Istvan 2965 #7726 Napisano 15 Października 2017 Pozwolę sobie znowu coś wrzucić z internetu. Wiem, że MM300 jest gruby, średnio wygodny, ale jednak ciągnie mnie w jego stronę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71256 #7727 Napisano 15 Października 2017 Ale dałeś akurat taką fotę, ponieważ ciągnie Cię do niego ze względu na podobieństwo do Rolexa..? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7728 Napisano 15 Października 2017 Moim zdaniem, to MM tak średnio podobny do Rolka , jest dużo więcej zegarków ,,podobniejszych" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7729 Napisano 15 Października 2017 @Eleonor gratki świetnego zegarka, u mnie toolwatch : Czyli jakieś Seiko się uchowało Nice. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #7730 Napisano 15 Października 2017 Ale dałeś akurat taką fotę, ponieważ ciągnie Cię do niego ze względu na podobieństwo do Rolexa..? Na pewno nie zamierzam antagonizować fanów Rolexa i Seiko. Faktem jest, że lubię oba te zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1066 #7731 Napisano 15 Października 2017 Czyli jakieś Seiko się uchowało Nice. No ten akurat ma u mnie emeryturę, choć nie wiem czy spokojną, ponieważ wygryzł g-shocka 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #7732 Napisano 16 Października 2017 Outfit na poniedziałek. I do boju... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3738 #7733 Napisano 16 Października 2017 Ten Alpinist to jest cudo, kiedys musze go miec.. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71256 #7734 Napisano 16 Października 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7735 Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Ten Alpinist to jest cudo, kiedys musze go miec..Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu TapatalkaDla mnie to też "must have" od Seiko, ale jeszcze nie teraz :-( Edytowane 16 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #7736 Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Bezpośrednio po zakupie nie byłem przekonany do tego modelu. Różne Seiko i nie-Seiko przyzwyczaiły mnie do większych wymiarów. Alpinist zwyczajnie wydawał mi się jakiś taki mały, ale ponieważ ciężko mi przychodzi rozstawanie się z zegarami, jak już są moje, to Alpinist czekał na swój czas i teraz już go lubię.A przy okazji i inne w podobnym rozmiarze. Edytowane 16 Października 2017 przez Robbs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7737 Napisano 16 Października 2017 Bezpośrednio po zakupie nie byłem przekonany do tego modelu. Astron, baby tuna, sumo i inne nie-Seiko przyzwyczaiły mnie do większych wymiarów. Alpinist zwyczajnie wydawał mi się jakiś taki mały, ale ponieważ ciężko mi przychodzi rozstawanie się z zegarami, jak już są moje, to Alpinist czekał na swój czas i teraz już go lubię.A przy okazji i inne w podobnym rozmiarze.Dla mnie nawet rozmiar tego zegarka jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #7738 Napisano 16 Października 2017 Padi samurai ma nową lume. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #7739 Napisano 16 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #7740 Napisano 16 Października 2017 Czy gdzieś w polskiej dystrybucji można nabyć takie oto Seiko:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/153819-zegarek-z-suwakiem-logarytmicznym/?do=findComment&comment=2109769 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #7741 Napisano 16 Października 2017 Od listopada w USA, SRPB97 $575 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4460 #7742 Napisano 16 Października 2017 (edytowane) to samo co wyżej Edytowane 16 Października 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #7743 Napisano 16 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7744 Napisano 17 Października 2017 Od listopada w USA, SRPB97 $575 Patrząc tylko na cenę, to wydaje mi się, że jakością wykonania nie zbliżą się do pierwowzoru. Na samych kolorach, to daleko nie zajadą, to samo co blue lagoon i zapewne z hasłem Limited Edition. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #7745 Napisano 17 Października 2017 (edytowane) Patrząc tylko na cenę, to wydaje mi się, że jakością wykonania nie zbliżą się do pierwowzoru. Na samych kolorach, to daleko nie zajadą, to samo co blue lagoon i zapewne z hasłem Limited Edition. Nawet nie wiem ile kosztują te re-edycje Samuraja, to jest dużo wyższa cena?Chyba nie limitka, zegarek będzie sprzedawany tylko przez Seiko USA i to przez Amazon... trochę dziwny model biznesowy, ale może w stanach to jest cool, nie wiem.Przynajmniej do końca roku tak ma być, później ma być sprzedawany bez paska (tańszy o 40 czy 50 USD), ale chyba dalej tylko w stanach.Liczyłem na trochę więcej bo przede wszystkim liczyłem na tytan, nową lumę a najlepiej również na stare wskazówki. Edytowane 17 Października 2017 przez vitriol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7746 Napisano 17 Października 2017 Co do nowych Samurajów to ona mają trochę inną kopertę, inne wykończenie i chyba węższe uszy. U nas póki co pepsi, czarny, niebieski i lada dzień PADI. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #7747 Napisano 17 Października 2017 ehh a na orange sumo położyli lachę i jak nie było tak nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #7748 Napisano 17 Października 2017 ehh a na orange sumo położyli lachę i jak nie było tak nie ma…......i to jest bardzo dobra wiadomość, choć owego już nie mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #7749 Napisano 17 Października 2017 Gdybym miał sumo orange to też bym sie cieszył że nie ma nowego a tak sie zastanawiam, czy chcę orange samuraja czy nie, blue nie zrobił na mnie wrażenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #7750 Napisano 17 Października 2017 Dziś przymierzany w Chrono, nic nie traci na żywo i rozmiarowo daje radę, mniam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach