Czujnik 584 #6976 Napisano 26 Marca Otmęty to w latach 80tych mocno popularne w NL wyższe welury tzw laarzeny lub deserty Kosztowały połowę co clarksy i były dwa razy trwalsze ale zniknęły tapatalked 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #6977 Napisano 31 Marca Taki chwali post, bo dzisiaj akurat wskoczyły na nogi, a rzeczywiście z racji tego jak rzadkie i ile warte są te cichobiegi, nie noszę ich zbyt często klejnot kolekcji AF1xTiffany 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2456 #6978 Napisano 31 Marca 🎵 ...może nie były tanie, za to były brzydkie... 🎵. Kolejne barefooty, tym razem do pomykania po biurze. Jak na razie bardzo wygodne. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12730 #6979 Napisano 1 Kwietnia A u mnie uzaleznienie od Air Jordanów 1, niczym od kotleta z ziemniakami. Kolejna para, tym razem jakieś kremówki, niby inspirowane Nigerią. Air Jordan 1 Retro High OG Craft "Vibrations Of Naija". W porównaniu do innych, delikatnie lepsze i ciekawesze materiały. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyndun 22 #6980 Napisano 5 Kwietnia W dniu 12.03.2025 o 08:26, o.m.e.g.a napisał(-a): Co to za buty? Czy one są względnie szerokie w palcach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4613 #6981 Napisano 5 Kwietnia Takie kapciuszki wpadły. Bardzo wygodne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6982 Napisano 6 Kwietnia 20 godzin temu, dyndun napisał(-a): Co to za buty? Czy one są względnie szerokie w palcach? Tricker's Bourton kopyto/last 4444 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5442 #6983 Napisano 7 Kwietnia Air Jordan 1 Retro High OG „Black toe” reimagined i Nike Zoom Kobe 5 Protro Year of the Mamba (eggplant) 😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #6984 Napisano 8 Kwietnia (edytowane) W dniu 1.04.2025 o 16:31, MasterMind napisał(-a): A u mnie uzaleznienie od Air Jordanów 1, niczym od kotleta z ziemniakami. Kolejna para, tym razem jakieś kremówki, niby inspirowane Nigerią. Air Jordan 1 Retro High OG Craft "Vibrations Of Naija". W porównaniu do innych, delikatnie lepsze i ciekawesze materiały. Kupowałem buty do biegania Nike. Ściągnąłem aplikację Nike. W niej są powiadomienia co tydzień o nowych modelach butów w tym Jordanów. Ależ tego tłuką. Edytowane 8 Kwietnia przez Remy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12730 #6985 Napisano 8 Kwietnia Jest w czym wybierać, przebierać. Mimo wszystko większość premier z kategorii Jordan High szybko się wyprzedaje do zera, bo rynek wtórny (prywatnych handlarzy) wykupuje całą rozmiarówkę i później ją sprzedaje z zyskiem na zasadzie - nie ma w sklepie, znajdziesz u mnie Trochę to ostatnio siadło i niektóre modele czasem dłużej wiszą w oficjalnej sprzedaży, ale dalej nie jest tak, że można dowolną premierę bez problemu sobie nabyć w cenie z metki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5442 #6986 Napisano 8 Kwietnia 1 minutę temu, MasterMind napisał(-a): Jest w czym wybierać, przebierać. Mimo wszystko większość premier z kategorii Jordan High szybko się wyprzedaje do zera, bo rynek wtórny (prywatnych handlarzy) wykupuje całą rozmiarówkę i później ją sprzedaje z zyskiem na zasadzie - nie ma w sklepie, znajdziesz u mnie Trochę to ostatnio siadło i niektóre modele czasem dłużej wiszą w oficjalnej sprzedaży, ale dalej nie jest tak, że można dowolną premierę bez problemu sobie nabyć w cenie z metki. Zgadza się. Na szczęście jest też tak, że niektóre modele i to w całkiem fajnych kolorystykach, można bez wielkiego problemu dostać w cenie poniżej retail. Ja tak nabyłem dwie parki High OG 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12730 #6987 Napisano 8 Kwietnia No te moje ostatnie nabyłem za połowę ceny retail, więc można powiedzieć, że "okazja". Te High OG "Black toe" udało mi się kupić na sklepie Nike za retail (swoją drogą gratulacje zakupu, bo to naprawdę fajna wersja ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5442 #6988 Napisano 8 Kwietnia Zgadza się, takie Jordany 1 przed …Jordanami 1 😉 Do tego fajne pudełko, papier ze zdjęciami (szkicami) i napis z boku jednego buta. Model trochę niedoceniony, purystom przeszkadza brak „skrzydeł”, a to przecież bardzo porządnie wykonane Jordany, co niestety dziś nie jest takie oczywiste. Teraz Chiny w natarciu, także w obuwiu (mam tu na myśli buty do kosza), a po tym, jak kupiłem Anta Kai 1, to dochodzę do wniosku, że jakościowo te Anty zjadają Nike na śniadanie. No, może poza 4, 5 i 6 Kobe, ale z ich dostępnością w regularnej sprzedaży jest licho… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6989 Napisano 9 Kwietnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12730 #6990 Napisano 9 Kwietnia No to jeszcze moje pierwsze w życiu Stan Smithy i z tej okazji w wersji Lux 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2070 #6991 Napisano 9 Kwietnia Raczej nie chodze w sportowych butach.Dlatego od 5 lat, bardzo rzadko, tuptam w takich bucikach.To bardzo udany owoc współpracy Adidasa z brytyjską Fox Brothers & Co Ltd, znaną z produkcji luksusowych tkanin wełnianych.Wiem, słabo się robi bo wszędzie Samby, gdzie się nie obejrzysz, Samby.Na szczęście tych tweedowych jeszcze nie spotkałem [samba Fox Tweed Simple Brown].Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 339 #6992 Napisano 9 Kwietnia Do mnie wczoraj przyszły Meindl Defence Desert - albo jak kto woli buty tropikalne WS 😬. Wyglądają podobnie do starych Lowa Elite Desert - te niestety rozpadły się- wiec tych nie będę oszczędzał w górach 😄. Porządnie wykonane ale nie za lekkie 870 g. w rozm 46. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2874 #6993 Napisano 9 Kwietnia 5 godzin temu, MasterMind napisał(-a): No to jeszcze moje pierwsze w życiu Stan Smithy i z tej okazji w wersji Lux Stany sa fajne, moj podstawowy but. Mam kilka par w roznych kolorach i wykonczeniem. Bedziesz zadowolony. 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20430 #6994 Napisano 11 Kwietnia W dniu 9.04.2025 o 21:28, łowca napisał(-a): Do mnie wczoraj przyszły Meindl Defence Desert - albo jak kto woli buty tropikalne WS 😬. Wyglądają podobnie do starych Lowa Elite Desert - te niestety rozpadły się- wiec tych nie będę oszczędzał w górach 😄. Porządnie wykonane ale nie za lekkie 870 g. w rozm 46. I trochę do Löwa Breacher 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6995 Napisano 15 Kwietnia Ma ktoś może obuwie Mammut i może się wypowiedzieć odnośnie rozmiarówki? Zakładam, że pomiędzy poszczególnymi modelami tez może być różnie - idealnie jakby miał ktoś Ducan Low. Na stronie Mammut jak wybieram, że noszę NB 45, to pokazuje, żeby wybrać 44 2/3. Ale na niektórych stronach z obuwiem widnieje przy nich "Rozmiarówka zaniżona, zalecamy wybór większego rozmiaru". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6996 Napisano 15 Kwietnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6256 #6997 Napisano 16 Kwietnia 21 hours ago, RoKoKo said: Ma ktoś może obuwie Mammut i może się wypowiedzieć odnośnie rozmiarówki? Zakładam, że pomiędzy poszczególnymi modelami tez może być różnie - idealnie jakby miał ktoś Ducan Low. Na stronie Mammut jak wybieram, że noszę NB 45, to pokazuje, żeby wybrać 44 2/3. Ale na niektórych stronach z obuwiem widnieje przy nich "Rozmiarówka zaniżona, zalecamy wybór większego rozmiaru". Cześć, używam Ducan II High GTX Men i mam rozmiar 46 2/3, a biegam w NB 1080 rozm. 46,5. W obu butach mam zakłądany komforotowy luz. Stope mam wąska z wysokim podbiciem. Moze Ci to jakoś pomoże... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6998 Napisano 16 Kwietnia Godzinę temu, Sisqo napisał(-a): Cześć, używam Ducan II High GTX Men i mam rozmiar 46 2/3, a biegam w NB 1080 rozm. 46,5. W obu butach mam zakłądany komforotowy luz. Stope mam wąska z wysokim podbiciem. Moze Ci to jakoś pomoże... Dziękuję. W sumie wychodzi na to, że brać 44 2/3 i powinno być ok. Ale życie zweryfikuje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6256 #6999 Napisano 16 Kwietnia 22 hours ago, o.m.e.g.a said: "Łykałbym" takie ale czekoladowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #7000 Napisano 17 Kwietnia czeko czeko czekolada 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach