Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hiroki

Jak wyglądamy?!

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, loco50 napisał(-a):

Ona nie ma z czego. Ja robię za dwie osoby 🤣

Dobra odpowiedź Brawo 👏 😁😁

Wal mocne drinki na słońcu, przewracaj się między leżakami i pokaż im jak się Polacy bawią na wakacjach za granicą 😁😁

Masz urlop możesz sobie pozwolić na więcej 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, loco50 napisał(-a):

Ja upały toleruję dobrze. Żona nie, więc zabrałem ja ze sobą 🤣

śmiecgh.gif

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Wal mocne drinki na słońcu, przewracaj się między leżakami i pokaż im jak się Polacy bawią na wakacjach za granicą 😁😁

Jestem prawie pewien, że napisałeś to w firmie żartów, dodam od siebie, że na szczęście obserwuję jak Polacy na wakacjach normalnie się bawią, miło spędzają czas, a coraz mniej "walą mocne drinki i przewracają się między leżakami" jak to bywało dawniej. Wiadomo różnie bywa, ale ogólnie jako społeczeństwo idziemy do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, nav napisał(-a):

Jestem prawie pewien, że napisałeś to w firmie żartów, dodam od siebie, że na szczęście obserwuję jak Polacy na wakacjach normalnie się bawią, miło spędzają czas, a coraz mniej "walą mocne drinki i przewracają się między leżakami" jak to bywało dawniej. Wiadomo różnie bywa, ale ogólnie jako społeczeństwo idziemy do przodu.

Tylko w żartach ja wcale nie namawiałem naszego kolegi loco50 żeby tak postępował no chyba że nie ma umiaru w piciu to można mu wybaczyć 😉 a z tym trzymaniem poziomu na wakacjach to różnie bywa jedni potrafią drudzy nie, są też tacy co próbują trzymać poziom ale potem nadrabiają podwójnie po powrocie do domu tak żeby nikt nie widział 😀 tak jak piszesz najważniejsze, że idziemy do przodu bo były czasy, że gdzie byśmy nie pojechali to nam jakąś łatkę przypinali 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie 2-3 drinki na cały dzień. A wczoraj nic. Jakoś nie mam weny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
7 godzin temu, nav napisał(-a):

obserwuję jak Polacy na wakacjach normalnie się bawią, miło spędzają czas, a coraz mniej "walą mocne drinki i przewracają się między leżakami" jak to bywało dawniej

To samo tydzień temu powiedziała mi stewardessa LOT-u, a pamiętała czasy gdy jeszcze pięć lat temu pasażerowie po obowiązkowej wizycie w wolnocłowym napierd...lali się na pokładzie. Na samym krótkim 'allu" też nie widziałem narąbanych.

Edit: oczywiście byli też "nasi" co walili czystą z kielichów mimo 38°C, ale jakoś się kontrolowali.

Na służbowe rauty coraz częściej przyjeżdżamy samochodami. Normalniejemy.

Edytowane przez mroova

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, mroova napisał(-a):

To samo tydzień temu powiedziała mi stewardessa LOT-u, a pamiętała czasy gdy jeszcze pięć lat temu pasażerowie po obowiązkowej wizycie w wolnocłowym napierd...lali się na pokładzie. Na samym krótkim 'allu" też nie widziałem narąbanych.

Edit: oczywiście byli też "nasi" co walili czystą z kielichów mimo 38°C, ale jakoś się kontrolowali.

Na służbowe rauty coraz częściej przyjeżdżamy samochodami. Normalniejemy.

Ja na zorganizowanym wyjeździe byłem tylko dwa razy i mi wystarczy. Raz, na Zanzibarze, to co wyprawiali rodacy wołało o pomstę do nieba, ale podobnie zachowywali się np. Anglicy. Cóż: słońce, upał, all inclusive, drinki w cenie, to dlaczego nie poszaleć? Ale Polacy to absolutnie nic w porównaniu do ruskiej dziczy. Raz, w Jordanii, lata temu przyuważyli nas rosyjscy piloci (i załoga) spędzający weekend tam w czasie wolnym od wożenia turystów w Egipcie i zaprosili do zabawy. Ja mam niezłą tolerancję na wódkę, ale picia od rana do wieczora w ponad 40 stopniach nie dałem rady wytrzymać już po kilku godzinach. A oni tak jechali przez trzy dni. W ostatnim, ich kobiety zaczęły mniej nalewać pilotom, bo przecież następnego dnia szli do pracy (reszta piła tak samo). Te dzikusy np. weszły nawalone do morza i ……wyrywały rafę jako pamiątkę. Albo pokazywali w kamerze jak odłupywali kawałki ścian w Petrze, na pamiątkę oczywiście. Podobnie miałem ‚przyjemność’ widzieć tych orków w zeszłym roku podczas nurkowania w Egipcie. Klub miałem w dużym hotelu i tam było ich pełno. Pijani od rana mieli np. zabawę polegającą na wrzucaniu nieumiejących pływać dzieci do morza. Nie żartuję: mój master wskakiwał do wody ratować chłopca, którego nawalony ojciec wrzucił do morza żeby się pływać nauczył. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
6 godzin temu, beniowski napisał(-a):

Ja na zorganizowanym wyjeździe byłem tylko dwa razy i mi wystarczy. Raz, na Zanzibarze, to co wyprawiali rodacy wołało o pomstę do nieba, ale podobnie zachowywali się np. Anglicy. Cóż: słońce, upał, all inclusive, drinki w cenie, to dlaczego nie poszaleć? Ale Polacy to absolutnie nic w porównaniu do ruskiej dziczy. Raz, w Jordanii, lata temu przyuważyli nas rosyjscy piloci (i załoga) spędzający weekend tam w czasie wolnym od wożenia turystów w Egipcie i zaprosili do zabawy. Ja mam niezłą tolerancję na wódkę, ale picia od rana do wieczora w ponad 40 stopniach nie dałem rady wytrzymać już po kilku godzinach. A oni tak jechali przez trzy dni. W ostatnim, ich kobiety zaczęły mniej nalewać pilotom, bo przecież następnego dnia szli do pracy (reszta piła tak samo). Te dzikusy np. weszły nawalone do morza i ……wyrywały rafę jako pamiątkę. Albo pokazywali w kamerze jak odłupywali kawałki ścian w Petrze, na pamiątkę oczywiście. Podobnie miałem ‚przyjemność’ widzieć tych orków w zeszłym roku podczas nurkowania w Egipcie. Klub miałem w dużym hotelu i tam było ich pełno. Pijani od rana mieli np. zabawę polegającą na wrzucaniu nieumiejących pływać dzieci do morza. Nie żartuję: mój master wskakiwał do wody ratować chłopca, którego nawalony ojciec wrzucił do morza żeby się pływać nauczył. 

Nie żebym był jakimś zapalonym podróżnikiem, mogę nawet powiedzieć, że średnio lubię ruszać się z domu ale ostatnio trochę pojeździłem i nie widziałem  towarzystwa robiącego bydło. Teraz jestem w dużym hotelu pełnym ruskich, Polaków niewielu i też nie ma trzody. Więc chyba pomału chamota się kończy.

14 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Ja dzień zaczynam od treningu o 7.30 przed śniadaniem, więc walenie gazu nie idzie w parze. Poza tym nie preferuję takiej formy alkoholizowania się i zabawy.

Edytowane przez loco50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, loco50 napisał(-a):

Nie żebym był jakimś zapalonym podróżnikiem, mogę nawet powiedzieć, że średnio lubię ruszać się z domu ale ostatnio trochę pojeździłem i nie widziałem jak... towarzystwa robiącego bydło. Teraz jestem w dużym hotelu pełnym ruskich, Polaków niewielu i też nie ma trzody. Więc chyba pomału chamota się kończy.

Ja dzień zaczynam od treningu o 7.30 przed śniadaniem, więc walenie gazu nie idzie w parze. Poza tym nie preferuję takiej formy alkoholizowania się i zabawy.

Bezmyślnie się upijać nie ma najmniejszego sensu potem tylko głowa boli 😏 ale poranny trening popieram 👊💪 jeśli są chęci i czas na to pozwala to jak najbardziej, widziałem kiedyś tam jakieś jedno twoje zdjęcie jak się napinałeś do lustra może Mr. Olympia w przyszłym roku co ty na to 😁🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Enkil napisał(-a):

:)

1890252793_IMG_20250825_1722222.thumb.jpg.0fb49e607ffe3ae79193293ee20b5d03.jpg

Sonkei 🙏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Moonlight napisał(-a):

IMG_20250918_121247.jpg

Miły uśmiech, zawsze w cenie. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Stano, witaj na Forum! :D;) 

Dokładnie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Stano, witaj na Forum! :D;) 

😎😎😎

Krzysztof_Stanowski_i_Magdalena_Biejat_-_23.03.25_(54405349059)_01_(Stanowski_cropped).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, byłem kilka tygodni temu🤚

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.09.2025 o 16:19, loco50 napisał(-a):

Ładny dzień, dobry nastrój, żyje się 🤣

Takie tam z podboju jakiegoś państwa na bliskim wschodzie... 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Jan napisał(-a):