Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj trza siłą wszystko - męczyć , molestować , korumpować i pchać się łokciami bo tym co stoją grzecznie w kolejce dane nie będzie ;)

Dobrze prawisz. Teraz takie czasy - nie dla kulturalnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie zachwyci to ja biorę. Płacę każdą (no prawie każdą :)) cenę :D

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie zachwyci to ja biorę. Płacę każdą (no prawie każdą :)) cenę :D

I tym sposobem na forum wykreował się nowy trend: każdy chce mieć Czajke rezonator :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dla żony. Ma być ruski, który nie jest mechaniczny, z całą niebieską tarczą. Małe zarie się nie spodobały, biżuteryjne też nie, uniseksy również. To  może rezonator? A jak nie, no to cóż, z bólem serca do kolekcji pójdzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dla żony. Ma być ruski, który nie jest mechaniczny, z całą niebieską tarczą. Małe zarie się nie spodobały, biżuteryjne też nie, uniseksy również. To  może rezonator? A jak nie, no to cóż, z bólem serca do kolekcji pójdzie :D

Nie mogę patrzeć, jak kogoś serce boli. Jak się nie spodoba, to pomogę ;):P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dla żony. Ma być ruski, który nie jest mechaniczny, z całą niebieską tarczą. Małe zarie się nie spodobały, biżuteryjne też nie, uniseksy również. To może rezonator? A jak nie, no to cóż, z bólem serca do kolekcji pójdzie :D

A nie za duży na bądź co bądź, drobny kobiecy nadgarstek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No popatrz, kolejny argument za tym, że pójdzie do kolekcji. Ciężko dzisiaj te kobiety zadowolić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja was pozabijam :D Byłem pierfffsy :D

Jeśli nie zdążę zakupić od kogoś innego, to także dużo, dużo zapłacę :D! Najsampierw pisz di mnie :)

Ech, wykreowałem Modę na Czajkę xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie widzę kilku "naszych" więc nic dziwnego :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co kruszyc kopii i tak trzeba szukac na własną rękę.

Jak zobaczyłem ten zegarek na zdjęciach to stwierdzam, że jest bardziej urodziwy niż 55g. Trzeba będzie kiedyś pomyśleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a na Ukrainie tyle tego się wala po aukro... tylko gorsze stany i pewnie nie sprawne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był ten temat poruszany przez Enkila w wątku polaków. Niestety ale nie ma się czym zachwycać ;) tam jest tylko dekiel z Błonia ;)

Tak naprawdę, ;) to nikt nie udowodnił, że to nie oryginał. Według mego źródła te zegarki - 2 modele robiono max 3 lata, po roku 70, a cześć początkowa tp była sprzedaż gotowych zegarków przywiezionych ze wschodu. Jak pisałem w polakach, nie mam na to żadnych dowodów, jedynie słowa 3 osób, które to potwierdziły istnienie takich zegarków. W sieci mię ma żadnej wzmianki, a kopałem głęboko.

Nawet miałem do ciebie pisać pw czy byś nie popytał kogoś miejscowego ktomoże pamiętać co się działo w miejskim handlu w tych latach :)

Zegarek z olx to ten sam, który pokazywałem. Należy do kolegi - wymieniliśmy się za kilka sztuk..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Rozmawiałem z zegarmistrzem z Błonia który był pracownikiem fabryki. Pierwszy raz na oczy widział to na moim zdjęciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie było z fabryki w której robiono mechaniczne błonie. Choć powinien coś wiedzieć mimo wszystko, a to już coś znaczy. Muszę jeszcze popytać ...

Ed. Nie wiem czemu, ale ciągle mnie przerzuca na anonimowe logowanie. ..

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi