Anansi 3510 #21701 Napisano 24 Listopada 2020 https://store.shopping.yahoo.co.jp/north-star/sne529p1.html# 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krompac 0 #21702 Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) Dziękuję jeszcze raz problem zdiagnozowany. Zeskanowałem sobie japońskie krzaczki z tego obrazka i tłumaczenie jest takie: „Panel ładowania Położenie panelu ładowania pod tarczą Real * Kolor zależy od modelu. O tarczy do ładowania słonecznego Ten model ma tarczę, która przepuszcza światło, więc tarcza jest wykonana z półprzezroczystego materiału. Będę. Dlatego jest część, przez którą można zobaczyć panel ładowania słonecznego pod tarczą. Ponieważ jest część, w której panel słoneczny ma nieregularny kształt około 20 do 25 minut Wygląda na zadrapanie, ale to nie jest rysa." Edytowane 24 Listopada 2020 przez krompac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18646 #21703 Napisano 24 Listopada 2020 No niestety... Kupiłem kiedyś jednocześnie zielony i niebieski bo nie mogłem się przekonać po zdjęciach w necie na jeden. Zielony od razu sprzedałem, a niebieski... Nie przetrwał chyba dwóch tygodni właśnie z uwagi na solar, drażniło mnie to strasznie. Szkoda bo poza tym odcień tarczy był świetny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3080 #21704 Napisano 24 Listopada 2020 Citizen Eco-Drive nie ma tego problemu. Także polecam Citizen'a. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #21705 Napisano 24 Listopada 2020 https://www.olx.pl/oferta/seiko-presage-automatic-coctail-sakura-fubuki-sary089-srpc03j1-CID87-IDGStwP.htmlPatrzcie jaki kwiatek.Ciekawe kto ile rzeczy znajdzie co nie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #21706 Napisano 24 Listopada 2020 5 godzin temu, Krygo napisał: No niestety... Kupiłem kiedyś jednocześnie zielony i niebieski bo nie mogłem się przekonać po zdjęciach w necie na jeden. Zielony od razu sprzedałem, a niebieski... Nie przetrwał chyba dwóch tygodni właśnie z uwagi na solar, drażniło mnie to strasznie. Szkoda bo poza tym odcień tarczy był świetny... Jest jakiś zegarek, którego nie sprzedałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18646 #21707 Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) Sam już nie wiem czy pytasz uszczypliwie, czy z faktycznej ciekawości, ale odpowiadając: oczywiście-aktualne 6, które są w pudełku Ja nie mam sakiewki bez dna jak mam wrażenie niejeden tutaj. Często też szybko się nudzę. Zakładam jednak, że jakby sakiewka była wiecznie dyspozycyjna to i sprzedaż była by znacznie mniejsza. Edytowane 24 Listopada 2020 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6262 #21708 Napisano 24 Listopada 2020 W nobleplace minus 30 % na niektóre seiko spring drive: https://nobleplace.pl/sklep/black-week-2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #21709 Napisano 25 Listopada 2020 Nowy pasek to jak nowy zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #21710 Napisano 25 Listopada 2020 16 godzin temu, Krygo napisał: Sam już nie wiem czy pytasz uszczypliwie, czy z faktycznej ciekawości, ale odpowiadając: oczywiście-aktualne 6, które są w pudełku Ja nie mam sakiewki bez dna jak mam wrażenie niejeden tutaj. Często też szybko się nudzę. Zakładam jednak, że jakby sakiewka była wiecznie dyspozycyjna to i sprzedaż była by znacznie mniejsza. Bardziej chodzi mi o to, czy znalazłeś dla siebie tak cenny emocjonalnie zegarek, że masz w poważaniu te kilka czy kilkanaście stów, które możesz za niego dostać (przykładowo Seiko Monster V1/V2) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #21711 Napisano 25 Listopada 2020 46 minut temu, Kwiatek napisał: Nowy pasek to jak nowy zegarek Genialnie się ten zegarek prezentuje. Zastanawiam się tylko na ile to jego rzeczywisty wygląd, a na ile magia Twoich zdjęć, ponieważ na zdjęciach ze sklepów internetowych wygląda po prostu OK, a na Twoich wymiata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18646 #21712 Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) 18 minut temu, Burns napisał: Bardziej chodzi mi o to, czy znalazłeś dla siebie tak cenny emocjonalnie zegarek, że masz w poważaniu te kilka czy kilkanaście stów, które możesz za niego dostać (przykładowo Seiko Monster V1/V2) Póki co nie. Zegarek może mi się co najwyżej bardzo podobać, ale ostatecznie to tylko przedmiot. Mniej lub bardziej użytkowy i nie przypisuję mu wyższych emocji. Można poddawać w wątpliwość sens sprzedawania naprawdę taniego zegarka jak te Casio: I tu faktycznie tego sensu nie widzę bo nie ma opcji żebym mógł go za takie grosze czymś zastąpić. Najlepiej wydane 230 pln. Edytowane 25 Listopada 2020 przez Krygo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #21713 Napisano 25 Listopada 2020 2 minuty temu, Krygo napisał: Póki co nie. Zegarek może mi się co najwyżej bardzo podobać, ale ostatecznie to tylko przedmiot. Mniej lub bardziej użytkowy i nie przypisuję mu wyższych emocji. Można poddawać w wątpliwość sens sprzedawania naprawdę taniego zegarka jak te Casio: I tu faktycznie tego sensu nie widzę bo nie ma opcji żebym mógł go za takie grosze czymś zastąpić. Najlepiej wydane 230 pln. Ale ten mesh... ☹ no ale co kto lubi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #21714 Napisano 25 Listopada 2020 Godzinę temu, clusca napisał: Genialnie się ten zegarek prezentuje. Zastanawiam się tylko na ile to jego rzeczywisty wygląd, a na ile magia Twoich zdjęć, ponieważ na zdjęciach ze sklepów internetowych wygląda po prostu OK, a na Twoich wymiata Dziękuję Ogólnie naprawdę zegarek jest bardzo fajny! Ja polubiłem te czarne Seiko i zastanawiam się nad powrotem jeszcze do SRPD79K1 bo miałem, sprzedałem i żałuję. Czekam, może ktoś w okazjach rzuci jakieś fajne ceny na Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21715 Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) 21 godzin temu, MieszkoMieszko napisał: https://www.olx.pl/oferta/seiko-presage-automatic-coctail-sakura-fubuki-sary089-srpc03j1-CID87-IDGStwP.html Patrzcie jaki kwiatek. Ciekawe kto ile rzeczy znajdzie co nie pasuje. Dla ułatwienia, miałem sakurę z rezerwą W dniu 24.11.2020 o 09:02, Lincoln Six Echo napisał: Wygląda świetnie. Pasek kompletnie nie pasuje, ale sam zegarek - bombka! twój ten sumo z limitki? zazdraszczam Edytowane 25 Listopada 2020 przez SEI_pat_KO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71078 #21716 Napisano 25 Listopada 2020 Godzinę temu, SEI_pat_KO napisał: twój ten sumo z limitki? zazdraszczam Nie, nie mój - fotka z netu. Tym niemniej, dalsze podziwianie jest możliwe. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #21717 Napisano 25 Listopada 2020 Panowie do mojej 5 Idzie kupić gdzieś i założyć bezel taki lub podobny nie "malowany"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21718 Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) 15 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał: Nie, nie mój - fotka z netu. Tym niemniej, dalsze podziwianie jest możliwe. niestety tylko podziwianie Siemandero, czy zakładanie paska o szerokości 19mm do zegarka, który ma w uszach 20mm jest jakoś bardzo zauważalne, czy nie? Mam kilka zegarów seiko, jedne mają 19mm, inne 20mm. Chcę żeby paski były przechodnie. Bedzie cebula, czy nie, jak sądzicie? Wiem, no z góry robi się paski wymiarowe, ale zawsze kilka stówek na takim czym można zaoszczędzić. To jest praktycznie 1mm. Chce w niedalekiej przyszłości coś kupić, a teraz jest black week, sami wiecie Edytowane 26 Listopada 2020 przez SEI_pat_KO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #21719 Napisano 26 Listopada 2020 niestety tylko podziwianie Siemandero, czy zakładanie paska o szerokości 19mm do zegarka, który ma w uszach 20mm jest jakoś bardzo zauważalne, czy nie? Mam kilka zegarów seiko, jedne mają 19mm, inne 20mm. Chcę żeby paski były przechodnie. Bedzie cebula, czy nie, jak sądzicie? Wiem, no z góry robi się paski wymiarowe, ale zawsze kilka stówek na takim czym można zaoszczędzić. To jest praktycznie 1mm. Chce w niedalekiej przyszłości coś kupić, a teraz jest black week, sami wiecie Mnie osobiście kłuje w oko widoczny spring bar między uchem a krawędzią paska. 1mm będzie widoczny. 1 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #21720 Napisano 26 Listopada 2020 Osobiście wolę założyć 20mm do 19-tki niż odwrotnie. 19mm kupowałem tylko pod konkretny zegarek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71078 #21721 Napisano 26 Listopada 2020 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21722 Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) 46 minut temu, Macmac napisał: Osobiście wolę założyć 20mm do 19-tki niż odwrotnie. 19mm kupowałem tylko pod konkretny zegarek. Paratrooper 20mm będzie się zaginać, guma 20mm pewnie jakoś siądzie na 19mm, gorzej jest ze ściąganiem szerszej gumy. Żeby nie było lipy, polecę już z pasiorami na wymiar. Więcej zapłace, ale będzie przynajmniej głowa spokojna A dzisiaj ten mi usiadł Edytowane 26 Listopada 2020 przez SEI_pat_KO 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1350 #21723 Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) Samuraj w towarzystwie Arnoldów. Kolejny udany zakup na ebayu. Kilka setek do przodu zważywszy że ten modele praktycznie u nas nie do dostania. A jak już się pojawi to cena gróbo ponad 2 tyś Edytowane 26 Listopada 2020 przez rob3rt 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #21724 Napisano 27 Listopada 2020 Dlaczego warto trzymać NOSa. https://www.ebay.co.uk/itm/RARE-New-Old-Stock-SEIKO-6105-8110-Apocalypse-Now-Capt-Willard-Watch-Barn-Find-/333791972688?_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=gPAPDuZR5XhC4XbGi3beLgdLAbc%3D&orig_cvip=true&nordt=true&rt=nc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #21725 Napisano 27 Listopada 2020 Nieźle. A licytacja rozpoczęta od 99 centów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach