mkl1 6135 #4676 Napisano 21 Stycznia 2021 12 minut temu, zadra napisał: ten czerwony "dzyndzelek" to jakiś niebezpiecznik? Nie... pólrolka do trzymania puszki konserw , jak otwierasz 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1813 #4677 Napisano 21 Stycznia 2021 2 godziny temu, mkl1 napisał: Nie... pólrolka do trzymania puszki konserw , jak otwierasz nieuwierzę jak niezobaczę 😊 a jak zobaczę, to już się nie da odzobaczyć 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25180 #4678 Napisano 22 Stycznia 2021 Jest sznyt Ten jest za...ty! 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20440 #4679 Napisano 22 Stycznia 2021 11 godzin temu, zadra napisał: ten czerwony "dzyndzelek" to jakiś niebezpiecznik? Blokada blokady😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4680 Napisano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Powitoł Heh, kiedyś w przypływie fantazji kupiłem ER shrapnel - podniecałem się nim do momentu wypakowania i stwierdzenia: kurdazy, nie zrobię tym żadnej roboty do której noża używam Poszedł do zwrotu i kupiłem zaraz mały nożyk od polskiego nożoroba. Dosyć nierozważne posunięcie, bo po niedługim czasie cena za ten model poleciała (z niewiadomego powodu) prawie drugie tyle do góry Moschin fajny, w każdej formie. Edytowane 22 Stycznia 2021 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22326 #4681 Napisano 22 Stycznia 2021 19 godzin temu, loco50 napisał: Jest sznyt😁 Super, lubię takie klimaty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20440 #4682 Napisano 22 Stycznia 2021 Czterech sztywnych 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6135 #4683 Napisano 22 Stycznia 2021 Tanto do mie przemawia 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1348 #4684 Napisano 22 Stycznia 2021 Do mnie przemawia ER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20440 #4685 Napisano 22 Stycznia 2021 ER chyba najbardziej szpanerski, ale do roboty to raczej Ontario RAT 3.RD-6 to miecz, Cold Steel tylko dobrze wygląda. Dość lekki, sprawia wrażenie, że nadaje się do ostrzenia ołówków 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #4686 Napisano 25 Stycznia 2021 Pajęczarnia 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20440 #4687 Napisano 26 Stycznia 2021 No ładna grupka😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4688 Napisano 26 Stycznia 2021 Powitoł Pająki są dla mnie trochę jak poniższy obrazek 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #4689 Napisano 26 Stycznia 2021 W punkt, każdą ze zdjęcia bym pykał a jak do każdej powiesz kochanie to się nawet nie pomylisz. 😅 A poważniej jak widziałem dziurę to mnie pod żebrem ściskało o cenach już nie wspominając. Teraz duży military to dla mnie ideał. Mimo plastiku stawiam mu znak równości z ZT0452 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67500 #4690 Napisano 26 Stycznia 2021 18 godzin temu, Burns napisał: Pajęczarnia Marcin, wszystkie do używania czy tylko do patrzenia? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4691 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Powitoł 21 godzin temu, Burns napisał: W punkt, każdą ze zdjęcia bym pykał a jak do każdej powiesz kochanie to się nawet nie pomylisz. 😅 A poważniej jak widziałem dziurę to mnie pod żebrem ściskało o cenach już nie wspominając. Teraz duży military to dla mnie ideał. Mimo plastiku stawiam mu znak równości z ZT0452 Nad tytanową mili nie myślałeś? Dla mnie za drogo jak za taki brzydki nóż ale przyznam, że użytkowo nóż super. Sam poluję na paramili 1 lub 2. Przyszedł Convoy S2+, migał prawdopodobnie przez dupkę W gorączce w poczekalni u lekarza zabieram się do odkręcenia klika, a jako że w innych latarkach zdarzało się odkręcić wykałaczką, to śrubokręt do okularów i.... o fuj: Śrubsztaki wydają się wyjątkowo wysoko hartowane. Nie bardzo nawet zauważyłem, kiedy pyknął. Pyknął i po robocie 25ziko za zestaw trzech... pffffff... chyba kupię. Uważajcie na siebie p.s. Convoy już nie miga - starczyło ciut odkręcić klika i zwarło. Dokonane otwieraczem do puszek ;> Edytowane 27 Stycznia 2021 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #4692 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Żeś poleciał takim slangiem, że dłużej trwa przetwarzanie niż czytanie. Myślałem, nawet kupiłem jakąś z zadziorem na BHQ za jakieś 250$, ale napisali że przez pandemię nie wyślą do PL, anulowali i sprzedali (świnie, bo chciałem czekać). Więcej czyli obecnych cen nie dam bo od ręki mam ZT czy coś innego tytanowego. Zresztą jak widać pocieszylem się na dole tytanowym pająkiem z advocatem. Może kupię tytanowe okładziny do PM2, chociaż nie wiem czy to nie grzech robić przekładkę na wersji s110v. Trzebaby kupić standard. Czekam jeszcze na PM2 ze stalą Maxamet, ale nie wiem czy jednak jej nie odpuszczę. Niby lubi chwycić rudą, drogi i jak wspomniałem ja wolę MI od PM2. Więc szara PM2 byłaby tylko leżakiem dla samego posiadania. Jest taka opcja, ale... sam nie wiem, chyba starczy s110v. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #4693 Napisano 27 Stycznia 2021 12 godzin temu, porcelanowy napisał: Powitoł Nad tytanową mili nie myślałeś? Dla mnie za drogo jak za taki brzydki nóż ale przyznam, że użytkowo nóż super. Sam poluję na paramili 1 lub 2. Przyszedł Convoy S2+, migał prawdopodobnie przez dupkę W gorączce w poczekalni u lekarza zabieram się do odkręcenia klika, a jako że w innych latarkach zdarzało się odkręcić wykałaczką, to śrubokręt do okularów i.... o fuj: Śrubsztaki wydają się wyjątkowo wysoko hartowane. Nie bardzo nawet zauważyłem, kiedy pyknął. Pyknął i po robocie 25ziko za zestaw trzech... pffffff... chyba kupię. Uważajcie na siebie p.s. Convoy już nie miga - starczyło ciut odkręcić klika i zwarło. Dokonane otwieraczem do puszek ;> Ile to ja już nałamałem tych małych... delikatne są ale jak przydatne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #4694 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 21.01.2021 o 17:13, loco50 napisał: Jest sznyt😁 Spadłem z krzesła. Pewnie kupię... jak zarobię na giełdzie. Najlepszy sposób finansowania zbytków. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #4695 Napisano 27 Stycznia 2021 2 godziny temu, mariaczi napisał: Ile to ja już nałamałem tych małych... delikatne są ale jak przydatne. PM2? Gwoździe nimi wyjmujesz ze ścian czy co ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #4696 Napisano 28 Stycznia 2021 Prawdziwy chiński carbon i wszystko w zestawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20440 #4697 Napisano 28 Stycznia 2021 Wygląda poważnie i uczciwie 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #4698 Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) | PF949 skamieniałe ryby K110 ostrze ze stali składany nóż z włókna węglowego G10 uchwyt ceramiczne łożyska kulkowe EDC polowe noże myśliwskie https://a.aliexpress.com/_B1eLdL Ta firma to mój czarny koń, ten był droższy za stal K110 i CF, ale mają dużo w cenie belgijskich frytek z majonezem. Nie ma się do czego przyczepić co do jakości, jedynie nudą wiele w okolicach piwota. O tym już pisałem, że tam Chińczycy mają chyba jeden wzór na wycięcie klingi pod sposób blokowania. Aaa i najważniejsza rzecz, to przyjeżdża rejestrowanym listem z potwierdzeniem odbioru z NL, więc około dwoch tygodni czekania. Warto, polecam Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #4699 Napisano 28 Stycznia 2021 Nie ma to jak porządny Victorinox 😁 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #4700 Napisano 28 Stycznia 2021 Nóż porządny tylko masło ciulowe bo twarde i na tluszczu oszukują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach