szuwi 6583 #4001 Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) wrzucam link z ich butami z zalando: https://www.zalando.pl/mezczyzni/skechers/ - może teraz zadziała Edytowane 8 Maja 2018 przez szuwi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #4002 Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) Ktoś wie co to za model? Edytowane 8 Maja 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #4003 Napisano 8 Maja 2018 m770mgc (prawy przycisk myszy i szukaj obrazu w google) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4004 Napisano 8 Maja 2018 Ktoś wie co to za model?M770MGC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4005 Napisano 8 Maja 2018 Co to z tymi nogawkami. Takie dziecięce "podwijki" są w komplecie z NB? Czy to nowy styl "żeloseksualnych" dandysów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #4006 Napisano 8 Maja 2018 to sa pinroll'e nie znasz sie na modzie 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #4007 Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) Co to z tymi nogawkami. Takie dziecięce "podwijki" są w komplecie z NB? Czy to nowy styl "żeloseksualnych" dandysów?To młodzież zimą we Włoszech "wynalazła".Polska gimbaza to podchwyciła i przy -10 stopniach marzła.m770mgc (prawy przycisk myszy i szukaj obrazu w google)Dzięki.Znalazłem na telefonie.Niestety iphone nie ma prawego przycisku myszy a przy próbie szukania grafiką proponuje instalację aplikacji mobilnej google. Pewnie tego modelu nie ma w polskich sklepach. Edytowane 8 Maja 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4008 Napisano 8 Maja 2018 Co to z tymi nogawkami. Takie dziecięce "podwijki" są w komplecie z NB? Czy to nowy styl "żeloseksualnych" dandysów?To pinroll i choć sam tego nie trawie nie uznałbym za dziecięce. Chodzi o to, że podwijajac w ten sposób denim sneakerheadzi eksponują obuwie. Taka moda. Oni z resztą pewnie tak samo zareagowali by na Ciebie w loafersach jak Ty reagujesz na pinroll. Każdemu wedle gustu Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #4009 Napisano 8 Maja 2018 Firmy odzieżowe chętnie podchwycą każdy trend bo to oznacza możliwość zwiększenia sprzedaży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4010 Napisano 8 Maja 2018 Takie adiki "z przeciągiem" sobie kliknąłem. Miałem już kiedyś model Dagora chyba, w tej technologii cliacool. Latem robię z buta/na rowerze do kilkunastu kilometrów dziennie, idealne buty do noszenia nawet kilkanaście godzin na dobę w letnim upale Tzn mam nadzieje, że będą miały taki przeciąg jak kiedyś te Dagora 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4011 Napisano 8 Maja 2018 to sa pinroll'e nie znasz sie na modzie no cóż - całe szczęście To pinroll i choć sam tego nie trawie nie uznałbym za dziecięce. Chodzi o to, że podwijajac w ten sposób denim sneakerheadzi eksponują obuwie. Taka moda. Oni z resztą pewnie tak samo zareagowali by na Ciebie w loafersach jak Ty reagujesz na pinroll. Każdemu wedle gustu Google Pixel 2 | Tapatalk Pro Jasne - tyle, że to ten rodzaj mody co minie, zniknie i nikt nie zapamięta. Ale każdy robi to co lubi. NIe zmienia to faktu, że wygląda słabo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12795 #4012 Napisano 8 Maja 2018 Mistrzostwo to nie jest, ale lepszy pinroll niż denim z gumką na końcu nogawki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4013 Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) no cóż - całe szczęście Jasne - tyle, że to ten rodzaj mody co minie, zniknie i nikt nie zapamięta. Ale każdy robi to co lubi. NIe zmienia to faktu, że wygląda słabo.Adi, początki pinrolla to wczesne lata 90 zeszłego wieku i póki co to ta moda ma się dobrze i nie mija i raczej nie zapowiada się. Nawet jeśli tak by się stało to której mody czy sposobu ubierania to nie dotyczy? Google Pixel 2 | Tapatalk Pro Edytowane 8 Maja 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4014 Napisano 8 Maja 2018 Kolorystyka oczywiście indywidualna ale buty bardzo wygodne, pasują na szeroką stopę. Poza tym dzielony język to świetny patent. Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4015 Napisano 8 Maja 2018 Jacek, nie poszukiwałem genezy odsłaniania kostek i eksponowania butów do biegania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4016 Napisano 8 Maja 2018 Adrian, rozumiem że to nie Twój klimat chodziło mi bardziej o to, że pinroll to nie chwilowa moda, która przeminęła jak fryzura "krótko z przodu, dywan z tyłu i wąsy na przedzie." Jeden woli klasyczny ubiór, drugi kręci pinrolla i zaklada wypasione sneakersy. Dzięki temu świat jest kolorowy. Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4017 Napisano 8 Maja 2018 No tak.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #4018 Napisano 9 Maja 2018 Adi, początki pinrolla to wczesne lata 90 zeszłego wieku i póki co to ta moda ma się dobrze i nie mija i raczej nie zapowiada się.Nawet jeśli tak by się stało to której mody czy sposobu ubierania to nie dotyczy? O nie, początki pinrolla to ja :-)I była to druga połowa lat 80tych czyli czasy liceum.Po prostu tak było przewiewniej w lato a rodzice nie chcieli i aż tak podciąć jeansów, więc na klatce schodowej robiło się dwa ruchy na nogawce.Ale ja z tego wyrosłem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #4019 Napisano 10 Maja 2018 Następne 990 Takie też by mi się przydały Sent from my SM-G950W using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4020 Napisano 10 Maja 2018 O nie, początki pinrolla to ja :-)I była to druga połowa lat 80tych czyli czasy liceum.Po prostu tak było przewiewniej w lato a rodzice nie chcieli i aż tak podciąć jeansów, więc na klatce schodowej robiło się dwa ruchy na nogawce.Ale ja z tego wyrosłem :-) Dwa ruchy na nogawce nie wystarczą do zrobienia pinrolla więc sorry ale to nie Ty Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #4021 Napisano 10 Maja 2018 ... Sent from my SM-G950W using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4022 Napisano 11 Maja 2018 I co? Boso prowadzisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #4023 Napisano 11 Maja 2018 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #4024 Napisano 11 Maja 2018 Ja dzisiaj takie nabyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #4025 Napisano 12 Maja 2018 (edytowane) Ja dzisiaj takie nabyłemBardzo ładne buty.Warto by było zrobić lustro. Edytowane 12 Maja 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach