Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Biorąc pod uwagę 2 negatywy, również za sprzedaż zegarków, na 40 komentarzy, ryzyko spore...

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, a takiej właśnie szukałem ... Nie wiem jak mogło mi to umknąć :/

Edytowane przez TabaQ

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:unsure:  Ale to nie ja kupiłem ... To nie mój nick

Wiem, że t..q mogło was wprowadzić w błąd, bo pewnie kojarzy się z moim nickiem, ale niestety.

Edit: tak już dla ścisości to się ujawnie, 2...k to będę ja :D

Edytowane przez TabaQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady, to żaden unikat, kompas jest późniejszy niż zegarek. Pokazałbym, ale już z miesiąc temu to sam TabaQ z przyjaciółmi ustalił, że się na niczym nie znam :P . No i teraz się boję, że w drodze do mnie zegarek zmieni się w chińskiego składaka, albo cuś ;)

Buran69, dzięki za ten link! Bardzo lubię te małe radzieckie kompasy, mimo że pokazują kierunki świata w sposób dość losowy.

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/zegarek-rakieta-24h-i4987346497.htmlprzed chwilą poszła rakieta 24h. chyba cena nie wygórowana ?

zaryzykowałbym stwierdzenie, że coś może być nie tak. Ta koperta występowała w rakietach 24h, ale widziałem ją tylko w worldtimerach. A trochę ich sobie pooglądałem. W tym modelu widziałem tylko uszatą

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady, to żaden unikat, kompas jest późniejszy niż zegarek. Pokazałbym, ale już z miesiąc temu to sam TabaQ z przyjaciółmi ustalił, że się na niczym nie znam :P . No i teraz się boję, że w drodze do mnie zegarek zmieni się w chińskiego składaka, albo cuś ;)

Buran69, dzięki za ten link! Bardzo lubię te małe radzieckie kompasy, mimo że pokazują kierunki świata w sposób dość losowy.

Wydaje mi sie, ze nic takiego nie napisalem, ale moze mi przypomnisz, bo moze czegos nie pamietam ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaryzykowałbym stwierdzenie, że coś może być nie tak. Ta koperta występowała w rakietach 24h, ale widziałem ją tylko w worldtimerach. A trochę ich sobie pooglądałem. W tym modelu widziałem tylko uszatą

Porównałem i faktycznie masz racje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo cały podróba albo tarcza wymieniona. Tarcza w każdym razie na pewno. Luma po tylu latach nie byłaby taka biała. Nawet na zdjęciu w tle jest brunatna jakby brudna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo cały podróba albo tarcza wymieniona. Tarcza w każdym razie na pewno. Luma po tylu latach nie byłaby taka biała. Nawet na zdjęciu w tle jest brunatna jakby brudna.

No i poszedł za 355 :blink:

Pozdrawiam,
Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak byk widać ze te skrzydełka różnią się od tych z netgrafik . a dodatkowo wstawienie tylko jednego zdjęcia dodatkowo stwarza podejrzenia ze to podróbka

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi