GostRado 13218 #7301 Napisano 5 Sierpnia Ładne: 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromborek 100 #7302 Napisano 7 Sierpnia Brzydkie ale będą klepane! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6367 #7303 Napisano 7 Sierpnia Jesli chodzi o buty do biegania czy ogólnie sportu, myślę, że warto obejrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6367 #7304 Napisano 11 Sierpnia Kupiłem sobie 24 pudła na buty, cóż, okazało się za mało 😛 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 18528 #7305 Napisano 3 Września Na żywo petarda. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 13218 #7306 Napisano 9 Września (edytowane) A'la sneakersy trekkingowe od Hanwag'a => jednym słowem: lux! Wyściółka ze skóry, wkładka ze skóry na miękkiej jakiejś gumie dla komfortu. Po 6 latach użytkowania zalecany serwis 👌 Edytowane 9 Września przez GostRado 2 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6367 #7307 Napisano Poniedziałek o 05:54 No cóż, nie sądziłem, że to kiedyś powiem, ale kupiłem buty przez przypadek 🤣 od jakiegoś czasu chodziły za mną Jordan 11 Bred z 2019 roku. Ceny 500-600 USD nie zachęcały. Troche dla śmiechu wrzuciłem na stock x ofertę na 235 USD (10 USD wyższa niż ówczesna najwyższa). Minęły jakoś 2 tyg, zdążyłem nawet zapomnieć, o tym, a tu nagle e-mail, że ofertę ktoś zaakceptował 🤣 wiec jadą piękne bred11, zdjęcie nie moje :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timerek07 612 #7308 Napisano Poniedziałek o 11:36 Jesień już blisko 🍁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 82560 #7309 Napisano Poniedziałek o 16:21 4 godziny temu, timerek07 napisał(-a): Jesień już blisko 🍁 Nie gniotą Cię 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timerek07 612 #7310 Napisano Poniedziałek o 16:42 18 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Nie gniotą Cię 🤔🤔🤔 Tego jeszcze nie wiem , trzeba je będzie rozchodzić po trochu . Kiedyś już miałem martensy tylko wysokie ,pamiętam że były bardzo wygodne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 13218 #7311 Napisano Poniedziałek o 17:23 49 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Nie gniotą Cię Każde nowe buty należy trochę "ponosić" w domu, wtedy troszkę górna część stopy dopasuje się do cholewki, a wkładka wygniecie się do naszej podeszwy. Tu niestety trzeba się liczyć z nieprzyjazną reakcją partnerki tudzież partnera. Po takim wstępnym rozchodzeniu, jeśli buty są ze skóry, zamszu, nubuku nawilżyć właściwym preparatem, aby zmiękczyć cholewkę, a wtedy jest większa szansa, że nie nabawimy się odcisków czy otarć. Mnie to ominęło. 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 905 #7312 Napisano Poniedziałek o 18:23 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Nie gniotą Cię 🤔🤔🤔 Mam 3 pary i wszystko przeszlo bezboleśnie. Dostosowywanie jak pisal @GostRado 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 82560 #7313 Napisano Poniedziałek o 19:54 Godzinę temu, mkoch napisał(-a): Mam 3 pary i wszystko przeszlo bezboleśnie. Dostosowywanie jak pisal @GostRado Ja parę razy mierzyłem i to chyba nie dla mnie, ale podobają mi się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 609 #7314 Napisano wczoraj o 10:23 gdzie te czasy kiedy za noszenie martensow placilo sie krwia i pozniej byly juz dopasowane na cale zycie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzy_Sztof 153 #7315 Napisano wczoraj o 11:39 W dniu 9.09.2026 o 18:29, GostRado napisał(-a): A'la sneakersy trekkingowe od Hanwag'a => jednym słowem: lux! Wyściółka ze skóry, wkładka ze skóry na miękkiej jakiejś gumie dla komfortu. Po 6 latach użytkowania zalecany serwis 👌 Mam te same, tylko w innym kolorze. Buty spoko, ale za tę cenę (prawie) to można upolować Officine Creative na wyprzedaży. A Officine Creative to jednak inna bajka. te wprawdzie nie z wyprzedaży, bo były chyba tylko po jednym egzemplarzu na numer. W każdym razie kupiłem dość szybko po tym, jak się pojawiały i od razu numer zniknął. Kto nie zna, polecam markę: https://officinecreative.store Czasem mają też na https://www.apia.pl/ Ale częściej starsze modele i ceny rzadko korzystne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach