eye_lip 24736 #8001 Napisano 25 Maja Wyprawa na radomskie klasyki:) 28 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4847 #8002 Napisano 31 Maja W dniu 18.05.2025 o 16:11, mario1971 napisał(-a): J**ane 54 urodziny. A tutaj się schowałeś 😃 mój ulubieniec od zegarka A.Lange & Söhne. Pozdrawiam 🫡 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68262 #8003 Napisano 31 Maja 2 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a): A tutaj się schowałeś 😃 mój ulubieniec od zegarka A.Lange & Söhne. Pozdrawiam 🫡 Ja się nie chowam. Jak będziesz przypadkiem w Poznaniu lub Warszawie, zapraszam na piwo! Jestem towarzyską istotą, lubię sobie pogadać o wszystkim i niczym. 😀 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4847 #8004 Napisano 31 Maja 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Ja się nie chowam. Jak będziesz przypadkiem w Poznaniu lub Warszawie, zapraszam na piwo! Jestem towarzyską istotą, lubię sobie pogadać o wszystkim i niczym. 😀 Bardzo dziękuję za zaproszenie to miłe z twojej strony 😃 dla tego Lange można byłoby się poświęcić i Cię odwiedzić no i nie tylko bo te Rolexy twoje też są mega fajne 😁 chociaż w kraju nie byłem od 4 lat to zamierzam w końcu przylecieć na kilka dni w okresie letnim tylko musiałbym zmienić kierunek lotu i wylądować w Poznaniu albo w Warszawie żebyśmy się mogli spotkać, ponieważ pochodzę z woj Śląskiego to zazwyczaj ląduje w Katowicach albo Krakowie 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65307 #8005 Napisano 31 Maja 2 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Bardzo dziękuję za zaproszenie to miłe z twojej strony 😃 dla tego Lange można byłoby się poświęcić i Cię odwiedzić no i nie tylko bo te Rolexy twoje też są mega fajne 😁 chociaż w kraju nie byłem od 4 lat to zamierzam w końcu przylecieć na kilka dni w okresie letnim tylko musiałbym zmienić kierunek lotu i wylądować w Poznaniu albo w Warszawie żebyśmy się mogli spotkać, ponieważ pochodzę z woj Śląskiego to zazwyczaj ląduje w Katowicach albo Krakowie Rekin 🦈 🦈 🦈 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4847 #8006 Napisano 31 Maja 27 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Rekin 🦈 🦈 🦈 Tak tak a dokładna jego nazwa to koleń albo dogfish z grupy rekinowatych 😃 złapałem wtedy dwie sztuki, bardzo smaczna ryba ale sposób jej przygotowania wymaga silnych rąk 💪 skórę trzeba zdzierać kombinerkami, godzina roboty🥵 a 20 minut jedzenia 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6283 #8007 Napisano 2 Czerwca (edytowane) W dniu 31.05.2025 o 22:38, TomcioMiki napisał(-a): Rekin 🦈 🦈 🦈 Nie każdy jest groźny 😉 . Na takiej wielkości jak na zdjęciu @Heavyweight2712 rekiny rafowe czarnopłetwe (Carcharhinus melanopterus) moja wówczas sześcioletnia córka mówiła "słodziaki" - podpływały do nas przy zabawie w wodzie. A w trakcie snoorklowania na rafie dorosłe osobniki (takie 1,5-2 metrowe) były "w standardzie" - przy każdym wejściu do wody. Rekinki.mp4 Edytowane 2 Czerwca przez mroova 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4847 #8008 Napisano 2 Czerwca 7 minut temu, mroova napisał(-a): Eeeee taaam 😉 nie każdy jest groźny. Na takiej wielkości jak na zdjęciu @Heavyweight2712 rekiny rafowe czarnopłetwe (Carcharhinus melanopterus) moja wówczas sześcioletnia córka mówiła "słodziaki" - podpływały do nas przy zabawie w wodzie. A w trakcie snoorklowania na rafie dorosłe osobniki (takie 1,5-2 metrowe) były "w standardzie" - przy każdym wejściu do wody. Rekinki.mp4 😳😲 o kurde kozacko👍👌 gdyby mnie tam z wędką zobaczyli to by mnie do więzienia wsadzili 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6283 #8009 Napisano 2 Czerwca (edytowane) 43 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a): z wędką Głowy nie dam, ale chyba ktoś "z kijami" był - nie bardzo w sumie wiem po co, bo ryby (w tym metrowe płaszczki, ogromne manty i rekiny wielorybie, mureny oraz barrakuda) i żółwie były na dotyk, więc wystarczyłby podbierak. Zobacz mój wpis ze zdjęciami sprzed kilku lat. Edytowane 2 Czerwca przez mroova Humbak na dwóch ostatnich zdjęciach to już inny ocean :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wamo 9016 #8010 Napisano 3 Czerwca Lubię się zresetować w przyrodzie... 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6314 #8011 Napisano 5 Czerwca Dziś tak 😉 Zapraszam na Festiwal Passion for Watches do Lublina! 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20948 #8012 Napisano 6 Czerwca 13 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Dziś tak 😉 Zapraszam na Festiwal Passion for Watches do Lublina! Oooo, Prezes na prezydenta 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6314 #8013 Napisano 6 Czerwca 24 minuty temu, loco50 napisał(-a): Oooo, Prezes na prezydenta 😁 W życiu nigdy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8568 #8014 Napisano 6 Czerwca 2 godziny temu, loco50 napisał(-a): Oooo, Prezes na prezydenta 😁 Był w telewizji, zbyt znany już jest. W Polsce prezydentem zostają no name’y 😂. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16931 #8015 Napisano 6 Czerwca Myślę że kandydatura rozbiła by się o "mur somsiada"* * 🤣 11 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11683 #8016 Napisano 6 Czerwca 3 godziny temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): W życiu nigdy! Krzysztof, ale tam jest błąd. Skóra powinno być 😆 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65307 #8017 Napisano 6 Czerwca 5 godzin temu, loco50 napisał(-a): Oooo, Prezes na prezydenta 😁 Poparcie by się znalazło 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16133 #8018 Napisano 14 Czerwca Pozdr z Katowic. 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132204 #8019 Napisano 14 Czerwca 10 minut temu, satanic napisał(-a): Pozdr z Katowic. Żona uśmiecha się za Was oboje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16133 #8020 Napisano 14 Czerwca Ktoś musi😆 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6314 #8021 Napisano 14 Czerwca Służbowo 😎 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65307 #8022 Napisano 14 Czerwca 9 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Służbowo 😎 Probierz 🤔🤔🤔. 😉😉😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1183 #8023 Napisano 14 Czerwca 12 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Służbowo 😎 Boski żigolo w Warszawie 😜🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #8024 Napisano 16 Czerwca 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 17995 #8025 Napisano 17 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 14:18, Krzysztof Skórka napisał(-a): Służbowo 😎 Na początku czerwca brałem udział w szkoleniu, które prowadziła ta Pani Pełen profesjonalizm, wiedza, uśmiech. Świetne, wartościowe i poszerzające horyzonty spotkanie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach