rmak 31196 #2826 Napisano 30 Czerwca 2019 To się zdziwisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2827 Napisano 30 Czerwca 2019 To się zdziwisz Żart, miałem przyjemność nim pojeździć po pętli bieszczadzkiej. Daje radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2485 #2828 Napisano 30 Czerwca 2019 Hahaha Maciek no i masz u mnie było dokładnie tak samo też dostałem bilet w prezencie. Na szczęście miejsce wybierałem, więc miałem szykane zaraz po prawej i z 5 wypadków na żywo. Jako rzecz do odhaczenia na liście jak najbardziej polecam. Klimat w Holandii jest niesamowity, na powrocie tysiące ludzi wookół dróg wylotowych siedzących/stojących/biwakujących tylko po to by oglądać kibiców na motocyklach, młodzi/starzy/dzieci. Policjanci na moto super, dla uciechy tłumów też dawali się namówić by odkręcić Mega mnie to ujęło, do tego wszyscy w zgodzie byli w stanie się pomieścić na drodze. Szkoda Rossiego, ale na szczęście Vinales dał radę, Yamaha góra 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2829 Napisano 30 Czerwca 2019 Hahaha Maciek no i masz u mnie było dokładnie tak samo też dostałem bilet w prezencie. Na szczęście miejsce wybierałem, więc miałem szykane zaraz po prawej i z 5 wypadków na żywo. Jako rzecz do odhaczenia na liście jak najbardziej polecam. Klimat w Holandii jest niesamowity, na powrocie tysiące ludzi wookół dróg wylotowych siedzących/stojących/biwakujących tylko po to by oglądać kibiców na motocyklach, młodzi/starzy/dzieci. Policjanci na moto super, dla uciechy tłumów też dawali się namówić by odkręcić Mega mnie to ujęło, do tego wszyscy w zgodzie byli w stanie się pomieścić na drodze. Szkoda Rossiego, ale na szczęście Vinales dał radę, Yamaha góra No to rzeczywiście świetna atmosfera Ja dostałem niestety bilet na cały weekend. Więc po nocy w namiocie, z kładami jeżdżącymi prawie po głowie, motocyklami piłowanymi do odcinki średnio co godzinę, przeglądem muzyki od discopolo, poprzez discoitaliano, wurstdisco i neogotyk aż do jożina z bażin miałem już tak serdecznie dość, że nawet jakby tyłem jechali na prostej obok mnie to bym do wyścigu nie doczekał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruger 5 #2830 Napisano 7 Lipca 2019 Silnik 125cm więc już niby "motocykl" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 412 #2831 Napisano 7 Lipca 2019 Przyglądałem się Vespie. Jakość wykończenia tego motocykla jest imponująca. Piszę o klasie 125 cc. Żaden z konkurentów (a przyglądałem się szczegółowo Suzuki, Kawasaki, Aprilla , KTM, Yamaha) nie oferuje takiej jakości wykonania. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruger 5 #2832 Napisano 7 Lipca 2019 (edytowane) Cena też trochę inna Edytowane 7 Lipca 2019 przez Ruger 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 412 #2833 Napisano 7 Lipca 2019 Kawasaki które jest droższe od Vespy (5500eur Kawasaki vs 4500 Eur Vespa) jest moim zdaniem gorzej wykończone. Ceny 125cc są praktycznie stałe.Aprila Replica kosztuje 4700 Eur . Zwykła w promocji 4300 Eur. GSXR kosztuje 4350 Eur ale oferuje ABS na dwóch osiach. Najtańsza jest Yamaha 4100 aur ale jakość najgorsza ... 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruger 5 #2834 Napisano 8 Lipca 2019 Ale ja Vespę porównuje do skuterów 125, a nie ścigaczy z silnikami 125. Od większości japońskich czy francuskich skuterów vespa jest droższa (nie wspominając o chińskich) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2485 #2835 Napisano 8 Lipca 2019 Ja tam lubie Japonie, mial byc zegarek ale stwierdzilem, ze jednak moto. Wplacilem dzis zaliczke na tracera 900gt za jakis miesiac powinienem odebrac Ostatnio ktos szukal kasku szczekowego, ktory polecacie? Teraz mam C3pro i mysle czy dalej isc w c4 czy cos innego 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2836 Napisano 9 Lipca 2019 gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 412 #2837 Napisano 9 Lipca 2019 Dzisiaj kolega z pracy przyjechał nowym motorem i to jest Tracer 900 :-) Muszę przyznać że strasznie wygodne moto. Jakoś proporcje , szyba i pozycja strasznie mi pasują 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2485 #2838 Napisano 10 Lipca 2019 Ja teraz jezdze mt-07 i chyba sie starzeje bo stwierdzilem ze kolejny moto bedzie wygodniejsze i z szyba 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d.m. 46 #2839 Napisano 12 Lipca 2019 Ja dalej męcze Księcia Niesamowitą frajdę daje jazda na tym motocyklu. Niby wystawiłem go nieśmiało na sprzedaż, ale po każdej jeździe mi przechodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2485 #2840 Napisano 12 Lipca 2019 Ten duke to dobry wariat na miasto. Ja tak ujeżdżam mt-07 i się super sprawdza. W temacie kasku najpierw zdecydowalem się na HJC RPHA 90 znalazłem w bardzo dobrej cenie, ale potem sklep zwrócił moją płatność... chyba jednak cena była za dobra W międzyczasie doczytałem się pewnych negatywnych opinii na temat jakości i serwisu HJC, do tego byłby to trochę zakup w ciemno bo nie miałem nigdy nic HJC na głowie. Ostatecznie więc zmieniłem zdanie i przed chwilą kupiłem Shoei Neotec 2. Znalazłem malowanie podobne do koloru moto mam nadzieję, że różnica odcieni nie będzie aż tak widoczna i irytująca no i zobaczymy kiedy mi go przyślą. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 31196 #2841 Napisano 24 Lipca 2019 (edytowane) Taką spontaniczną przejażdżkę na koniec dnia sobie zaserwowałem Edytowane 24 Lipca 2019 przez rmak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2842 Napisano 24 Lipca 2019 (edytowane) Widzę po integralnym kasku że nie jesteś ortodoksyjnym Easy Riderem w orzeszku ;-) Edytowane 24 Lipca 2019 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 31196 #2843 Napisano 24 Lipca 2019 Mam i orzeszek, ale wypuszczając się poza miasto jednak przedkładam bezpieczeństwo ponad styl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2844 Napisano 24 Lipca 2019 Słusznie, choć i w mieście nie można czuć się bezpieczniehttps://m.youtube.com/watch?v=a_yxrTybUhs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 31196 #2845 Napisano 24 Lipca 2019 Ja w sumie w małym mieście - tu jest mniej zwierzyny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 412 #2846 Napisano 27 Lipca 2019 Dzisiaj spędziłem dzień na R1250RS. Moc, łatwość prowadzenia , komfort doskonały. Cena trochę odstrasza ale moto doskonałe 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 923 #2847 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Takie szybkie pytanie na nie ten sezon i może też niepotrzebne pytanie. Jazda z żoną albo 9 letnim synem, za miasto, ale rzadko długie trasy. Honda VTR 1000, czy Honda CBR 1100XX? A może Suzuki GSX1300R? Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2848 Napisano 3 Sierpnia 2019 popatrz na zdjęcia i wybierz takie z jak największym siodłem dla pasażera i najlepiej jednym dużym, a nie dwoma oddzielnymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2849 Napisano 4 Sierpnia 2019 To był dobry dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13582 #2850 Napisano 4 Sierpnia 2019 To był dobry dzień Maćku piękna jest ta Twoja Honda. Zdjęcie i widoczki również. Zazdroszczę 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach