mikolaj78 747 #2876 Napisano 2 Czerwca 2017 Zdaje się, że mam taki sam krawat 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72484 #2877 Napisano 3 Czerwca 2017 Nie znam pana Adamskiego, ale parę razy przeglądałem jego teksty i wydaje się, że po prostu... lubi to, co robi. A bardzo mi się podobał jego starszy już nieco wpis o zegarkach, gdzie - zdając sobie na pewno sprawę z różnic jakościowych, prestiżowych i innych - nie wstydził się doboru całkiem tanich (ale gustownych pod względem stylistycznym) modeli. A tutaj niekiedy widać, że some fart higher than their bottom - skoro już poruszamy się w klimatach lingwistycznych - a po naszemu: niejeden wyżej sra niż własną d*pę ma. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #2878 Napisano 3 Czerwca 2017 przykład pana Adamskiego Ciekawie pisze, nie tylko o butach i długości spodni http://janadamski.eu/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmarkiewicz 4 #2879 Napisano 3 Czerwca 2017 Jeżeli chodzi o koszule to założenie rano wyprasowanej, pachnącej, bawełnianej koszuli jest dla mnie jedną z najprzyjemniejszych czynności.Are You a bus driver? 0 Lecą żurawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2880 Napisano 3 Czerwca 2017 Poproszę panow o tzw " zaprzestanie darcia łacha "Dziękuję. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2881 Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Dziękuję. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Blunio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2882 Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) mayor to nie tak że garnitur jest niewygodny, bo jest źle skrojony. Jak nie , jak tak . Pomijając oczywiście tropikalne plaże , autobusy miejskie właśnie , bary mleczne , trzepaki , puszczanie pawia , ... . Edytowane 3 Czerwca 2017 przez LMed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #2883 Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Mi np. ciężko znaleźć casualowe buty do jeansów. Takie na wyjście do sklepu, na siłownię itd.NB nie bardzo mi się podobają- ciut za sportowe.Boat shoes mam ale do chinosów.Klasycznych casualowych typu double monk, czy oxfordów z zamszu szkoda mi, wolę do marynarek. Dwa lata temu znalazłem ładne granatowe z olejowanego zamszu w Kazarze.W tym roku Badury- brązowe z patynowanymi czubkami- zdjęcie z dwie strony wcześniej. Co do marynarek na wiosnę/lato.Coraz częściej można znaleźć marynarki bez podszewki i konstrukcji w galeriach. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2884 Napisano 4 Czerwca 2017 Mi np. ciężko znaleźć casualowe buty do jeansów. Takie na wyjście do sklepu, na siłownię itd.Cukierberg,który jest dla wielu wyrocznią , nosi do jeansów klapki Adidasa.,Moje ulubione buty do jeansów A.Edmonds Dalton.,Tych nie szkoda ,gdyż są to buty typu:"nogi połamiecie butów nie zedrzecie",albo "built to last forever",a dodatkowo z każdym rokiem użytkowania wyglądają coraz lepiej.,Moje nosze już 6 lat i są o wiele ładniejsze niż kiedy byly nowe., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2885 Napisano 4 Czerwca 2017 Przyjemne, mam problem z tego typu obuwiem, gdyż stopę posiadam jak yeti i zbyt wysokie podbicie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2886 Napisano 4 Czerwca 2017 Cukierberg,który jest dla wielu wyrocznią , nosi do jeansów klapki Adidasa.,Moje ulubione buty do jeansów A.Edmonds Dalton.,Tych nie szkoda ,gdyż są to buty typu:"nogi połamiecie butów nie zedrzecie",albo "built to last forever",a dodatkowo z każdym rokiem użytkowania wyglądają coraz lepiej.,Moje nosze już 6 lat i są o wiele ładniejsze niż kiedy byly nowe., co do Marka Cukiera, to spodnie ok, koszulka ok ale te klapki to jakby wyszedł prosto z basenu. Ja na okresy przejściowe preferuje POLSKIE buty z Otmętu, zamszaki tzw. osiołki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #2887 Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Cukierberg,który jest dla wielu wyrocznią , nosi do jeansów klapki Adidasa.,Moje ulubione buty do jeansów A.Edmonds Dalton.,Tych nie szkoda ,gdyż są to buty typu:"nogi połamiecie butów nie zedrzecie",albo "built to last forever",a dodatkowo z każdym rokiem użytkowania wyglądają coraz lepiej.,Moje nosze już 6 lat i są o wiele ładniejsze niż kiedy byly nowe.,Mam podobne trzewiki Barkera na bardziej wyjściowym kopycie i fasonie. Tyle że zrobiłem lustro na noskach i noszę je zimą do marynarki.co do Marka Cukiera, to spodnie ok, koszulka ok ale te klapki to jakby wyszedł prosto z basenu. Ja na okresy przejściowe preferuje POLSKIE buty z Otmętu, zamszaki tzw. osiołki.Pamiętam z filmu o przekręcie co do pomysłu na facebooka że jego postać chodziła w klapkach nawet zimą na terenie uczelni. Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2888 Napisano 4 Czerwca 2017 Przyjemne, mam problem z tego typu obuwiem, gdyż stopę posiadam jak yeti i zbyt wysokie podbicie...Ja miałem podobny problem.,W Polsce żeby kupić buty musiałem odwiedzić przynajmniej dwa sklepy obuwnicze mierzyć kilka godzin i wielkim szczęściem było jak znalazłem jedne dobre buty , a często nie było żadnych ,które by pasowały.,W Enerefie trochę lepiej czasem znalazłem 2 pary.,Europejscy producenci nie uwzględniają klientów z wysokim podbiciem ,szerokim śródstopiem.,Teoretycznie w UK istnieje szerokość(tęgość) H ,ale to jest tylko na papierze ,gdyż w sklepie nigdy takich butów nie widziałem.,Jedyna opcja przy takich stopach to amerykańskie rozmiary EE.,EEE,.lu 3E. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2889 Napisano 4 Czerwca 2017 Czyli 3E powinno przy moim rozmiarze 11 pasować, większej "tęgości" nie ma? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2890 Napisano 4 Czerwca 2017 3 E,.EEE to jest baaardzo duża "tęgość" i powinny pasować.,Są większe 4E,.5E,.6E,ale takie buty traktowane są jako obuwie ortopedyczne., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2891 Napisano 4 Czerwca 2017 OK, dzięki, sprawdziłem moje ulubione Clarks momo spirit i mam 11 G, mogło by być H , ale to chyba jest w nomenklaturze UK? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2892 Napisano 4 Czerwca 2017 "G" w UK to jest odpowiednik "D" w US z kolei rozmiar 11 w UK to 12 US.,Podejrzewam ,że skoro 11 G z UK pasuje dobrze to 12 EEE mogły by być za szerokie., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2893 Napisano 4 Czerwca 2017 Fajnie, dziękuję za informacje. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2894 Napisano 10 Czerwca 2017 Na gorące dni wyciągnąłem z szafy New Orleansy.,W upały najlepsze są buty skórzane na skórzanych podeszwach.,Sneakersy są niezbyt przyjazne dla stóp, gdyż wykonane z tworzyw sztucznych., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2895 Napisano 11 Czerwca 2017 To jak idziesz w tym kierunku to polecam sandałki :-) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #2896 Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) @MajorBardzo ładne buty i fajny pomysł na lato. Takie plecione w klasycznym fasonie pojawiają się coraz częściej. W ubiegłym roku widziałem tassel loafers od Massimo Dutti, w tym bodaj od Scarosso. Na ebay.com można znaleźć innych firm.Czasem można znaleźć np. brogsy z materiałem zamiast skóry między nakładanym noskiem a częścią gdzie jest skóra.Sam mam longwingsy z wstawką materiałową na lato. Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2897 Napisano 11 Czerwca 2017 Bardzo lubię klasyczne obuwie, ale plecionka jest jak dla mnie stylistycznie koszmarna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #2898 Napisano 11 Czerwca 2017 Bardzo lubię klasyczne obuwie, ale plecionka jest jak dla mnie stylistycznie koszmarna.Zgadza się.Czasem można znaleźć dobrze wyglądające buty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2899 Napisano 11 Czerwca 2017 Ja w gorace dni jednak najbardziej lubie Adidasy z dziurami w podeszwie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #2900 Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Nikt mi nie powie, że na upały jakiejkolwiek skórzane buty (poza sandałami) będą lepsze od przykładowo takich: http://kicksdeals.com/wp-content/uploads/2015/12/adidas-climachill-rocket-boost-solar-blue-black-1-700x400.jpg Bardzo przewiewna siateczka, najwygodniejsza podeszwa (boost od Adidasa jest nie do przebicia), otwory wentylacyjne w podeszwie i całość tworzy idealny but na lato. Nie pasuje do elegantszej stylówki, ale preferuję bawełniane spodenki i koszulki, więc sprawdzają się do nich świetnie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Czerwca 2017 przez 1947 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach