pisar 4459 #6501 Napisano 30 Stycznia 2024 Kilka przymiarek z ostatnich dni Sorry za tragiczne zdjęcia ale warun oświetleniowy był dramatyczny! Rolex 14060 czyli tzw. Two-Liner: coś pięknego! Nowe wersje ceramiczne, choć idealne "na papierze", to kompletnie nie mają tego czegoś co ma on i inne starsze referencje (kiedys tego nie kumałem) Świetny zegarek i juz wiem, że mając do wyboru najnowszego i starego, to zdecydowanie brałbym starego, który fenomenalnie leży na nadgarstku Bransoleta i zapięcie nieco tandetne ale w noszeniu tak genialne, że mi nie przeszkadza zupełnie IWC Spitfire: mogę w skrócie napisać, że jest przeciwieństwem Rolka i leży wręcz tragicznie. Odstaje tak, jak chyba nigdy nie trafilo mi się z jakimkolwiek zegarkiem. Zdecydowane NIE IWC (nie pamiętam modelu, ale jakis tribiute do któregoś Mark): fajny i nietypowy Mark, podoba mi się ale aby wyrobić sobie opinie to musiałbym na normalnym pasku sprawdzić 13 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaponier 821 #6502 Napisano 30 Stycznia 2024 Piękna ale turbo wielka PAM PAM.mp4 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6459 #6503 Napisano 3 Lutego 2024 Być w Reykjaviku i nie przymierzyć. Nie mogłem się oprzeć 😁. 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15959 #6504 Napisano 3 Lutego 2024 Miałem już nadzieję, że mi całkowicie przeszło, ale dziś jeszcze pomierzyłem sobie Conquesta w klasycznym kolorze 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 91170 #6505 Napisano 4 Lutego 2024 23 godziny temu, rafi napisał(-a): Miałem już nadzieję, że mi całkowicie przeszło, ale dziś jeszcze pomierzyłem sobie Conquesta w klasycznym kolorze Widać, że kusi i dobrze leży 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15959 #6506 Napisano 4 Lutego 2024 Widać, że kusi i dobrze leży Hehe. Dzięki. Mam z tym L. dokładnie tak, jak miałem z PRXem. Spodobał mi się na zdjęciach po premierze, po pierwszej przymiarce ostygłem, potem mierzyłem jeszcze parę razy i się polubiliśmy. Tu podobnie. Dodatkowo wczoraj trafiłem na sensownego sprzedawcę, z którym można o zegarkach pogadać no i na spokojnie obejrzeć, pooglądać zegar pod różnymi katami, etc.Niewątpliwie jest to spory zegarek, ale tak naprawdę nie szukam dress watcha, tylko casualowego sportowca, który dodatkowo będzie po prostu ładny. Szukam oczywiście jeszcze alternatyw, ale Conquest jednak nie wypada z listy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaponier 821 #6507 Napisano 5 Lutego 2024 Przymiarka trochę niecodziennych FM`ów sprzed kilku dni. Przyznaję, że jest coś intrygującego w tym kształcie tonneau.. 422451816_6967331179980544_2008682179440644923_n.mp4 Papaj.mp4 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3568 #6508 Napisano 5 Lutego 2024 Dzisiejsza przymiarka. Kremowy piękny. Szara wersja ładna, ale kompletnie nieczytelna. Na zdjęciach jeszcze porównanie z moim Silver Arrow. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 74831 #6509 Napisano 9 Lutego 2024 Podoba się 🤗🤗🤗 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6292 #6510 Napisano 9 Lutego 2024 W dniu 4.02.2024 o 22:27, rafi napisał(-a): Hehe. Dzięki. Mam z tym L. dokładnie tak, jak miałem z PRXem. Spodobał mi się na zdjęciach po premierze, po pierwszej przymiarce ostygłem, potem mierzyłem jeszcze parę razy i się polubiliśmy. Tu podobnie. Dodatkowo wczoraj trafiłem na sensownego sprzedawcę, z którym można o zegarkach pogadać no i na spokojnie obejrzeć, pooglądać zegar pod różnymi katami, etc. Niewątpliwie jest to spory zegarek, ale tak naprawdę nie szukam dress watcha, tylko casualowego sportowca, który dodatkowo będzie po prostu ładny. Szukam oczywiście jeszcze alternatyw, ale Conquest jednak nie wypada z listy. Masz łapę pod Pama. Tutaj ten lążin jak damka wygląda, nie jak za duży💪👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15959 #6511 Napisano 9 Lutego 2024 Masz łapę pod Pama. Tutaj ten lążin jak damka wygląda, nie jak za dużyDzięki. To jest pewnie trochę kwestia perspektywy, ale faktycznie wydaje mi się, że leży ok. A dzięki wygodnej bransolecie fajnie się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaponier 821 #6512 Napisano 11 Lutego 2024 Taka tam podróba Atowaka.. A nie, czekaj...;) Urwerk.mp4 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9777 #6513 Napisano 13 Lutego 2024 Dzisiaj miałem okazję przymierzyć niesamowite czasomierze Krayon oraz w końcu kilka modeli z oferty Audemars Piguet. 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 19063 #6514 Napisano 13 Lutego 2024 AP jak AP ale krayon super 1 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9777 #6515 Napisano 13 Lutego 2024 18 minut temu, Jan napisał(-a): AP jak AP ale krayon super Krayon bajka - bardzo mi się spodobały. I wszystko się koronką ustawia, żadnych pusherów itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 4401 #6516 Napisano 13 Lutego 2024 4 godziny temu, beniowski napisał(-a): Dzisiaj miałem okazję przymierzyć niesamowite czasomierze Krayon oraz w końcu kilka modeli z oferty Audemars Piguet. Krayony prezentują się bardzo ciekawie, nigdy tych zegarków nie widziałem na żywo. A który z AP najbardziej przypadł Ci do gustu ? Mierzyłem te wszystkie modele i najbardziej wygodny był dla mnie CODE 11.59. Czy też odniosłeś takie wrażenie ? 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9777 #6517 Napisano 13 Lutego 2024 (edytowane) 21 minut temu, mylof napisał(-a): Krayony prezentują się bardzo ciekawie, nigdy tych zegarków nie widziałem na żywo. A który z AP najbardziej przypadł Ci do gustu ? Mierzyłem te wszystkie modele i najbardziej wygodny był dla mnie CODE 11.59. Czy też odniosłeś takie wrażenie ? Polecam przymierzenie Krayonów jeśli taka okazja się nadarzy - wspaniałe czasomierze, także bardzo wygodne. Niestety, cena zaporowa (176 800 euro). Code jest wygodny, ale mi się niestety wciąż nie podoba. Najwygodniejszy był najprostszy, czyli Ref. 15510ST.OO.1320ST.10. Edytowane 13 Lutego 2024 przez beniowski 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15959 #6518 Napisano 13 Lutego 2024 Polecam przymierzenie Krayonów jeśli taka okazja się nadarzy - wspaniałe czasomierze, także bardzo wygodne. Niestety, cena zaporowa (176 800 euro). Code jest wygodny, ale mi się niestety wciąż nie podoba. Najwygodniejszy był najprostszy, czyli Ref. 15510ST.OO.1320ST.10.Za te piniondze mogli wykminić jakąś bardziej chwytliwą nazwę Same zegarki prezentują się świetnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 5053 #6519 Napisano 13 Lutego 2024 17 minut temu, rafi napisał(-a): Za te piniondze mogli wykminić jakąś bardziej chwytliwą nazwę Dlaczego, nazwa niczego sobie. Po polsku "credka". Poza tym niezłe imię dla kota, ewentualnie psa. 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaponier 821 #6520 Napisano 14 Lutego 2024 W dniu 13.02.2024 o 15:40, beniowski napisał(-a): Dzisiaj miałem okazję przymierzyć niesamowite czasomierze Krayon oraz w końcu kilka modeli z oferty Audemars Piguet. Ooo Panie...Gratulacje. Na te dwie marki też poluję... Z ciekawości - w jakim mieście przymierzałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9777 #6521 Napisano 14 Lutego 2024 6 minut temu, kaponier napisał(-a): Ooo Panie...Gratulacje. Na te dwie marki też poluję... Z ciekawości - w jakim mieście przymierzałeś? U mnie, w Mediolanie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3308 #6522 Napisano 16 Lutego 2024 Big eye w tytanie.Piękna tarcza pod kątem koloru i faktury. Choć moje zdjęcia słabe. Sorry.Ogólnie bardzo ten model przypadł mi do gustu od dnia premiery. Jak zmienili czarną tarczę na tą niebieską i zrobili tytan, to jeszcze bardziej zyskał w moich oczach.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8057 #6523 Napisano 19 Lutego 2024 3mm od celu: 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3308 #6524 Napisano 20 Lutego 2024 poszedłem jeszcze raz, żeby zrobić ładniejsze zdjęcia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15959 #6525 Napisano 20 Lutego 2024 poszedłem jeszcze raz, żeby zrobić ładniejsze zdjęcia I kiedy je wrzucisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach