Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Recommended Posts

Godzinę temu, marek855 napisał(-a):

Koledzy ,proszę podpowiedzcie co mozna wybrać z aktualnych aukcji na serwisach aukcyjnych odnośnie Wostoka ,Wołny 2809 -żeby jeszcze posłużyło, poczytałem , i wzięło mnie na nie, a oczywiście nie znam się jak większość z Was !?

Pytałem czy ktoś chce sprzedać,ale nikt jakoś nie chce!!!  Więc tym bardziej mi się chce. Help!!! Hehe

Jeśli bardzo, bardzo bym chciał kupić, to jedyne co się udało poszukać we wmiarę stanie to ten z olx. Tylko cena ... Dochodzi obowiązkowy serwis i doprowadzenie do ładnego stanu wizualnego.

Natomiast nie kupuj od sprzedającego z Piły. Ma ich bardzo dużo, większość to składaki ze współczesnymi tarczami, podpicowane do sprzedaży. 

https://m.olx.pl/oferta/zegarek-wostok-precyzyjny-precission-class-zsrr-CID87-IDESATI.html

Edited by mkoch

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

2 godziny temu, marek855 napisał(-a):

Koledzy ,proszę podpowiedzcie co mozna wybrać z aktualnych aukcji na serwisach aukcyjnych odnośnie Wostoka ,Wołny 2809 -żeby jeszcze posłużyło, poczytałem , i wzięło mnie na nie, a oczywiście nie znam się jak większość z Was !?

Pytałem czy ktoś chce sprzedać,ale nikt jakoś nie chce!!!  Więc tym bardziej mi się chce. Help!!! Hehe

Ja będę za sprzedawał ale z pewnością nie w tej chwili. Będzie i Wostok i Wołna... Tu nie ma problemu ze sprzedażą, bo wiele osób chce kupić... Takich zegarków nie kupuje w takim w stanie jakim jesteś, bo jak kolega wcześniej napisał kupisz składaka i tylko stracisz pieniądze,

2 godziny temu, marek855 napisał(-a):

Edited by art_69

Bardzo dziękuję za pomoc, oczywiście wiele razy już na niego patrzyłem ale nie wiedziałem że ,,najlepszy"   .  

Art_69    jak będziesz sprzedawał daj proszę znać.  Dzięki bardzo !!!  Tak już  wiem że są lubiane i cenione.

image.jpeg

Ten kupiłem jak do tej pory

chatAttachment - 23

jest ok?  Ale szukam dalej!

leżąc chodzi bez odchyłki , na ręku  -7 sek na 12 godzin, z tego co wiem był serwisowany 4 lata temu i leżał raczej ostatnio, czy dalej regulować, serwisować?

Godzinę temu, marek855 napisał(-a):

Przepraszam że w tym wątku się pochwaliłem,ale chciałem przy temacie,

Pokaż z drugiej strony. Od tej jedynie widać, że koronka jest nieoryginalna

image.jpeg?f=image.jpeg

image(1).jpeg

Tarcza też ,ale nie jakaś najgorsza, ale mechanizm wydaje sie ok,  Ałmaz nikt nie chciał to wziąlem z alle..., i okazał sie mało zużyty

Tarcza niestety zmieniona na współczesny zamiennik :(

https://www.ebay.pl/itm/184782984519?hash=item2b05ec9547:g:Iz0AAOSwajhggGiM

Pod tym linkiem na ebayu wisi niezły precyzyjny, choć nie idealny, ale nie wiem czy Ci cena odpowiada. Sprzedawca jest sprawdzony. Można uzyskać niezłą żniżkę od ceny wyjściowej tylko trzeba napisać i poprosić o lepszą cenę. Zegarki ma serwisowane i nie jest to ściema. Kupowałem 2 razy. Nic lepszego chyba obecnie nie ma, w relacji cena jakość. Nie namawiam, ale jak Ci się spieszy to można by się skusić. Powinien wyjść z przesyłką jeżeli dostaniesz żniżkę jakieś 400 zł i nie trzeba serwisu. 15% mniej od ceny powinieneś dostać. Ja kiedyś dostałem chyba -23% ale brałem wtedy 3 zegarki.

/iloveussrwatches/

23 godziny temu, marek855 napisał(-a):

U tego samego użytkownika, co kolega podał link masz też w gorszym stanie Wostoka 22 kamienie, nie pamiętam czy w takiej konfiguracji były - ale wszystkie części oryginalne, cena też dużo niższa....

- - -

Widzę, że tam jest więcej Wostoków i Wołna.

Edited by art_69

Patrzę i patrzę, pogubiłem się juz z tym wszystkim, naprawdę extra  zegarki ma ten sprzedawca!!

Przepraszam,oczywiście, b.mało piszę to się gubię,przepraszam.

Coraz rzadszy zegarek https://www.ebay.pl/itm/363408356209?hash=item549cd37371:g:Y0sAAOSw9-xgqyzE w niezłym stanie, choć mocno spalony słońcem. Wygląda, że całość jednorodna, nie składana z kilku. Wada? Cena! Ale jest opcja złożenia oferty sprzedawcy, więc można się targować. Nawet trzeba przy tej cenie :) i to ostro. Z doświadczenia wiem, że warto, bo można spokojnie 30%-40% zdjąć, zależnie od sprzedawcy i makaronu, który się nawinie na uszy ;) 

4 godziny temu, renqien napisał(-a):

Coraz rzadszy zegarek https://www.ebay.pl/itm/363408356209?hash=item549cd37371:g:Y0sAAOSw9-xgqyzE w niezłym stanie, choć mocno spalony słońcem. Wygląda, że całość jednorodna, nie składana z kilku. Wada? Cena! Ale jest opcja złożenia oferty sprzedawcy, więc można się targować. Nawet trzeba przy tej cenie :) i to ostro. Z doświadczenia wiem, że warto, bo można spokojnie 30%-40% zdjąć, zależnie od sprzedawcy i makaronu, który się nawinie na uszy ;) 

Parę miesięcy temu był za 1200 ten sam, nie chciał targować ani złotówki :)

ale był "grebany" :) - moim zdaniem  fabrycznie tak włosa nie zostawiano  ???

slava_dic-5

Pozdrawiam Mirek

takie coś :) na OLX

Zegarek miniaturka EAPR.CCCP.

a chodzi o taki :)

image.png.aa346222bc1309a1573fe20a99177175.png

Edited by mkl1

Pozdrawiam Mirek

4 godziny temu, mkl1 napisał(-a):

takie coś :) na OLX

Zegarek miniaturka EAPR.CCCP.

a chodzi o taki :)

image.png.aa346222bc1309a1573fe20a99177175.png

Ale cena to już nie miniaturka..

Ale opis =EAPR----- tytuł ładny prawda ?

Kto się domyśli , że chodzi o Zarie :)

Pozdrawiam Mirek

Jak wiesz lubię miniaturowe budziki, chodziki itp..

Wklepałem "miniaturowy"

i wyskoczyło :)

EAPR

Pozdrawiam Mirek

muszę w końcu złożyć te moje miniaturki, ale ostatnio jakoś mniej czasu przeznaczam na zabawę w drobiazgi.

Tylko co chwilę Hallera poprawiam -  zaczyna mnie już drażnić jego upór.. Jak palety ustawiłem "jak trza" to wygasza mi wahadło.. ufff.. od godziny kręci - zobaczę za 2 dni jak wrócę do domu czy nadal żyje..

może w tygodniu rozłożę te 1801 co mam i je wyczyszczę, ale nie mam teraz do tego głowy, bo prywatne sprawy bardzo mnie hamują i mam o czym myśleć oprócz zegarków..