pisar 4386 #5451 Napisano 16 Maja 2021 Panowie porady potrzebne! Nie siedzę w butach a wybór mimo ogromu modeli jest cienki. Buty cienkie, najpeiej z ultra cienkiego materiału lub siateczki. Tylko całe czarne (włącznie z podeszwą). Coś w stylu tych Najków ze zdjęcia. PS. Te ze zdjęcia kolegi satanic odpadają od razu 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #5452 Napisano 17 Maja 2021 Sprawdź Adidas Ultraboost - powinni mieć całe czarne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5453 Napisano 17 Maja 2021 Dokładnie model FY0306 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1633 #5454 Napisano 19 Maja 2021 W dniu 16.05.2021 o 12:40, pisar napisał(-a): Panowie porady potrzebne! Nie siedzę w butach a wybór mimo ogromu modeli jest cienki. Buty cienkie, najpeiej z ultra cienkiego materiału lub siateczki. Tylko całe czarne (włącznie z podeszwą). Coś w stylu tych Najków ze zdjęcia. PS. Te ze zdjęcia kolegi satanic odpadają od razu https://allegro.pl/oferta/m-tac-buty-trekkingowe-summer-light-black-43-10484108990 Mam we wszystkich kolorach. Bardzo fajne i mega przewiewne. Dosłownie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4386 #5455 Napisano 19 Maja 2021 7 godzin temu, mariaczi napisał(-a): https://allegro.pl/oferta/m-tac-buty-trekkingowe-summer-light-black-43-10484108990 Mam we wszystkich kolorach. Bardzo fajne i mega przewiewne. Dosłownie. Dzięki nawet fajne....da się to gdzieś stacjonarnie zobaczyć? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1633 #5456 Napisano 19 Maja 2021 Raczej nie. Niedawno jeszcze kupowałem po 129.Rozmiarówka zgodna z centymetrami z tabeli.S20FE 5G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #5457 Napisano 19 Maja 2021 Dawno za mną chodziły jak to buty 😜 Kupiłem i jestem bardzo zadowolony” Hanwag belorado ii gtx „ Nigdy nie miałem butów tej firmy zazwyczaj było Ecco macie może jakieś wyrobione zdanie na temat marki?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5458 Napisano 19 Maja 2021 A ja takie wczoraj mierzyłem, bo raczej nie wypada na Komunię syna w sportowych iść 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #5459 Napisano 19 Maja 2021 Fajne! I pasują do skarpetek! 😋 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1633 #5460 Napisano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, szwed napisał(-a): Dawno za mną chodziły jak to buty 😜 Kupiłem i jestem bardzo zadowolony” Hanwag belorado ii gtx „ Nigdy nie miałem butów tej firmy zazwyczaj było Ecco macie może jakieś wyrobione zdanie na temat marki?! Kiedyś to były jedne z lepszych butów w góry. Dziś jakość a co za tym idzie wytrzymałość spadła. Nadal nie można powiedzieć o nich nic złego. Bardzo dobre buty robią. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #5461 Napisano 20 Maja 2021 6 godzin temu, mariaczi napisał(-a): Kiedyś to były jedne z lepszych butów w góry. Dziś jakość a co za tym idzie wytrzymałość spadła. Nadal nie można powiedzieć o nich nic złego. Bardzo dobre buty robią. Tak czytałem właśnie, że polecają na wycieczki itp. Jak coś by się stało z nimi to jest gwarancja na 3lata a po tym czasie nawet można podeszwę wymienić co prawda kosztuje to połowę nowych butów 😜 Są bardzo wygodne osobiście mogę polecić a jak z wytrzymałością życie pokaże. ☺️ 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4386 #5462 Napisano 20 Maja 2021 14 godzin temu, mariaczi napisał(-a): Raczej nie. Niedawno jeszcze kupowałem po 129. Rozmiarówka zgodna z centymetrami z tabeli. S20FE 5G Dzięki za info. Muszę przyznać, że wyglądają bardzo ciekawie ze zdjęć. No i fajna alternatywa do Nike czy Adidasa, które kosztują prawie 800 zł....swoją drogą nie wiem za co? 😵 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16116 #5463 Napisano 20 Maja 2021 Kup to zobaczysz😉 A w zegarkach np. Pama na unitasie za co płacisz, przecież nie za mechanizm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #5464 Napisano 21 Maja 2021 W dniu 19.05.2021 o 21:04, fidelio napisał(-a): A ja takie wczoraj mierzyłem, bo raczej nie wypada na Komunię syna w sportowych iść 😉 jaka marka butów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5465 Napisano 21 Maja 2021 28 minut temu, RoKoKo napisał(-a): jaka marka butów? Kazar Jakaś limitowana edycja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5466 Napisano 21 Maja 2021 Powitoł Jeśli chodzi o "siatkę" to sam chodzę i chwalę sobie decathlonowe FH 500: https://www.decathlon.pl/p/buty-turystyczne-fh500-helium/_/R-p-171905?mc=8493832 Aaaale: nie jest to typowa siatka bo pod nią mają jeszcze jakiś materiał cholewy. Biorą ne rower gdy jet upalnie i działają OK, ale przy normalnym noszeniu w upały niestety noga poci się bardziej niż przy samej siatce. Za to ile wołają na przecenie - IMO warto. Jak mi się rozpadną to spróbuję w/w m-taców. Na "tematycznych" forach zbierają dobre opinie. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #5467 Napisano 21 Maja 2021 tylko pytanie ile to warte https://www.reserved.com/pl/pl/sz609-99x/trampki-m-shoes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #5468 Napisano 21 Maja 2021 W dniu 20.05.2020 o 13:56, Antap napisał(-a): Ostatnio przeczytalem (nie na tym forum), ale na jednym z blogow modowych męskich, ze brązowe buty nie nadają się na wieczór. Jestem posiadaczem dwóch par butów formalnych. Czarnych oxfordow i brązowych brogsów. I szczerze powiedziawszy te drugie noszę o wiele częściej. Nie tylko na rodzinne spotkania ale również zastanawiałem się czy nie nałożyć ich na wesele znajomego (wesele we wrześniu tak wiec może ta cała sytuacja z koronawirusem sie uspokoi). Do granatowego garnituru. Jakie macie na ten temat zdanie? ... Brązowe buty do granatowego garnituru są całkiem do przyjęcia, zwłaszcza jeśli nie jest się panem młodym albo świadkiem, tam jednak powinno być formalnie. Ale tak normalnie na ślub jak dla mnie w porządku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4386 #5469 Napisano 25 Maja 2021 W dniu 21.05.2021 o 08:58, porcelanowy napisał(-a): Jeśli chodzi o "siatkę" to sam chodzę i chwalę sobie decathlonowe FH 500 Dzięki za typ ale za design niestety dyskwalifikacja W dniu 21.05.2021 o 09:30, RoKoKo napisał(-a): tylko pytanie ile to warte https://www.reserved.com/pl/pl/sz609-99x/trampki-m-shoes Ja z zasady nie ufam firmom robiącym wszystko ale z ciekawości może sprawdZę. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73311 #5470 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) Po latach wiernej służby Adidasowi , przełamałem się (w sumie wyłącznie z powodu sponsorowania AC MILAN) i z okazji awansu do LM, sprawiłem se parę czerwono-czarnych. Edytowane 27 Maja 2021 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5471 Napisano 3 Czerwca 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5472 Napisano 8 Czerwca 2021 Jedne z wygodniejszych butów jakie miałem! Kolejna para na pewno to będzie Sofix! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5473 Napisano 8 Czerwca 2021 Kosz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #5474 Napisano 9 Czerwca 2021 Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z Chippewa? Ostatnio kupiłem zamszowe Chukka Milford (czy jakoś tak). Wykonane doskonale; gruba skóra, piękne szwy, etc. Widać że sporo zniosą. Zauważylem jednak, że makabrycznie szybko ściera się podeszwa (Vibram). Mam je od ponad dwóch tygodni, a już wyraźnie widać wytarte brzegi części obcasów. Dodam, że nie miałem nigdy podobnego problemu z innymi butami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 12146 #5475 Napisano 9 Czerwca 2021 Tego typu podeszwy dosyć szybko się ścierają 🤷♂️ , ja ich unikam 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach