szuwi 6605 #4876 Napisano 1 Sierpnia 2019 Panie, kiedy to było...? Kilkanaście lat temu, ale nadal aktualne ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77311 #4877 Napisano 1 Sierpnia 2019 Czy tylko mnie nie wyświetla się część fotek..? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #4878 Napisano 1 Sierpnia 2019 Czy tylko mnie nie wyświetla się część fotek..? Chyba tak - u mnie wszystko działa. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4879 Napisano 1 Sierpnia 2019 Almost ready ;-)Ready for what? Jakieś wyścigi czyżby? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4880 Napisano 1 Sierpnia 2019 Ready for what? Jakieś wyścigi czyżby?Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaTak, od jutra kierunek Węgry i Hungarian F1 GP :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4881 Napisano 1 Sierpnia 2019 O wow na żywo na pewno mega wrażenia Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12089 #4882 Napisano 1 Sierpnia 2019 Pozdrówki z auta Kwiatuszki Gortat na forum, niemożliwe Co to się dzieje? Jestem o rok młodszy i już parę lat temu spostrzegłem pierwszy siwy włos na swojej skroni... Ostatnio zrobiło się ich jakby więcej...To chyba znak naszych czasów - stres, zabieganie, zanieczyszczenie środowiska...Pocieszę Cię/Was, ja od 18-ki siwieję. Almost ready ;-)A już myślałem Rafał, że kolejny Polak trafił do F1 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4883 Napisano 1 Sierpnia 2019 Tak Tomek, do nieistniejącego już zespołu ;-) Koszulka to pamiątka z pierwszej mojej wizyty na Hungaroringu, 6 lat temu :-)O wow na żywo na pewno mega wrażenia Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaNa pewno, choć niestety nie będzie tak głośno, jak w erze przed silnikami hybrydowymi ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 83408 #4884 Napisano 1 Sierpnia 2019 Tak, od jutra kierunek Węgry i Hungarian F1 GP :-)Byłem w 2010, super przygoda.Teraz marzę o GP w SPA, ale poczekam aż F1 wróci do formy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4885 Napisano 1 Sierpnia 2019 Byłem w 2010, super przygoda.Teraz marzę o GP w SPA, ale poczekam aż F1 wróci do formy Jak jest deszcz, to F1 ciągle jest w formie, co pokazał ostatni wyścig :-) A na SPA pada dosć często ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 83408 #4886 Napisano 1 Sierpnia 2019 Jak jest deszcz, to F1 ciągle jest w formie, co pokazał ostatni wyścig :-) A na SPA pada dosć często ;-)Racja, ale ostatnie GP to było odstępstwo od kilkuletniej nudy. I mówię to jako fan F1 niestety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6816 #4887 Napisano 1 Sierpnia 2019 Czy tylko mnie nie wyświetla się część fotek..? Ja nigdy nie widzę Twoich fotek, ale tylko na kompie w pracy 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #4888 Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Kilka dni temu spacerując z moją piękniejsza połową w górach w okolicy Insbrucka. Fidelio, tak jak Ty jutro wjeżdżamy do Budapesztu, chcieliśmy zajrzeć na trening i eliminacje, ale z biletami lipa Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #4889 Napisano 1 Sierpnia 2019 Piękna połowa... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69557 #4890 Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Kilka dni temu spacerując z moją piękniejsza połową w górach w okolicy Insbrucka. Fidelio, tak jak Ty jutro wjeżdżamy do Budapesztu, chcieliśmy zajrzeć na trening i eliminacje, ale z biletami lipa Pozdrów swoją piękniejszą połowę! Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #4891 Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) @MariuszDaria również pozdrawia @kiniolCzasem się jej nawet dziwie, że mnie brała. Ale tak po cichu we własnej głowie Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #4892 Napisano 2 Sierpnia 2019 Kilka dni temu spacerując z moją piękniejsza połową w górach w okolicy Insbrucka. Fidelio, tak jak Ty jutro wjeżdżamy do Budapesztu, chcieliśmy zajrzeć na trening i eliminacje, ale z biletami lipa I od razu piękniej się zrobiło mam na myśli żonę, żeby nie było Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4893 Napisano 2 Sierpnia 2019 I od razu piękniej się zrobiło ... mam na myśli żonę, żeby nie byłoMasz rację! Ja też w chłopach nie gustuję 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8165 #4894 Napisano 2 Sierpnia 2019 Ja tam swojej małżonki nie pokazuję ; zaraz wszyscy by swoje porzucili i chcieli by moją mi wykraść. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #4895 Napisano 2 Sierpnia 2019 Masz rację! Ja też w chłopach nie gustuję Znaczy się, że rolników nie lubisz? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #4896 Napisano 2 Sierpnia 2019 Znaczy się, że rolników nie lubisz?Pytanie tendencyjne, na dodatek z presupozycją 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4897 Napisano 3 Sierpnia 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69557 #4898 Napisano 3 Sierpnia 2019 On na zdjęciu prezentuje dodatkowo zegarek... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4899 Napisano 3 Sierpnia 2019 No cóż... Ja tak fajnego zegarka nie mam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6605 #4900 Napisano 3 Sierpnia 2019 Fidelio - jakiś koleś wlazł Ci w drugi plan... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach