkowy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4935 Napisano 10 Stycznia 2017 I tak zaraz na bazar większość pójdzie 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 434 #4936 Napisano 10 Stycznia 2017 Niekończąca się historia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4937 Napisano 10 Stycznia 2017 Kurde wszystkiego gęsto, żółwi jak psów, SDGMów też. Człowiek przestaje się czuć wyjątkowy! To zegarek Ci do tego potrzebny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12681 #4938 Napisano 10 Stycznia 2017 Człowiek odkłada kasę/zadłuża się byle coś nowego kupić i zrobić lans na dzieln... przepraszam, na forum, a tu tego samego dnia cztery takie same zegarki w dziale "nowe nabytki". Normalnie można się zdenerwować! Później niefortunnie wspomina, że chciałby nabyć SDGM w przyszłości, to go zarzucają fotami z lewej i prawej - że już mu się nawet zapożyczać odechciewa na kolejny zakup dla podwyższenia poczucia własnej wartości! To był oczywiście żart* *a może nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4939 Napisano 10 Stycznia 2017 I mówi to ten, który niedawno kupił SKX, a teraz PADI. Bóóóól, bóóóól, tej bransolety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #4940 Napisano 10 Stycznia 2017 Człowiek odkłada kasę/zadłuża się byle coś nowego kupić i zrobić lans na dzieln... przepraszam, na forum, a tu tego samego dnia cztery takie same zegarki w dziale "nowe nabytki". Normalnie można się zdenerwować! Później niefortunnie wspomina, że chciałby nabyć SDGM w przyszłości, to go zarzucają fotami z lewej i prawej - że już mu się nawet zapożyczać odechciewa na kolejny zakup dla podwyższenia poczucia własnej wartości! To był oczywiście żart* *a może nie?Ludziom teraz tak się powodzi (zwłaszcza że odebrali 13), że nawet jak kupisz GS'a to nie zabłyśniesz bo każdy ma jak mambę. Dziwić się, że później producenci walą podwyżki. Ale nic się nie martw jak pokazuje to forum za pieniądze rozumu i zdrowia nie kupi się - trzeba być sobą * - to oczywiście nie jest żart 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4941 Napisano 11 Stycznia 2017 Kompletnie jestescie zacofani w tej pasji-najnowsze trendy to kupno zegarka, "pochwalka na forum" z adnotacją -'sorry, foty ze strony producenta", nastepnie szybko na bazar, by zdarzyć podać producentowi adres do wysylki nowego właściciela. To jest trendy!-bycie kolekcjonerem bez widoku zegarka 'live", a wy jak zwykle, jak to Polacy, sto lat za Europą, kupujecie te zegarki, paski dobieracie, jaracie się widokiem zamiast szybciej sprzedać niz sie kupilo...Zwykle 'polactwo'...i jeszcze się chwali jeden z drugim ze ma kilka w domu...żenujące. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #4942 Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Chyba dawno na bazarku nie byłeś. Goniemy Panie Europe, morze nienadonżamy ale goniemy... a jak nam za daleko odjeżdża to o kolorkach napierdalamy kto kupił ładniekszy...w jedynym susznym koloże - bo rakcja musi być po naszej stronie to jest dopiero polskie. Kozak, miazga w ryj'u, graty i wal się Mareczku na tapetę w srajfonie (Marek Ty wiesz, że to żarty na trzeźwo ) Jaki temat taka rozmowa. Kiedyś to było "tylko "Seiko"" teraz jest klub miłośników (a czego?) Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4943 Napisano 11 Stycznia 2017 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4944 Napisano 11 Stycznia 2017 Burns i Yoda - to kolejny temat gdzie piszecie na zmianę. Mieszkacie razem? Mogę z wami ? A co, każdy facet marzy o trójkącie Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #4945 Napisano 11 Stycznia 2017 dobrali się...jak Pat i Mat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #4946 Napisano 11 Stycznia 2017 A ja mam gdzieś ile sztuk mają inni - mój SARB jak dojdzie będzie tylko mój i bedzie wyjątkowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1844 #4947 Napisano 11 Stycznia 2017 Stałem się wczoraj posiadaczem takiego oto Presage Problem polega na tym, żeby dobrać pasek do niego. Nie lubię nosić na kajdanie a najlepiej jak na razie na nim wygląda.Jak nie znajdę paska, sprzedaję . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4948 Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Problem polega na tym, żeby dobrać pasek do niego. Nie lubię nosić na kajdanie a najlepiej jak na razie na nim wygląda.Jak nie znajdę paska, sprzedaję . Ja bym go tak szybko nie skreślał, daj mu szansę. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Istvan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1844 #4949 Napisano 11 Stycznia 2017 Ja bym go tak szybko nie skreślał, daj mu szansę. No właśnie daję . Jeszcze na bazarku go nie wystawiłem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4950 Napisano 11 Stycznia 2017 Ja też tak kiedyś myślałem . Ale SDGM ( to ten zegarek co prawie każdy ma ) sprawił że zacząłem inaczej postrzegać bransoletę. Potem sumo utwierdziło mnie w tym co Burns często pisze , że jak jest zegarek na pasku i kajdanie to wybieramy kajdan. Nie spiesz się tak z tą wymianą! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach