kornel91 85343 #1151 Napisano 21 Listopada 2014 Dzięki. Zamówiłem właśnie bo u siebie z Tarrago nie znalazłem. Tak spróbuję. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #1152 Napisano 29 Listopada 2014 Panowie, jak wy czyścicie swoje adidaski typu NewBalance itd? Z jasnymi podeszwami. W pralce czy jakoś tak? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4384 #1153 Napisano 29 Listopada 2014 Gąbeczka i mydło do odplamiania Dr.Beckman (do kupienia w Rossmanie). 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #1154 Napisano 29 Listopada 2014 Ooo, dzieki 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24685 #1155 Napisano 9 Grudnia 2014 Zamówione w marcu, odebrane w grudniu - hiszpanie mają swoją interpretację kilku miesięcy Yanko, wykonane z Horween Shell Cordovan w kolorze navy blue - wieczorem jest jak czarny, w słońcu granatowy. Buty powstały jako projekt forumowy Stow. But w butonierce oraz Patine.pl. Uprzedzam pytanie Cooka - będę w nich chodził na rauty z prezydentem. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #1156 Napisano 9 Grudnia 2014 Jakieś brązowe takie . Kształt natomiast nienaganny . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #1157 Napisano 9 Grudnia 2014 Śliczne są, ja na swoje też czekam... choć nie z końskiego zadka, ale też „customy” 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24685 #1158 Napisano 9 Grudnia 2014 Jakie wybrałeś? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #1159 Napisano 9 Grudnia 2014 204 w kolorze yes cuero będzie patyna na medalionie. Planuję jeszcze lotniki do patynowania, ale to po nowym roku. 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #1160 Napisano 10 Grudnia 2014 Piękne. Ja czekam na swoje yanko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #1161 Napisano 10 Grudnia 2014 Prawie wszystkie wiedenki są nudne, prawie bo to kopyto robi różnicę... Wyglądają super. Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #1162 Napisano 11 Grudnia 2014 Ja jakiś czas temu znów wybrałem się do Ryłko i padło na takie buty:teraz pytanie - ktoś poleci jakiś środek do pielęgnacji nubuku? Może jakiś zestaw szczotka, impregnat, guma? Wiem że używa się też koloryzujących balsamów ale to może później. na nieco cieplejsze dni również Ryłko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #1163 Napisano 11 Grudnia 2014 http://pastadobutow.pl/index.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 399 #1164 Napisano 11 Grudnia 2014 Ja jakiś czas temu znów wybrałem się do Ryłko i padło na takie buty:Ludzie i wam podobają się takie buty ?Ja chyba stary się się robię i czuje się facetem w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #1165 Napisano 12 Grudnia 2014 a co w nich jest tak "tradycyjnie mało męskiego"? rurek do nich nie zakładam.gdybym wiedział, że nie będę w nich czuł się facetem to bez namysłu brałbym te 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #1166 Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Jako "buciany" maruda, choć nie koneser i znawca, jestem zaskoczony jakością, wygodą i ceną tych butów. Darecki - a to w takich Twoja pani chodzi? Bo dla mnie wyglądają na męskie. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #1167 Napisano 12 Grudnia 2014 full_img_104978.jpgJako "buciany" maruda, choć nie koneser i znawca, jestem zaskoczony jakością, wygodą i ceną tych butów. A co to jest za marka? Bo mi się podobają i bym sie zastanowił. KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #1168 Napisano 12 Grudnia 2014 Zamówione w marcu, odebrane w grudniu - hiszpanie mają swoją interpretację kilku miesięcy Yanko, wykonane z Horween Shell Cordovan w kolorze navy blue - wieczorem jest jak czarny, w słońcu granatowy. Buty powstały jako projekt forumowy Stow. But w butonierce oraz Patine.pl. Uprzedzam pytanie Cooka - będę w nich chodził na rauty z prezydentem. Prezydent może popaść w kompleksy na ich widok ;-) KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #1169 Napisano 12 Grudnia 2014 A co to jest za marka? Bo mi się podobają i bym się zastanowił. KJ To są buty Big Star - a producentem dla Big Star jest firma C.A.M z Zabierzowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #1170 Napisano 12 Grudnia 2014 To są buty Big Star - a producentem dla Big Star jest firma C.A.M z Zabierzowa.proszę, daj linka gdzie jest taki dokładnie model, bo strona BS to jakas pomyłka a na stronie CAM nie ma tego modelu. KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #1171 Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) N174017 To chyba zeszłoroczny model. Ja kupiłem w sklepie stacjonarnym. http://allani.pl/wyszukaj/big-star/buty-meskie Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #1172 Napisano 12 Grudnia 2014 N174017 To chyba zeszłoroczny model. Ja kupiłem w sklepie stacjonarnym. http://allani.pl/wyszukaj/big-star/buty-meskieBardzo dzięki za pomoc. KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 335 #1173 Napisano 16 Grudnia 2014 Ktoś wie co to za firma butów ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkos30 1 #1174 Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Ja jakiś czas temu znów wybrałem się do Ryłko i padło na takie buty:Ludzie i wam podobają się takie buty ?Ja chyba stary się się robię i czuje się facetem w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. Jak to mówią jest gust i jest gust , ale widząc te buty w sklepie przysiągłbym że to damskie. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez jarkos30 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1175 Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Po latach używania NB spróbuję Adidas, będą idealnie pasowały do niebieskiej HV :-)) Edytowane 31 Grudnia 2014 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach