Brzoza2 5827 #10776 Napisano 25 Kwietnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4412 #10777 Napisano 25 Kwietnia 2018 To chyba mój pierwszy post w klubie Seiko Po dłuuugiej przerwie (wcześniej miałem dwa Seiko 5) stałem się posiadaczem takiego oto Recrafta, zwanego potocznie UFO i postanowiłem pochwalić się nowym nabytkiem.Przy okazji, możecie zasugerować jakiś sklep z fajnymi paskami, bo ten standardowy to chyba najsłabszy element całego zestawu.Marzy mi się jakiś matowy rally, no i oczywiście cienki mesh. Inne sugestie też mile widziane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #10778 Napisano 25 Kwietnia 2018 Ja do SNKM97, który kiedyś na jakiś czas u mnie zagościł, zamówiłem pasek Pattini i byłem bardzo zadowolony ;-) Polecam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #10779 Napisano 26 Kwietnia 2018 To chyba mój pierwszy post w klubie Seiko Po dłuuugiej przerwie (wcześniej miałem dwa Seiko 5) stałem się posiadaczem takiego oto Recrafta, zwanego potocznie UFO i postanowiłem pochwalić się nowym nabytkiem.Przy okazji, możecie zasugerować jakiś sklep z fajnymi paskami, bo ten standardowy to chyba najsłabszy element całego zestawu.Marzy mi się jakiś matowy rally, no i oczywiście cienki mesh. Inne sugestie też mile widziane. Seiko SRPC13 Limitka - bardzo ładny strzał Jest wątek Recraftowy w dziale Seiko - zapraszam.Co do paska: najlepszym sklepem z paskami jest to forum i dział gdzie jest wielu bardzo utalentowanych paskorobów. Limitka powinna mieć raczej unikatowy pasek 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10780 Napisano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Zielony biedamas limitka jedzie do PL Wyngiel, wyngiel je we wiosce Google Pixel 2 | Tapatalk Pro Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24243 #10781 Napisano 26 Kwietnia 2018 Sbda001 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #10782 Napisano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Ten zegarek nigdy nie trafiał w mój gust mimo, że wersja Ti była na wypasie. Po tym jak Seiko zrobiło jego reedycję (pomijam, że nie jest to już to samo, ale ogólny wygląd został zachowany) mój poziom obojętności dla tego zegarka sięgnął absurdalnej rzeczy, czyli jeszcze większego dna - a myślałem, że głębiej nie da się. To oczywiście ujma dla Seiko a nie dla Ciebie Filip bo zdjęcie b.ładne. Nie podoba mi się strasznie obecna polityka Seiko! Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24243 #10783 Napisano 26 Kwietnia 2018 Obecne samuraje są fatalnie wykonane i są takim miksem formy starej tytanowej (sbda) koperty odtworzonej beznadziejnie jakosciowo w stali. Stare stalówki snm miały pięknie wykończone koperty. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #10784 Napisano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) No dobrze, oficjalnie przepraszam się z SKX. W poniedziałek kliknięty w Singapurze, przed chwilą dostarczony. 009 zupełnie mi nie podszedł, ale 007 to zupełnie inna historia – ten ze mną zostaje. Co ciekawe, drugi raz z rzędu trafił mi się naprawdę nieźle wycentrowany egzemplarz, więc nie trzeba będzie się krzywić przy sprawdzaniu godziny. Szkoda, że w Lotto nie mam takiego szczęścia (zawsze mnie oszukują ). Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #10785 Napisano 27 Kwietnia 2018 Dzisiaj dopiero mierzony Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #10786 Napisano 27 Kwietnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #10787 Napisano 27 Kwietnia 2018 mati_rybnik a jak z jego grubością prawie 1,5 cm nie przeszkadza Ci ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #10788 Napisano 27 Kwietnia 2018 Nie. Wygląda ładnie na ręce do sweterka czy polo idealny. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #10789 Napisano 27 Kwietnia 2018 kawał zegarka. Nie pamiętam czy dokładnie ten model przymierzałem w TT ale miałem wtedy sumo na ręce i jak ktoś mówi, że sumo czy inny nurek jest gruby to nie - sumo nie jest grube 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #10790 Napisano 28 Kwietnia 2018 Pyk z tatą. Idziemy kibicować siostrze w mistrzostwach taekwondo Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #10791 Napisano 28 Kwietnia 2018 Jest pogoda więc mycie i „pastowanie” 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #10792 Napisano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Może ma ktoś z Was takiego kinetika? Szukałem taniego pepsi i znalazłem. Oczywiście nieprodukowany, takie to zezowate szczęście Miałem, nawet dwa Jeden poszedł do ludzi, a drugi to obecnie wydmuszka kupiona dla bezela i mechanizmu. Teraz leży i czeka na innego dawcę, żeby przywrócić ją do życia Edit: Przypomniałem sobie, jest z 1994 roku Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez dodge66 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71032 #10793 Napisano 28 Kwietnia 2018 Pyk z tatą. Idziemy kibicować siostrze w mistrzostwach taekwondo Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka Ładny duecik. A siostra ma fajne hobby. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #10794 Napisano 28 Kwietnia 2018 Pyk z tatą. Idziemy kibicować siostrze w mistrzostwach taekwondo Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu TapatalkaDobry zestaw a siostra niech kopie 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #10795 Napisano 28 Kwietnia 2018 Miałem, nawet dwa Jeden poszedł do ludzi, a drugi to obecnie wydmuszka kupiona dla bezela i mechanizmu. Teraz leży i czeka na innego dawcę, żeby przywrócić ją do życia Ta referencja wyszła z produkcji chyba w '87?Tych mechanizmów sporo jest, powinien też pasować nowy z ogniwem które trzyma pół roku a nie kilka dni jak te pierwsze referencje. Wychodziło ich kilka wersji. http://quartzimodo.com/the-skj-kinetic-divers-gone-but-not-forgotten/ Czemu go w końcu nie złożysz? one mają taki fajny klimat vintage, chyba przez ten bezel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81262 #10796 Napisano 28 Kwietnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #10797 Napisano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Czemu go w końcu nie złożysz? one mają taki fajny klimat vintage, chyba przez ten bezel. Potrzebuję bransolety, szkiełka, mechanizmu i nowego wałka. Niestety koronka ma w sobie ułamany wałek tuż przy tubusie, także montaż nowego wałka może być problematyczny... Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez dodge66 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #10798 Napisano 30 Kwietnia 2018 Wczoraj na słoneczku 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #10799 Napisano 30 Kwietnia 2018 Potrzebuję bransolety, szkiełka, mechanizmu i nowego wałka. Niestety koronka ma w sobie ułamany wałek tuż przy tubusie, także montaż nowego wałka może być problematyczny... A to grubsza sprawa, myślałem że masz komplet i tylko werk potrzebny. Fajny zegarek, w każdym razie, wart zachodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #10800 Napisano 30 Kwietnia 2018 Przydało by się coś z kompasem bo tu nurek jest trochę nie na miejscu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach