Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, JanekTheFizyk napisał(-a):

Poszedł

Trudno - dzięki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszedł i to zaraz po zamieszczeniu ogłoszenia :(

Szkoda, bo nie mam żadnego radzieckiego chrono...

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jest napisane 😂

Ale to dlatego,że FB inaczej usuwa  ogłoszenie. USD to taka praktyka omijającą trochę  sito fb. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, rk7000 napisał(-a):

Tak, jest napisane 😂

Ale to dlatego,że FB inaczej usuwa  ogłoszenie. USD to taka praktyka omijającą trochę  sito fb. 

Nie wiedziałem...😔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu napiszę, bo nigdzie indziej mi nie pasuje. Wczoraj na staroćkach w Lublinie dziadek miał czarnego Poljota 3133 za 750 zł, może nawet do utargowania. Trzaśnięte szkło, lekko przetarte knopki, reszta wyglądała OK. Pies z kulawą nogą nie zainteresował się zegarkiem. 

Miał też Ałmaza w złoconej kopercie (ślicznej), krzyczał 270 zł.

"Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Po Bieda napisał(-a):

A tu napiszę, bo nigdzie indziej mi nie pasuje. Wczoraj na staroćkach w Lublinie dziadek miał czarnego Poljota 3133 za 750 zł, może nawet do utargowania. Trzaśnięte szkło, lekko przetarte knopki, reszta wyglądała OK. Pies z kulawą nogą nie zainteresował się zegarkiem. 

Miał też Ałmaza w złoconej kopercie (ślicznej), krzyczał 270 zł.

Za tyle to bym chętnie przygarnął :)

Na chodzie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Walter_87 napisał(-a):

Na chodzie? 

Nie zaglądałem do środka, ale raczej tak.

"Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Walter_87 napisał(-a):

Na chodzie? 

Na chodzie. ładny stan tylko szkło zbite. Nakręcił przy mnie i sekundnik ruszył. Trochę  przyciski starte... Kupiłbym ale już mam... Zauroczenie przeszło nawet na Okeana czy 3017...

Cena bardzo dobra. Z targowaniem raczej nie wyszłoby, bo tego Ałamaza, to przywozi co miesiąc od dłuższego czasu i dopiero w niedzielę zszedł na 270. Ałmaz prawie nowy.

Edytowane przez art_69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Po Bieda napisał(-a):

Nie zaglądałem do środka, ale raczej tak.

1 godzinę temu, art_69 napisał(-a):

Na chodzie. ładny stan tylko szkło zbite. Nakręcił przy mnie i sekundnik ruszył. Trochę  przyciski starte... Kupiłbym ale już mam... Zauroczenie przeszło nawet na Okeana czy 3017...

Cena bardzo dobra. Z targowaniem raczej nie wyszłoby, bo tego Ałamaza, to przywozi co miesiąc od dłuższego czasu i dopiero w niedzielę zszedł na 270. Ałmaz prawie nowy.

Dzięki za info. Niestety najwcześniej (jak dobrze pójdzie) w Lublinie będę 15 marca...
Da radę dokupić prawilne szkiełko? Nie mam ani jednego radzieckiego chrono i bardzo chciałbym to zmienić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Walter_87 napisał(-a):

Dzięki za info. Niestety najwcześniej (jak dobrze pójdzie) w Lublinie będę 15 marca...
Da radę dokupić prawilne szkiełko? Nie mam ani jednego radzieckiego chrono i bardzo chciałbym to zmienić...

O szkło pytaj @Elob500. Starocia w Lbl są w ostatnią niedzielę każdego miesiąca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.01.2025 o 21:28, Po Bieda napisał(-a):

czarnego Poljota 3133

W łacinie czy cyrylicy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.01.2025 o 20:15, Walter_87 napisał(-a):

20250126_115328.jpg

20250126_115359.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wisi jeszcze ta uszatka? Bo facebook jest mi obcy i widzę, że to jakaś zamknięta grupa

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie mnie wpuścili i widzę, że poszła. Szkoda, zawsze mi się podobały :P

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Stalowy, eksportowy Poljot. 600 zł.

q.jpg

Edytowane przez art_69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jeszcze 1-2 lata temu na polskim rynku można było takiego wyrwać za 300-400zl. Pomimo że pojawiają się coraz rzadziej to jednak 600zl raczej okazją nie jest. Druga sprawa to do tego zestawu wskazówek był inny sekundnik. Dla porównania poniżej moje dwie niemal identyczne tarcze.

Screenshot_20250202-221008_Photos.jpg

Edytowane przez Progfan_87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi