Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

@rtur

Zegarek Klubowy 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wybór marki Marco - nie ma sztampy, coś nowego i świeżego, jeśli uda się domknąć projekt w założonej kwocie to będzie ciekawy klubas :)

Nie będę motał w projekcie, bo nurasy trochę mi bokiem już wychodzą, ostatnio kolejny wpadł w łapy i to nie ostatni. Mimo to może poszlibyście właśnie w jasną tarczę, ew. grafit lub niebieski, ale nie "plasticzany" tylko z połyskiem i do tego dwukolorowy bezel - pepsi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko nie pepsi bezel :P ale wymienne bezele byloby to cos :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

500tka to dobry wybór. :)

Ten droższy też byłby ok, ale w podobnej kopercie już mam Tortugę i też FOKA będzie niedługo. ;) Poza tym 1000m ma bezel do bani - 90 klików !!

Za bardzo nie pomogę w projekcie, ale jak wyjdzie coś ciekawego, bez kiczu i cepelii, to wchodzę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi strasznie chodzi po głowie brąz lub czerwnien mam na myśli tarcze . Ideałem byłby biały bezel z czarnymi cyframi oraz czerwona tarcza . Wskazówki godzinowa i minutowa czarne a sekundowa biała . Oczywiscie nakładane indeksy , otrzymamy taki ,,polski'' zegarek a wtedy napisy hmmm ... mogą byc only swiss . Robiąc białą tarczę i pomarańczowy bezel zegarek staje sie jedynie jak to mówią summer watch .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brazowa tarcza w diverze ??? No Panowie prosze was :D

czerwona moze byla by nie glupia ale obawiam sie ze zegarek bedzie za bardzo ekscentryczny... i nie znajdzie poparcia u wiekszosci. Szara tarcza hmmm plus kontrastujace czerwone lub pomaranczowe elementy... dobrze by sie komponowalo mysle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładne proby :) zrobisz jeszcze szarą tarcze z pomaranczowym napisem sqale i logo sqale oraz bialo pomaranczowy bezel taki jak ja zrobilem w ostatnim zdjeciu? :) pomarancz intensywny florescencyjny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niebieski bardzo, bardzo fajny. Na niebieskiego się piszę :D Do tego niebieskie nato i wyglądałby doskonale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski przepiękny B)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jednak niebieski ;)

ładne proby :) zrobisz jeszcze szarą tarcze z pomaranczowym napisem sqale i logo sqale oraz bialo pomaranczowy bezel taki jak ja zrobilem w ostatnim zdjeciu? :) pomarancz intensywny florescencyjny :)

Jaskrawy pomarańczowy wydaje mi się mało vintage.

Szara tarcza (nieco ponura) i srebrna:

0tTx7.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Srebrna tarcza ze słoneczkiem jest bardzo ok. :) Bezel może tradycyjny jednak byłby fajniejszy mimo, że mniej ciekawy niż zaproponował Lume.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mógłbyś zrobić krwisto czerwoną tarczę. Biały bezel z czarnymi oraz czerwonymi cyframi?

Ja niestety nie umiem :(

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szaro pomaranczowy wyglada jak dla mnie zajebioza :) te kolory sa czedto ostatnio łączone w budownictwie i bardzo dobrze sie komponują. żarówiAsty pomarancz byl. bardzo bardzo czedto stosowany w zegArkach z lat 60-70. wpiszcze w google chodzby cyma diver ;). logo rekinka tez bym zrobil pomaranczowe tak jak napis squale. wskazowki dalbym tzw ŁopAty jak np w sinn u1 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume, możesz powrzucać wizualizacje z jednokolorowymi bezelami? Szczególnie interesuje mnie biała z granatowym wkładem bezela.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak przypuszczałem biały (srebrny) z granatowym bezelem gra wyśmienicie.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt wyglada dobrze..ale czy nie za grzeczny ? kolejny grzeczny do bólu poprawny zegarek?

tylko jakie wtedy wskazówki...złote odpadają/ za drogie do zrealizowania...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma.... yyy Quadrdifoglio pomarańczowy bezel za bardzo mi zajeżdża planet ocean.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest, "kapitańskie" kolory (biała czapka, złota kotwica, granatowy strój i srebrna broda :lol: ).

oEZHU.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ja miałbym wybierac wedlug swojego gustu...to najbardziej by mnie jarał ten z szara tarcza i pomaranczowym bezelem...jestem pewien ze na zywca robil by wrazenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest, "kapitańskie" kolory (biała czapka, złota kotwica, granatowy strój i srebrna broda :lol: ).

oEZHU.png

trudno sie nie zgodzic :)

mozna by jeszcze walnac z tylu kapitana w czapce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za to czerwony zalatuje mi jacykowem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może równie dobrze by pasował ciemno bordowy. Mniej więcej taki jak w Tudorze Black Bay.

Wydaje mi się, że wskazówki każdy może sobie dobrać według uznania bo są w ofercie firmy różne. Mam rację?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.