vvv 2456 #2651 Napisano 14 Listopada 2018 Ile to trzeba miec miejsca w garazu na takie baloniki. Wyglada super 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #2652 Napisano 14 Listopada 2018 Pewnie w celu lepszej konserwcji kolega utrzymuje je w atmosferze gazu obojetnego 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #2653 Napisano 14 Listopada 2018 W środku jest osuszone powietrze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2283 #2654 Napisano 14 Listopada 2018 Przerost formy nad treścią... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5443 #2655 Napisano 14 Listopada 2018 Widziałem to w czasie Oldtimer Show, fajna sprawa, rzeczywiście dużo miejsca, ale warunki przechowywania znacznie się poprawiają. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #2656 Napisano 2 Grudnia 2018 Hello, dziś chyba mogę uznać sezon 2018 za oficjalnie zamknięty. W Trójmieście przejazd Motomikołajów - około 1600 uczestników... Teraz można brać się za serwis zimowy i czekać na lepszą pogodę, której sobie i wszystkim życzę Pozdrawiam 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wpalnik 1 #2657 Napisano 26 Stycznia 2019 Ostatnio widziałem dwóch śmiałków na motocyklu. Na zewnątrz -10, śnieg czy tam błoto pośniegowe na jezdni, a oni pewnie sobie jadą Odważni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawca 83 #2658 Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Ja już z chęcią przewietrzyłbym swojego potwora ale w taką pogodę sobie nie wyobrażam... Na szczęście już bliżej niż dalej:) Edytowane 27 Stycznia 2019 przez dawca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #2659 Napisano 27 Stycznia 2019 Ładne malowanie. Chorowałem kiedyś na olejaka M900. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5443 #2660 Napisano 27 Stycznia 2019 Super motocykl, już teraz teraz wiadomo czym inspirowany nick. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2661 Napisano 27 Stycznia 2019 Ja już z chęcią przewietrzyłbym swojego potwora ale w taką pogodę sobie nie wyobrażam... Na szczęście już bliżej niż dalej:) Świetny jest!!!Też byłem wczoraj w garażu swoją krowę przetoczyć kawałek, nie mogę się doczekać wiosny. Niestety patrząc na to co się dzieje za oknem to niezbyt optymistycznie to wygląda :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawca 83 #2662 Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Ładne malowanie. Chorowałem kiedyś na olejaka M900.Marzył mi się ktoryś z poprzednich, mocniejszych modeli (np. S4R S TESTASTRETTA), uważam że są bardziej charakterne niż obecne ale nie mogłem znaleźć oferty która odpowiadałaby mi w 100%. A jak już coś było to sporo ponad budżet - ot, proza życia Super motocykl, już teraz teraz wiadomo czym inspirowany nick. Świetny jest!!!Też byłem wczoraj w garażu swoją krowę przetoczyć kawałek, nie mogę się doczekać wiosny. Niestety patrząc na to co się dzieje za oknem to niezbyt optymistycznie to wygląda :/Dzięki panowie Nick był faktycznie inspirowany, kiedyś miał jeszcze drugą część - "R6" - od Yamahy która była ze mną 10 lat. Ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi o pogodę. Przy dzisiejszych szybkich jej zmianach wiosna może przyjść niespodziewanie szybko Edytowane 28 Stycznia 2019 przez dawca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oski124 4 #2663 Napisano 27 Stycznia 2019 Ale piekne ducati... wygląda kozacko. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #2664 Napisano 28 Stycznia 2019 Z tego co widzę na ulicach, to wielu motocyklistów, nie czeka na zakończenie zimy, tylko już teraz jeżdżą, nawet w zimowych, zaśnieżonych warunkach z temperaturą poniżej zera....A może tutaj na forum są tacy śmiałkowie Teoretycznie zimą można jeździć - ale jest to dużo bardziej niebezpieczne niż latem.Tutaj kilka zasad: https://nocar.pl/blog/jak-bezpiecznie-jezdzic-motocyklem-zima/ którymi powinni kierować się zimowi motocykliści. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2665 Napisano 28 Stycznia 2019 Z tego co widzę na ulicach, to wielu motocyklistów, nie czeka na zakończenie zimy, tylko już teraz jeżdżą, nawet w zimowych, zaśnieżonych warunkach z temperaturą poniżej zera....A może tutaj na forum są tacy śmiałkowie Teoretycznie zimą można jeździć - ale jest to dużo bardziej niebezpieczne niż latem.Tutaj kilka zasad: https://nocar.pl/blog/jak-bezpiecznie-jezdzic-motocyklem-zima/ którymi powinni kierować się zimowi motocykliści.Kilka lat temu zdarzyło mi się kilka tras łącznie po kilkaset km w ujemnych temp. Niestety żałuję, bo teraz się zaczyna wszystko odzywać :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #2666 Napisano 28 Stycznia 2019 Ja parę razy dookoła komina się przejechałem z lekkim padającym śniegiem, ale to tak bez większego funu. Niektórzy to nawet narty zapinają do moto http://sladylwa.pl/marco/moskwa-zima-2019/ 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #2667 Napisano 11 Lutego 2019 Wczorajsza piękna wiosenna pogoda pozwoliła sprzęta przewietrzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2668 Napisano 17 Lutego 2019 No i nie wytrzymałem do marca! Ale banan na gębie, dziś nic mi humoru nie zepsuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12836 #2669 Napisano 17 Lutego 2019 No i nie wytrzymałem do marca! Ale banan na gębie, dziś nic mi humoru nie zepsuje Piękne maszyny Maćku, obie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2670 Napisano 17 Lutego 2019 Piękne maszyny Maćku, obie Dzięki Tomku, przez grzeczność nie zaprzeczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #2671 Napisano 18 Lutego 2019 Zegarek fajny, ale lepsze ujęcie motocykla byłoby jak najbardziej wskazane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2672 Napisano 26 Lutego 2019 Ja mam lepsze ujęcie motocykla z przymiarek salonowych nie zakończonych zakupem :-) Ktoś takim pomyka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2673 Napisano 26 Lutego 2019 Zegarek fajny, ale lepsze ujęcie motocykla byłoby jak najbardziej wskazane Poprawię się może w weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #2674 Napisano 27 Lutego 2019 Ja mam lepsze ujęcie motocykla z przymiarek salonowych nie zakończonych zakupem :-) Ktoś takim pomyka? Nie pomykam, ale wygląda świetnie i chyba Ci pasuje Poprawię się może w weekend Koniecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #2675 Napisano 27 Lutego 2019 W weekend targi Warsaw motorcycle show w Nadarzynie. Wybiera się ktoś? Wysłano z Google Pixel 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach