Gość Jash #2976 Napisano 30 Października 2015 Jak dla mnie pasuje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2971 #2977 Napisano 30 Października 2015 Zegarek na żywo jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach jeden minus, pasek był trochę za wąski w uszach, może to tylko kwestia złego ułożenia.gdzie przymierzałeś ? i jaka cena z metki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #2978 Napisano 30 Października 2015 Arhus w Danii, cena z metki 25 tys dkk. 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
streng9 1 #2979 Napisano 31 Października 2015 Wybrałem się wczoraj do salonu Rolexa. Mierzyłem Explorera i DateJust-a.DateJust podszedł mi bardziej, ale tak na prawdę serce jakoś szybciej nie zabiło - to chyba nie moja bajka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #2980 Napisano 31 Października 2015 Przymiarki Hamiltona. Zastanawiałem się nad Jazzmaster Maestro Auto Chrono... ... ale okazał się za duży. Nie chodzi już nawet tylko o średnicę. Grubość koperty i ciężar zegarka mnie trochę przytłoczył. Co widać na kolejnym zdjęciu. Potem przyszła kolej na American Classic Spirit Liberty Auto Chrono, który okazał się ciekawszy, o ładniejszej barwie tarczy i przyciągającym wzrok dość klasycznym wyglądzie... ... jednak jakoś się nie zakochałem. I na koniec przyszło mi mierzyć takiego cudaka Okazał się najprzyjemniejszy i najbardziej z całej trójki mi podszedł. Na żywo kolory są zdecydowanie lepsze niż na zdjęciach. Jednak ostatecznie się nie zakochałem. Nic przyciągającego w jakiś szczególny sposób w nich nie było. 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 80880 #2981 Napisano 31 Października 2015 W "cudaku" rzeczywiście Ci najlepiej do... nadgarstka. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #2982 Napisano 1 Listopada 2015 Jan, gdzie to wszystko przymierzales? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5438 #2983 Napisano 1 Listopada 2015 W mojej ocenie nie ma w nich nic co by je wyróżniało z tłumu innych. Zegarek musi mieć w sobie coś wyjątkowego, by zostać zauważonym. Sądzę, że inne modele Hamiltona są o wiele bardziej wyraziste. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #2984 Napisano 1 Listopada 2015 Jan, gdzie to wszystko przymierzales?To było w Berlinie. Celem był Nomos Ludwig, reszta z uwagi na nadarzającą się okazję. W mojej ocenie nie ma w nich nic co by je wyróżniało z tłumu innych. Zegarek musi mieć w sobie coś wyjątkowego, by zostać zauważonym. Sądzę, że inne modele Hamiltona są o wiele bardziej wyraziste.Zgadzam się w stu procentach. Po prostu zegarki. Swego czasu myślałem o czymś codziennym z linii Jazzmaster. Które modele w Twojej opinii są warte uwagi? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5438 #2985 Napisano 1 Listopada 2015 To jest bardzo indywidualna sprawa, to co podoba się mi nie musi podobać się innym i tak zapewne jest. Zaczynałem przygodę z open heart`em ale np. Xwind z chrono dla mnie jest klasykiem w tej kategorii Hamiltonów. Wśród Jazzmasterów szukaj. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #2986 Napisano 2 Listopada 2015 To było w Berlinie. Celem był Nomos Ludwig, reszta z uwagi na nadarzającą się okazję. Zgadzam się w stu procentach. Po prostu zegarki. Swego czasu myślałem o czymś codziennym z linii Jazzmaster. Które modele w Twojej opinii są warte uwagi?Mnie podoba się ten, ale brak sekundyhttp://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/39736-Hamilton-Jazzmaster-SlimHamilton Jazzmaster Slim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #2987 Napisano 2 Listopada 2015 Hmm. Fajny. Gdyby jednak napis był mniej nachalny i klasyczne indeksy zamiast "12". Choć to drugie go odróżnia i to trochę jak ta kropka w Movado. Niby wprowadza brak symetrii, ale jednak jest fajne. 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #2988 Napisano 4 Listopada 2015 Przymiarki Junghansa. Na początku wersja podstawowa, która wydawało mi się, że będzie równie atrakcyjna, jak druga opcja... ... jednak Chronoscope nadal jest dla mnie numerem jeden w przypadku tej marki 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86463 #2989 Napisano 4 Listopada 2015 Nie przeszkadza Ci beczułkowatość Chronoscopa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5438 #2990 Napisano 4 Listopada 2015 Wiem, że dla wielu to może być zaletą , ale mi nie pasują te przyciski, a dokładnie ich kształt. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 89047 #2991 Napisano 4 Listopada 2015 Fajne te Hamiltony. Jazzmaster w innej molorystyce dla mnie super. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #2992 Napisano 4 Listopada 2015 Nie przeszkadza Ci beczułkowatość Chronoscopa?Nie był tak strasznie beczułkowaty. W każdym bądź razie nie na tyle, żeby mi to przeszkadzało Wiem, że dla wielu to może być zaletą , ale mi nie pasują te przyciski, a dokładnie ich kształt.Ja właśnie zaliczam się do grona tych, którzy lubią takie przyciski Najpierw zobaczyłem zbliżone w Portugalczyku i od tego czasu jestem ich wielkim fanem 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5438 #2993 Napisano 5 Listopada 2015 I całe szczęście , że tak jest, bo inaczej wszyscy nosiliby podobne zegarki. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #2994 Napisano 5 Listopada 2015 Ten zegarek wymiata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2995 Napisano 5 Listopada 2015 Ta wersja jednak najfajniejsza. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5438 #2996 Napisano 5 Listopada 2015 Zgadzam się. Cały czas mi chodzi po głowie, ale nie można mieć wszystkich zegarkòw, a szkoda 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 27 #2997 Napisano 5 Listopada 2015 A co Wam tak sie podoba w tym Tudorze? ja wiem, ze ile ludzi to tyle opini, jednak on dla mnie jest po prostu nudny 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5438 #2998 Napisano 5 Listopada 2015 Mi ròżyczka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5438 #2999 Napisano 5 Listopada 2015 Mi ròżyczka. A co się Tobie w nim nie podoba, tak dokładniej niż tylko nudny. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2971 #3000 Napisano 5 Listopada 2015 cud, miód i orzeszki ten Tudor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach