Heavyweight2712 4847 #8201 Napisano 25 Sierpnia 3 minuty temu, loco50 napisał(-a): Ona nie ma z czego. Ja robię za dwie osoby 🤣 Dobra odpowiedź Brawo 👏 😁😁 Wal mocne drinki na słońcu, przewracaj się między leżakami i pokaż im jak się Polacy bawią na wakacjach za granicą 😁😁 Masz urlop możesz sobie pozwolić na więcej 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11683 #8202 Napisano 25 Sierpnia 10 godzin temu, loco50 napisał(-a): Ja upały toleruję dobrze. Żona nie, więc zabrałem ja ze sobą 🤣 5 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9483 #8203 Napisano 25 Sierpnia 11 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Dobra odpowiedź Brawo 👏 😁😁 Wal mocne drinki na słońcu, przewracaj się między leżakami i pokaż im jak się Polacy bawią na wakacjach za granicą 😁😁 Masz urlop możesz sobie pozwolić na więcej 😁 Jestem prawie pewien, że napisałeś to w firmie żartów, dodam od siebie, że na szczęście obserwuję jak Polacy na wakacjach normalnie się bawią, miło spędzają czas, a coraz mniej "walą mocne drinki i przewracają się między leżakami" jak to bywało dawniej. Wiadomo różnie bywa, ale ogólnie jako społeczeństwo idziemy do przodu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4847 #8204 Napisano 25 Sierpnia 1 minutę temu, nav napisał(-a): Jestem prawie pewien, że napisałeś to w firmie żartów, dodam od siebie, że na szczęście obserwuję jak Polacy na wakacjach normalnie się bawią, miło spędzają czas, a coraz mniej "walą mocne drinki i przewracają się między leżakami" jak to bywało dawniej. Wiadomo różnie bywa, ale ogólnie jako społeczeństwo idziemy do przodu. Tylko w żartach ja wcale nie namawiałem naszego kolegi loco50 żeby tak postępował no chyba że nie ma umiaru w piciu to można mu wybaczyć 😉 a z tym trzymaniem poziomu na wakacjach to różnie bywa jedni potrafią drudzy nie, są też tacy co próbują trzymać poziom ale potem nadrabiają podwójnie po powrocie do domu tak żeby nikt nie widział 😀 tak jak piszesz najważniejsze, że idziemy do przodu bo były czasy, że gdzie byśmy nie pojechali to nam jakąś łatkę przypinali 😏 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20948 #8205 Napisano 25 Sierpnia U mnie 2-3 drinki na cały dzień. A wczoraj nic. Jakoś nie mam weny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6283 #8206 Napisano 25 Sierpnia (edytowane) 7 godzin temu, nav napisał(-a): obserwuję jak Polacy na wakacjach normalnie się bawią, miło spędzają czas, a coraz mniej "walą mocne drinki i przewracają się między leżakami" jak to bywało dawniej To samo tydzień temu powiedziała mi stewardessa LOT-u, a pamiętała czasy gdy jeszcze pięć lat temu pasażerowie po obowiązkowej wizycie w wolnocłowym napierd...lali się na pokładzie. Na samym krótkim 'allu" też nie widziałem narąbanych. Edit: oczywiście byli też "nasi" co walili czystą z kielichów mimo 38°C, ale jakoś się kontrolowali. Na służbowe rauty coraz częściej przyjeżdżamy samochodami. Normalniejemy. Edytowane 25 Sierpnia przez mroova 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8568 #8207 Napisano 25 Sierpnia 22 minuty temu, mroova napisał(-a): To samo tydzień temu powiedziała mi stewardessa LOT-u, a pamiętała czasy gdy jeszcze pięć lat temu pasażerowie po obowiązkowej wizycie w wolnocłowym napierd...lali się na pokładzie. Na samym krótkim 'allu" też nie widziałem narąbanych. Edit: oczywiście byli też "nasi" co walili czystą z kielichów mimo 38°C, ale jakoś się kontrolowali. Na służbowe rauty coraz częściej przyjeżdżamy samochodami. Normalniejemy. Ja na zorganizowanym wyjeździe byłem tylko dwa razy i mi wystarczy. Raz, na Zanzibarze, to co wyprawiali rodacy wołało o pomstę do nieba, ale podobnie zachowywali się np. Anglicy. Cóż: słońce, upał, all inclusive, drinki w cenie, to dlaczego nie poszaleć? Ale Polacy to absolutnie nic w porównaniu do ruskiej dziczy. Raz, w Jordanii, lata temu przyuważyli nas rosyjscy piloci (i załoga) spędzający weekend tam w czasie wolnym od wożenia turystów w Egipcie i zaprosili do zabawy. Ja mam niezłą tolerancję na wódkę, ale picia od rana do wieczora w ponad 40 stopniach nie dałem rady wytrzymać już po kilku godzinach. A oni tak jechali przez trzy dni. W ostatnim, ich kobiety zaczęły mniej nalewać pilotom, bo przecież następnego dnia szli do pracy (reszta piła tak samo). Te dzikusy np. weszły nawalone do morza i ……wyrywały rafę jako pamiątkę. Albo pokazywali w kamerze jak odłupywali kawałki ścian w Petrze, na pamiątkę oczywiście. Podobnie miałem ‚przyjemność’ widzieć tych orków w zeszłym roku podczas nurkowania w Egipcie. Klub miałem w dużym hotelu i tam było ich pełno. Pijani od rana mieli np. zabawę polegającą na wrzucaniu nieumiejących pływać dzieci do morza. Nie żartuję: mój master wskakiwał do wody ratować chłopca, którego nawalony ojciec wrzucił do morza żeby się pływać nauczył. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7826 #8208 Napisano 25 Sierpnia 24 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20948 #8209 Napisano 25 Sierpnia (edytowane) 6 godzin temu, beniowski napisał(-a): Ja na zorganizowanym wyjeździe byłem tylko dwa razy i mi wystarczy. Raz, na Zanzibarze, to co wyprawiali rodacy wołało o pomstę do nieba, ale podobnie zachowywali się np. Anglicy. Cóż: słońce, upał, all inclusive, drinki w cenie, to dlaczego nie poszaleć? Ale Polacy to absolutnie nic w porównaniu do ruskiej dziczy. Raz, w Jordanii, lata temu przyuważyli nas rosyjscy piloci (i załoga) spędzający weekend tam w czasie wolnym od wożenia turystów w Egipcie i zaprosili do zabawy. Ja mam niezłą tolerancję na wódkę, ale picia od rana do wieczora w ponad 40 stopniach nie dałem rady wytrzymać już po kilku godzinach. A oni tak jechali przez trzy dni. W ostatnim, ich kobiety zaczęły mniej nalewać pilotom, bo przecież następnego dnia szli do pracy (reszta piła tak samo). Te dzikusy np. weszły nawalone do morza i ……wyrywały rafę jako pamiątkę. Albo pokazywali w kamerze jak odłupywali kawałki ścian w Petrze, na pamiątkę oczywiście. Podobnie miałem ‚przyjemność’ widzieć tych orków w zeszłym roku podczas nurkowania w Egipcie. Klub miałem w dużym hotelu i tam było ich pełno. Pijani od rana mieli np. zabawę polegającą na wrzucaniu nieumiejących pływać dzieci do morza. Nie żartuję: mój master wskakiwał do wody ratować chłopca, którego nawalony ojciec wrzucił do morza żeby się pływać nauczył. Nie żebym był jakimś zapalonym podróżnikiem, mogę nawet powiedzieć, że średnio lubię ruszać się z domu ale ostatnio trochę pojeździłem i nie widziałem towarzystwa robiącego bydło. Teraz jestem w dużym hotelu pełnym ruskich, Polaków niewielu i też nie ma trzody. Więc chyba pomału chamota się kończy. 14 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Dobra odpowiedź Brawo 👏 😁😁 Wal mocne drinki na słońcu, przewracaj się między leżakami i pokaż im jak się Polacy bawią na wakacjach za granicą 😁😁 Masz urlop możesz sobie pozwolić na więcej 😁 Ja dzień zaczynam od treningu o 7.30 przed śniadaniem, więc walenie gazu nie idzie w parze. Poza tym nie preferuję takiej formy alkoholizowania się i zabawy. Edytowane 25 Sierpnia przez loco50 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4847 #8210 Napisano 25 Sierpnia 27 minut temu, loco50 napisał(-a): Nie żebym był jakimś zapalonym podróżnikiem, mogę nawet powiedzieć, że średnio lubię ruszać się z domu ale ostatnio trochę pojeździłem i nie widziałem jak... towarzystwa robiącego bydło. Teraz jestem w dużym hotelu pełnym ruskich, Polaków niewielu i też nie ma trzody. Więc chyba pomału chamota się kończy. Ja dzień zaczynam od treningu o 7.30 przed śniadaniem, więc walenie gazu nie idzie w parze. Poza tym nie preferuję takiej formy alkoholizowania się i zabawy. Bezmyślnie się upijać nie ma najmniejszego sensu potem tylko głowa boli 😏 ale poranny trening popieram 👊💪 jeśli są chęci i czas na to pozwala to jak najbardziej, widziałem kiedyś tam jakieś jedno twoje zdjęcie jak się napinałeś do lustra może Mr. Olympia w przyszłym roku co ty na to 😁🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1336 #8211 Napisano 25 Sierpnia 1 godzinę temu, Enkil napisał(-a): Sonkei 🙏 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7826 #8212 Napisano 25 Sierpnia 47 minut temu, Watch-er napisał(-a): Sonkei 🙏 OSU. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 59615 #8213 Napisano 13 Września 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moonlight 1818 #8214 Napisano 18 Września 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132204 #8215 Napisano 18 Września 5 godzin temu, Moonlight napisał(-a): Miły uśmiech, zawsze w cenie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73457 #8216 Napisano 18 Września W dniu 13.09.2025 o 18:54, SPS napisał(-a): Stano, witaj na Forum! 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14600 #8217 Napisano 18 Września 43 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Stano, witaj na Forum! Dokładnie ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65307 #8218 Napisano 18 Września 1 godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Stano, witaj na Forum! 😎😎😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 59615 #8219 Napisano 18 Września Słuchajcie fakt sprzedałem prawa do wykorzystania wizerunku ale Stano to jednak nie to samo 😆🤣 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20948 #8220 Napisano 19 Września Ładny dzień, dobry nastrój, żyje się 🤣 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40650 #8221 Napisano 20 Września (edytowane) Korzystając z idealnej pogody, siedzimy sobie z dziećmi przy ognisku😍 Edytowane 20 Września przez paul221 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9178 #8222 Napisano 20 Września (edytowane) Ostatni ciepły weekend sezonu, to jednodniowo na Mazury fajnie wyskoczyć. Klub Mila, Kamień. Edytowane 22 Września przez TomG80 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24736 #8223 Napisano 20 Września Fajnie, byłem kilka tygodni temu🤚 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16931 #8224 Napisano 21 Września W dniu 19.09.2025 o 16:19, loco50 napisał(-a): Ładny dzień, dobry nastrój, żyje się 🤣 Takie tam z podboju jakiegoś państwa na bliskim wschodzie... 🤣 4 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20948 #8225 Napisano 21 Września 3 godziny temu, Jan napisał(-a): Takie tam z podboju jakiegoś państwa na bliskim wschodzie... 🤣 Bardzo bliskim wschodzie 😀. Ok Augustowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach